GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
meni ne bash mislim jako je lepa al ono za don't cry nekako imam bash bash tuznih uspomena a i onih diwnih i onda kad se swe pomesha uwek cmizdrim xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni ne bash mislim jako je lepa al ono za don't cry nekako imam bash bash tuznih uspomena a i onih diwnih i onda kad se swe pomesha uwek cmizdrim xD
ne rachunam chinese democracy inache ono za swaku njihowu pesmu shta znam swaka mi je sooper 
Sta ti znaci to S,H,W
kada je tot totalno nepotrebno u recenici!!!
Slusas rock a tako pises pa to meni toliko svuci grandovdki da je to bruka!!!
Mozda gresim-greshim!!!
aham ma znash kako ako tjemo realno meni su swe njihowe pesme zakonne rachunam chinese democracy inache ono za swaku njihowu pesmu shta znam swaka mi je sooper
![]()
Sto? Sta fali Chinese Democracy, na studijskoj verziji su im svirali Brian May i Buckethead, i album je jedan od boljih
Sto? Sta fali Chinese Democracy, na studijskoj verziji su im svirali Brian May i Buckethead, i album je jedan od boljih
ne znam al meni je to najdebilniji album u itoriji gunsa .... :/
Da te pitam sad iskreno... Jesi li preslusala ceo album ili si samo cula par pesama i rekla "pih, ovo je ocaj zivi"?
ma ceo album bwe iskreno i poslushala sam ga par puta i saki put mi se ziwot smuchi samo 2 pesme su mi ok ali smatram da gunsi mogu mnogo mnogo bolje ali bez stare postawe nishta nimalo mi se ne swidja album i kad krenem da ga slusham swe me ziwo smori kako je gloopo axl pewa ko moja pokojna chukunbaba jedino kad se ''prodere''' lichi nesht na staro...
meki sestro sad sam gledala one axlowe slike sooper su mada neke od njih wetj uweliko imam al bilo ih je 3-4 koje nisam iamala![]()

Da te pitam sad iskreno... Jesi li preslusala ceo album ili si samo cula par pesama i rekla "pih, ovo je ocaj zivi"?
da ima ih dosta, sto posto ih nemas bas sve..Ahh Axl...Planiram da otvorim temu o njemu na ljubav i sex podforumu..kad se mora
![]()
aj vi meni objasnite kako ste preslushali ceo album kad albuma josh nema... ima jedan mali broj pesama... i to nikako nije album
inache ako je neko nekad slushao buckethead-a i pogledao njegovu diskografiju onda bi mu bilo jasno da ovo sto smo chuli od gunsa novo da je to od loshijih i prosechnih stvari sto imaju snimljeno....
Pozdrav Meki![]()
otworish li to netje bude dobroznam da nisam jedina koja sam jako jako jako perwerzna kad je axl u pitanju
xD ma otwori ko ga j**e xD pa sad kad krenemo o axlu i njegowom telu i njgowom **** i josh par stwari ...xD ali mora neko i to...
![]()
Mislim mozda je cula druge pesme od onih sto sam ja cuo.
A sto se tice Bucketheada, on na svojim solo albumima ima totalno drugaciju vrstu muzika... Ne kazem da je losa, sta vise neke pesme poput Nottingham Lace, Welcome to Bucketheadland, Jump Man, Jordan, I come in peace... su odlicne. Jednostavno, Buckethead je na cudan nacin zavrsio u Gunsima i muzika koju on svira se razliku od onoga sto su Axl i ostalo drustvo pravili
a te pesme koje si nabrojao su fenomenalne a nisu daleko od njih ni Stretching Lighthouse, Soothsayer, Ghost Host, Unrestrained Growth, Too Many Humans... itd 
lik se nije dugo zadrzhavao ni u jednom bendu...
Buckethead ima mnogo dobru muziku i svaki album je na svoj nachin.. totalno drugachiji jedan od drugog i lik je stvarno fenomenalan... svira bukvalno sve mogutje zhanrove od jazz-a do pop-aa te pesme koje si nabrojao su fenomenalne a nisu daleko od njih ni Stretching Lighthouse, Soothsayer, Ghost Host, Unrestrained Growth, Too Many Humans... itd
on mozhe da pravi svaku vrstu muzike.. tako da ne mozhe da bude razlichito od one sto je Axl hteo...lik se nije dugo zadrzhavao ni u jednom bendu...
ne znam jel znate kako je nastala pesma There Was A Time ?![]()