Guns'n'Roses

Buckethead ima mnogo dobru muziku i svaki album je na svoj nachin.. totalno drugachiji jedan od drugog i lik je stvarno fenomenalan... svira bukvalno sve mogutje zhanrove od jazz-a do pop-a :) a te pesme koje si nabrojao su fenomenalne a nisu daleko od njih ni Stretching Lighthouse, Soothsayer, Ghost Host, Unrestrained Growth, Too Many Humans... itd :)

on mozhe da pravi svaku vrstu muzike.. tako da ne mozhe da bude razlichito od one sto je Axl hteo... :) lik se nije dugo zadrzhavao ni u jednom bendu...

ne znam jel znate kako je nastala pesma There Was A Time ? :lol:

Da, cuo sam i ove pesme, ali one gore su mi bas najbolje, osim njih dodao bih jos i Taxidermy loaf. Medjutim, Bucketheadove albume bi ja svrstao u kategoriju Ostalo, ni u jedan tipican zanr...

pa ne mozhesh njega nigde svrstati kad svira chovek sve :)
pa lik je opteretjen sa lutkicama i dechijim stvarima... ima i par pesama koje su "detinjaste" ali profi odsvirano :D

a TWAT je nastao tako shto je Buckethead imao svoj kokoshinjac u studiju u kom je svirao sa gunsima i niko nije smeo da udje unutra sem njega i Axlov keritj je ushao tamo i isk*njao se i niko nije smeo da pochisti.. i posle kad je doshao da svira... nije dao Axlu da pochisti to.. nego mu to dalo inspiraciju da napishe tu pesmu... :lol:

pa ne mozhesh njega nigde svrstati kad svira chovek sve :)
pa lik je opteretjen sa lutkicama i dechijim stvarima... ima i par pesama koje su "detinjaste" ali profi odsvirano :D

a TWAT je nastao tako shto je Buckethead imao svoj kokoshinjac u studiju u kom je svirao sa gunsima i niko nije smeo da udje unutra sem njega i Axlov keritj je ushao tamo i isk*njao se i niko nije smeo da pochisti.. i posle kad je doshao da svira... nije dao Axlu da pochisti to.. nego mu to dalo inspiraciju da napishe tu pesmu... :lol:
LoL shta josh netju chuti hehehehe garant xD

ma sa njima ima svashta :D

za pesmu Chinese Democacy je Axl 3-4 godine pokushavao da dobije skorz isti zvuk bubnjeva kao na pesmi od Nirvane - Smells like teen spirit... morao je da qpuje original izdanje albuma nirvane.. koji je jedva negde nashao... i na kraju je postigao to... ako ne verujete poslushajte :D

ma sa njima ima svashta :D

za pesmu Chinese Democacy je Axl 3-4 godine pokushavao da dobije skorz isti zvuk bubnjeva kao na pesmi od Nirvane - Smells like teen spirit... morao je da qpuje original izdanje albuma nirvane.. koji je jedva negde nashao... i na kraju je postigao to... ako ne verujete poslushajte :D

To vise nije smesno...axl je propala (zaludna) budala...bio je sta je bio ali je sada dno!

mislim da je Axl bio taj koji nije mogao (od droge, ili samo zato sto je idiot) da dodje da odrzi posteno koncert, pa su ispaljivali fanove koji su kupovali karte, ovaj, bas bih voleo da te vidim onako kako se kuvas satima u publici, i njemu nesto dodje da ne izadje na binu, kakvo bi onda imala misljenje o njemu (verovatno bi i dalje sanjala o njegovim gacama,ali to je druga prica......)

mislim da je Axl bio taj koji nije mogao (od droge, ili samo zato sto je idiot) da dodje da odrzi posteno koncert, pa su ispaljivali fanove koji su kupovali karte, ovaj, bas bih voleo da te vidim onako kako se kuvas satima u publici, i njemu nesto dodje da ne izadje na binu, kakvo bi onda imala misljenje o njemu (verovatno bi i dalje sanjala o njegovim gacama,ali to je druga prica......)

To meni kazes? Naravno, o njegovim gacama bih uvek sanjala...:D A i on je ipak pevao Knockin on heavens door i on je ipak AXL tako da...

...i tu dolazi do macimalne objektivnosti:D

cuo sam kako onaj akl zavija sad 2006...tuga...jos da je sortz obukao pa da bude jos veca bruka

objektivno gledano Axl nije kriv..tu se radi o informisanosti nema veze to sto mi je gnr naj bend,znam puno o njima..a ti kao matori hipik od hiljadu i pedeset leta trebao bi da znas,ako uopste slusas rok da je on najbolji vokal ikad,a ne da samo solis pamet nama klincima

@meki ko te to slagao ili pak kakav ti je to sluh kad ti je axl najbolji vokal..istina je da gunse ili pak njihove pesme ne bih mogla da zamislim bez axla,al da je najbolji vokal PRESMESHNO

Axl ima predobar glas... nije najbolji ali sigurno je medju najboljima... ali isto tako kao sto vi ne mozete da zamislite njihove pesme bez Axla ja ne mogu da ih zamislim bez Slasha... Slash je brutalan...

Back