mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
AAAAAAAA pala tema ShOcK nisam ni izvalila
shejm on mi (8
sta ima? (8
PoZ
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
shejm on mi (8
sta ima? (8
PoZ
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj sta bih dala da ih cujem uzivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOCU GUNSEEEEE!!!!!!pricaj mi o tome! ja nikad necu prezaliti to sto nisam bila ni na jednom!!!!!New Rose:AAAAAAAAAA GUNSI SU BILI TAKO BLIZU AAAAAA BEC, pa necu smrc... ja sam tada bila jaaaaakoooooo malaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajoj sta bih dala da ih cujem uzivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
130 000 ljudi... i da sam ja samo jos jedna bila tuuuuuuuuHOCU GUNSEEEEE!!!!!!
mortishaaa:pricaj mi o tome! ja nikad necu prezaliti to sto nisam bila ni na jednom!!!!!New Rose:AAAAAAAAAA GUNSI SU BILI TAKO BLIZU AAAAAA BEC, pa necu smrc... ja sam tada bila jaaaaakoooooo malaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajoj sta bih dala da ih cujem uzivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
130 000 ljudi... i da sam ja samo jos jedna bila tuuuuuuuuHOCU GUNSEEEEE!!!!!!
pazi -> ja sam rekla kad porastem idem na cert, gde nadjem slasha (8 oces sa mnom (8
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Moja jedna ortakinja se upregla i otisla u LA jednog dana ( NA DVA DANA JE ZAPICILA U LA ) da ga trazi... Ali, posto ima para a nema mozga, kad se setila da je vrlo moguce da medju 10 miliona ljudi tesko naci lika koji nece da se secka okolo i pogotovo sto je on tamo ziveo pre 20 godina vratila se razocarana. ali ne! mi cemo ici kad budemo znali gde je (8 ne brini.. kad ja organizujem....... LoLNew Rose:Naravno da hocuuuuuuuMoja jedna ortakinja se upregla i otisla u LA jednog dana ( NA DVA DANA JE ZAPICILA U LA ) da ga trazi... Ali, posto ima para a nema mozga, kad se setila da je vrlo moguce da medju 10 miliona ljudi tesko naci lika koji nece da se secka okolo i pogotovo sto je on tamo ziveo pre 20 godina vratila se razocarana.
NARAVNO DA IDEMO DA IH TRAZIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima se - moze se!
sta je tu tako cudnobleach:oki, oki, oki... (8mortishaaa:nisi .. ti to nikad ne radisbleach:e pa sad ja ne znamje l' mi to mislimo na istu radnju?...
hm... :?
![]()
8)
ja i dalje mislim da sam ja nesto smutilaops: , ali dobro, dobro... sve je sad okili dokili 8) 8) 8)
(8 salim se.. ozbiljno nisi (; bolje si objasnila od mene (8
~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
e znas sta sam provalila?... mi chatujemo na temi o tvojim Gunsima!... :shocked:(8
(8 mi to radimo svuda
(8(; (((:New Rose:E uze mi reci iz usta mortishaaa kad si rekla ono da on misli da "nijedan bend nije originalan." Pa lepo bogami. Mislim, bas tako, znas kako Gunsi kazu:
"Why do you look at me when you hate me? Why should I look at you when you make me hate you, too? "
Ja se ne bih naljutila da Oath nije rekao
NARAVNO sve lose o njima! PA KAO DA SU MASOVNE UBICE ILI NE ZNAM NI JA STA, TO NIJE NARAVNO, TEBI SU ONI GROZNI ONI NISU SVIMA TAKVI PA DA JE TO NARAVNO!
I zakljucak: bolje da se nisu okupljali - PA COVECE, NE RAZUMEM, SAD KAD BIH JA TEBE POGLEDALA I VIDELA DA NISI ORIGINALAN UOPSTE ( imas obicnu boju/duzinu kose, normalne gradje, obican fazon itd... ) STA DA TI KAZEM: BOLJE DA SE NISI RODIO??? DAJ BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....grrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
to je danas 
straaaasno.... straasno...mortishaaa:sta je tu tako cudnobleach:oki, oki, oki... (8mortishaaa:nisi .. ti to nikad ne radisbleach:e pa sad ja ne znamje l' mi to mislimo na istu radnju?...
hm... :?
![]()
8)
ja i dalje mislim da sam ja nesto smutilaops: , ali dobro, dobro... sve je sad okili dokili 8) 8) 8)
(8 salim se.. ozbiljno nisi (; bolje si objasnila od mene (8
~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
e znas sta sam provalila?... mi chatujemo na temi o tvojim Gunsima!... :shocked:(8
(8 mi to radimo svuda
(8
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
(8 (8 (8mortishaaa:2.9.2004.
» Velvet Revolver in London, England
); ); ); );
znam da nije GnR.. ali ajde sad (8
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
zato sam i napisala, jer je danas (; tj juce (8Black_Swan:ocu tamoooooooooooooooooooooooooooo...to je danas
![]()
LoL LoL LoL (8bleach:straaaasno.... straasno...![]()
![]()
(8 (8 (8
(8a posto ih tu neemo docekati (; oces sa nama da ides da ga trazimo kad porastemo?! (((: nemoj da me razocaras (;Flea.RHCP:Cekamo ih u Beoradu
P.S. ovo nije najava koncerta vec nada
SLASH = ZAKON BRE!
mortishaaa:hm.. sta ja treba da kazem koliko imam LoL (vrlo malo, ali polako menjam to (8)New Rose:Black_Swan:New Rose:Black_Swan:gunsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..:da: :da: :da:
evo bas do sad sam skidala neke slike i sad ih imam...tacno 201! 8)
Eeeeeeee, ja imam 1624 slike samo Axla , Slasha 215, Duffa 175, a ostali su sica ispod 50 slika ...:wink:
![]()
8)
Eeeeee Kulirazaaa kako to, ti imas neku Gunsi kosu, a? :wink:
pooooooozzzzzzzzzzzzzz![]()
:shock: :shock: wow
pa ja sam tek pocela 8)
Eeeeeeee ako ti nesto treba, ja sam ti zamalo pa nesto izmedju juniora i seniora kolekcionara, samo reci :wink:
elem, nemojte vise da kuckate ovde imate temu o njima pa pisite do mile volje (8
POZ
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ima neka emisija Mundo Jus tako nesto LoL LoL hehe.. nemam pojma.. e pa tamo sam jednom videla spot od VR, jednom od Slash's snakepit-a (8 i to oba pputa slucajno u prebacivanju.. LoL .. cak ni ne znam kada ide ta emisija (8New Rose:GDE NA b92?????????SAD MI RECIIII!!!!!!!
ne znam nisam slusala samo sam gledala OoPs (8 ma nije bwe bilo skoro (8New Rose:Ah jel to ono kad je Duff pricao za kucnu dostavu droge itd? jaooooooo kako duff dobro izgleda!!!!!!! Ali to je bilo nesto pre 100 godina!
ops: