Guns'n'Roses

@meki ko te to slagao ili pak kakav ti je to sluh kad ti je axl najbolji vokal..istina je da gunse ili pak njihove pesme ne bih mogla da zamislim bez axla,al da je najbolji vokal PRESMESHNO

Samo se smej, ali Axl je najbolji vokal ikada.njegov glas ubija u pojam, fantastican je..Ajde,molim te ne zamisljaj pesme od gansa bez axla:D

objektivno gledano Axl nije kriv..tu se radi o informisanosti nema veze to sto mi je gnr naj bend,znam puno o njima..a ti kao matori hipik od hiljadu i pedeset leta trebao bi da znas,ako uopste slusas rok da je on najbolji vokal ikad,a ne da samo solis pamet nama klincima

Meki, dete :)
Ja sam hipik. Ako je diff hipik, ja cu da lajem, obecavam ti:lol:
I ja obozavam gunse, ali daleko od toga da je Axl najbolji vokal ;)

oko 6 godina ih slusam,i ako ti slusas duze od mene , mada ne verujem, to ne znaci da si veci fan..moze neko i mesec dana da ih slusa i da nezna nista o njima ni sliku cak da im nije video pa da ih voli vise od mene i tebe zajedno..ja volim njihovu muziku najvise na svetu

dobro to me je zanimalo....nisam te to pitao zbog toga da li si ti vec ifan gunsa to je za decu, vec mi nije jasno da neko ko slusa rock muziku koja ima toliko dobrih vokala i muzicara ti jos nisi shvatila da Gunsi nisu najbolji.....drugo je sta se tebi svidja,a sto je stvarno najbolje.....(ako o tome uopste moze da se raspravlja)....

dobro to me je zanimalo....nisam te to pitao zbog toga da li si ti vec ifan gunsa to je za decu, vec mi nije jasno da neko ko slusa rock muziku koja ima toliko dobrih vokala i muzicara ti jos nisi shvatila da Gunsi nisu najbolji.....drugo je sta se tebi svidja,a sto je stvarno najbolje.....(ako o tome uopste moze da se raspravlja)....

u tome je fora svako ima nekog svog omiljenog vokala za koga smatra da je najbolji..shto se toga tiche ja pokushavam da gledam objektivno ali skontam da sam daleko od objektivnog....

Mislim da nemoze..ja rock slusam ali pored svih vokala i muzicara meni je najbolji vokal Axl i meni je najbolji gitarista Slash..sta da radi..:D

upravo to, drugo je subjektivno,ali neke stvari kao ove "tehnicke" se lepo vide,i tu nema toliko rasprave...........

Da, ali u show biznisu nije bitno samo tehnicko svojstvo vec i kakav neko utisak ostavlja, a Axl ga definitivno ostavlja svojom pojavom itd. Ne zelim da kazem da ga Dio ne ostavlja(iako ga ja licno najvise cenim od svih hard rock/metal vokala) cini mi se da Axl ipak barem u ovom aspektu bolji od Dia

upravo to, drugo je subjektivno,ali neke stvari kao ove "tehnicke" se lepo vide,i tu nema toliko rasprave...........

e pa ja na pr ne umem da sviram gitaru i neznam ko bolje svira slash ili neko tamo(namerno necu da navodim da se ne uhvatite sad za to) i ne znam koje je ,tehnicki" bolje..ja muziku slusham i meni bolje zvuci kad slash svira, ja otkinem, njegov solo kad cujem odmah skidam sve sa sebe :Daaa

Da, ali u show biznisu nije bitno samo tehnicko svojstvo vec i kakav neko utisak ostavlja, a Axl ga definitivno ostavlja svojom pojavom itd. Ne zelim da kazem da ga Dio ne ostavlja(iako ga ja licno najvise cenim od svih hard rock/metal vokala) cini mi se da Axl ipak barem u ovom aspektu bolji od Dia

dobro sve zavisi i koih gleda i slusa....mislim zamisli Dia kako trci u boksericama po bini,i zamisli Axla kako peva RIde the tiger,you can see his stripes but you know his clean, pa onda Diovo cuveno \m/ \m\ , smejao bih se i za jedno i za drugo....:) ja sam ovde cisto na vokalne mogucnosti mislio...

e pa ja na pr ne umem da sviram gitaru i neznam ko bolje svira slash ili neko tamo(namerno necu da navodim da se ne uhvatite sad za to) i ne znam koje je ,tehnicki" bolje..ja muziku slusham i meni bolje zvuci kad slash svira, ja otkinem, njegov solo kad cujem odmah skidam sve sa sebe :Daaa

pa da, dobar je Slash ne kazem da nije...a ti kad navratis do Zrenjanina javi da pustim nesto od Slasha da nam izvedes striptiz:D

feral_kitty_1.jpg

aaaauauuuaauauu
Axl

Meki, dete :)
Ja sam hipik. Ako je diff hipik, ja cu da lajem, obecavam ti:lol:
I ja obozavam gunse, ali daleko od toga da je Axl najbolji vokal ;)

koliko ja znam pravi hipici vise i ne postoje..pojasni mi malo to..Pa sta,hoces mi reci da pusis travu svaki dan,jeb** se sa svima, imas sidu..?po tvojim godinama rekla bih da jedino mozda imas takav stil oblacenja,sto nije toliko tesko prekopirati ,cak se i ja tako oblacim..:)

Back