Dont_Break_The_Oath:
Hmm,mislim da bi Axlu bilo najbolje da dodje u Evropu i da napravi album sa nekim izuzetnim muzicarima,ali pri tom da on odradi svoj posao na svoj nacin.
Ja bi mu licno preporucio (ipak sebe izdvajam)
gitare-Kai Hansen (Gamma Ray) i Roland Grapow (Masterplan)
bass-Peter Baltes (Accept)
bubnjevi-Eric Singer (Alice Cooper)
E tobi vec licilo na nesto umesto da se ovako vuce po jadnoj Americi.
Mada,evo gledao sam ga veceras,i ne mogu da verujem kako se covek sada ponasa i oblaci na bini.Bila je live verzija Knockin on heaven's door,a on je bio u identicnoj kosulji,identican hod i miran,sasvim miran pogled-pa to je bila kopija Andi Derisa iz Helloween!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andi takodje fura taj fazon,ali uzevsi u obzir da je on u legendarnijem bandu i da je sam mnogo veca legenda nego Axl,sve mi je to izgledalo sasvim smesno.
Ah,da,i Andi je stariji i daleko kulturniji i muzicki potkovaniji nego Axl.
uz dužno poštovanje (vidim da poznaješ muziku više nego mi svi ovde zajedno), želim samo da pitam, zbog čega sve što uradi, u ovom slučaju Axl, mora biti originalno?
neko je već postavio slično pitanje, al' 'ajde....
I zbog čega to sve tebi smeta?
Zašto misliš, uostalom, da se Axl, baš trudio da "skine" sve one muzičare koje si naveo...
misliš li da je želeo da bude kao oni?
I to, što kažeš da je delovao kao Andi Deris na osnovu izraza lica?
pretera ga... zar ne?
ja mislim da ima hiljade muzičara koji se, u ovom ili onom, ponašaju isto...
ne mogu svi biti originalni, pa ponestalo bi ideja i najinventivnijima....
na kraju krajeva (i ovo je neko bio rekao), zašto je loše kopirati nešto dobro...
Tačno je da GNR nisu baš najlegendarniji bend, ali su sigurno ostavili neki trag u Rock N Roll-u....
da nisu, ne bismo mi polomili prste pišući ovoliko o njima....