Dont_Break_The_Oath
Domaćin
- Poruka
- 3.684
igorsr:e pa mnogo pricas bez argumenata
kao prvo axl rose je poceo da trci po bini kada je pocela uyi turneja 1991,a pre toga to nije radio.
bruce dickinson i axl rose po meni nemaju nikakve slicnosti
kao drugo [po tebi je slash trebao da napravi neku gitaru da ne bi podsecao na nekog
gnr muzika je rnr iz sedamdesetih u prilagodjen 80 i 90
axl je 1988 rejkao da gnr nikada nece biti heavy bend
Hmm,da,trcanje po bini,pa seti se sta je Byff Bifford pre Dickinsona,ili Klaus Meine.Po ponasanju,pokretima,samom nacinu pevanja,tom Axlovom mucenju glasa tu neodoljivo podseca na Dickinsona.Cudi me da ga Steve Harris nije pozvao da peva u Iron Maiden kada je Bruce otisao.
Sto se tice gitare Slasha.On svira isto kao i ja.Gibson standard gitaru,ali same njegove note,uglavnom pocinju iz e-mola i to na isti nacin kao sto je radio Ace Frehley (koji je isto svirao Gibson standard),samo sto kod razlaganja harmonija,primetio sam da Slash bezrazlozno uspori kao da ne moze da izvuce vise od 3 tona u roku od par sekundi,a kada se to otsvira brze,dobijes cisti ton Frehleya. Takodje u tercima u studiju uvek je pravio smetnje sam sebi prilikom nasnimavanja druge gitare,gde bi za samo jedan prag vise podigao ton.A zna se kako se sviraju terci.

i posle toga "Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!"