Guns'n'Roses

New Rose:
Ah da Slash je MNOGO omatorio, sto mi je zaista zao... Bas kao i Axl. Dok, recimo, Duff izgleda VAU VAU VAU VVAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU i Matt koji je ranije ( barem po meni ) izlgedao kao kamiondzija, sad super izgleda. Za Dave-a ne znam ni koliko ima godina, ni kako je izgledao pre 10 godina ( dal` je bio u pelenama ili sta :wink: ), ali on izgleda apsolutno ok.
Ja sam se, inace, prvo utripovala da je to Hetfield ( ali sam videla samo bljesak spota ), pa onda da je on Edge, pa sam tek onda cula da je to Dave iz Dave NavaRo benda. Blam :oops:
Nemozes da verujes, ja kada sam prvi put gledao spot Revolver-a pomislio sam ovi seljaci skidaju Gunse Slash-a i Duff-a a onaj lik Jemes-a :oops: :oops: :oops: tek sam kasnije skontao u onoj emisiji Mundo juice ,koju ste gore pomenuli, da su zaista Slash i Duff :oops: :) :P :lol: :D
Bruka!

Flea.RHCP:
ralekg:
evo vam moj email
zakragujevac@yahoo.com
ostavite adrese gde hocete da vam posaljem,i poslacu vam disk(nije u pitanju jedan vec vise koncerata izmesanih)
OK kontaktiracu te,
nago, po kojoj ceni i koji koncerti?
Ma ja to ne prodajem,poslacu live pesme gnr sa razlicitih koncerata i razlicitog kvcaliteta,jer sam tako i ja dobio,a prodaje jedan lik iz portugala,ali 10 euro po dvd,uz to da nisi siguran ni da li ces dobiti disk.
Ja sam moj dobio od ortaka iz francuske

Eeeeeee ljudi vi mene totalno zaboraviste, nema me na celoj strani a vi ni: "gde je New Rose? Bas smo se zabrinuli... Mozda vi trebalo da joj posaljemo Milku 300gr???" ... c c c ... strasno...
Jel neko vec dobio te koncerte kako to izgleda?
POZ :D

Eeeeee pa ima i ovde da se nadje Tokio koncert, ali ostali su zeznuti, aaa mene tako mrzi da ja to cimam ( dobro, ne bih ja cimala, ali opet ) iz te daleke zemlje, dajte ko je vec dobio da nekako dostavi, ipak je otazbina bliza :wink:
Javite se ko je primio, odgledao, odslusao i odusevio se!!!!!

Eeeeee pa ima i ovde da se nadje Tokio koncert, ali ostali su zeznuti, aaa mene tako mrzi da ja to cimam ( dobro, ne bih ja cimala, ali opet ) iz te daleke zemlje, dajte ko je vec dobio da nekako dostavi, ipak je otazbina bliza :wink:
Javite se ko je primio, odgledao, odslusao i odusevio se!!!!!

ralekg:
jeam,poslao sam danas(ponedeljak),samo ces moratoi da platis postarinu.I kada odgledas daj svoj komentar,zbog ovih ostalih
Danas(sreda) sam dobio koncerte Gunsa, za ostale da kazem da su to isechci sa koncerata,
nisam stigao sve da odgledam ali uglavnom je dobar izbor pesama mada se neke vise puta ponavljaju kao Welcome to The Jungle.
Ima i novih gunsa sa koncerata gde pevaju pesme od starih Gunsa
ali sve u svemu dobar je Koncert

Stalno citam ove postove o Gunsima,tim plagijatorima i stalno se pitam zasto nisu opstali.
Vec sam naglasio da je Axl americka verzija Bruce Dickinsona,a jos cu dodati da Slash i njegovo gitarsko "umece" nije nista bolje od Silenoza iz Dimmu Borgir.Toliko prosto i jednostavno sviranje sa prenaglasenom distorzijom i namerno zasladjenim harmonijama.Sve je to vec vidjeno ranih osamdesetih godina.
Pitam se zasto Gunsi nisu uradili lepo kao sto je uradio i legendarni band Dokken kada su videli da ne mogu zajedno:George Lynch (maltene Slashov ucitelj gitare), i fenomenalni Don Dokken su se prosto razisli i napravili dva odvojena banda koja i dan danas fantasticno funkcionisu.
Sta je bio problem sa Gunsima pa niko od njih nije uspeo da se oporavi,makar da je svaki clan pojedinacno uspeo da uradi nesto,da nesto odrzi,neki svoj novi band,ovako......ne znam,samo americka zasladjena verzija laznog Heavy Metala.

Back