jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
I ti si kompetentan da to kazesto je dobro....da ne truju nasu decu
Ja nabavljam u roku od mesec dana,ako budem imala malo srece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si kompetentan da to kazesto je dobro....da ne truju nasu decu
I ti si kompetentan da to kazes
Ja nabavljam u roku od mesec dana,ako budem imala malo srece![]()

i ja mislim da cu je nabaviti.....valjda..

u zemunu?u koliko sati?gde je to tacno u zemunu?jes siguran
pevac suvise pokusava da imitira Axla stilom da je zaboravio da je glas ono sto treba da bude najvaznije...

dobar je Sale pevac,skroz .

ne slazem se... Sale bolje skida Axla nego sto danas Axl peva svoje sopstvene pesme...
![]()
ne slazem se... Sale bolje skida Axla nego sto danas Axl peva svoje sopstvene pesme...![]()
Mislim da niko ne moze da peva svoju pesmu bolje nego pevac cija je ta pesma. Sale je i dalje za mene veoma losa kopija Axla
Naravno da moze, ako taj cija je pesma propadne i pukne sa glasom, onako kako je Axl pukao...
Je l' ti slucajno pevas Gunse bolje od Saleta?? Jer jedino ako je tako imas prava da tvrdis da je on los...
A i sto se skidanja Axlovog fazona tice, ne vidim po cemu ga Sale TOLIKO kopira... Ok, liche, ali...![]()
), ali imam prava da kazem da je losiji od Axla i naravno da je losiji, uvek ce biti. A realno ni ne lice nesto posebno, svako ko se obuce onako licice na Axla, u faci je totalno drugaciji, ima slicnu kosu, slican stil, marama, naocare, naravno da ce liciti, ali u faci je totalno drugaciji Pa verovatno nisi slusala Axla skoro i videla da mu se glas dosta poboljsao.... Ne kazem da pevam bolje od Saleta (mada mozda i pevam), ali imam prava da kazem da je losiji od Axla i naravno da je losiji, uvek ce biti. A realno ni ne lice nesto posebno, svako ko se obuce onako licice na Axla, u faci je totalno drugaciji, ima slicnu kosu, slican stil, marama, naocare, naravno da ce liciti, ali u faci je totalno drugaciji
![]()
Mislim ova rasprava nema smisla, Axl je Axl i sramota je da ga poredimo sa pevacem obicnog tribute benda, koliko god ti gotivila ili ne Axla![]()
bogme, ovde si skroz u pravu....
mislim poredite Axl-a i Saleta... :shock: di tu ima logike majku mu??
'alo jandrla ne diraj mi saleta xD :*