Guns'n'Roses

GLASAJTE!!!!Meni je ovo 27put :oops:
Ma sta se ja stidim GO GUNSI :D
Da, inace, u Felixu ima samo aktuelnih bendova - u prevodu tuce i tuce Nightwisha, Linkin Parka i sl. da ne kazem cega jos, a " Jel imate nesto od Gunsa? "
" Cega? "... tako da NE tamo nema ali se otvorio neki novi heavy metal&hard rock music shop u Cumicu - Mordor se zove, valjda ima tamo nesto!!!

Da vidimo ovako,Gunsi,cudan band.
Naravno sve lose o njima.
Primetio sam jos davno,jako davno da je Axl u stvari americka verzija Bruce Dickinsona.Ne samo sto je skinuo totalno nacin pevanje od njega,nego jos i Axlovo odvratno ponasanje na bini,trcanje,skakanje,apsolutno sve kao u Iron Maiden,samo sa one strane okeana.A jos kada sam ih gledao zajedno kako se ponasaju Axl i Slah,pa prekopirano Dickinson-Harris na bini.Ovaj peva dok je Slah uvek tu tako vidljiv.
Ocigledno je da su Gunsi rasli pod uticajem Kissa,u to nema sumnje kada se pogledaju tekstovi,odredjene solaze Slasha,tako da kod njih nisam zapazio nista originalno.A pojavili su se u isto vreme kada i Helloween skoro,samo sto su Helloween furali jos onda a i danas samo svoj fazon.
Dalje,nije mi nista jasno u vezi raspada te grupe,eto sada su postali zvezde,pa nisu znali sta ce,nisu se trpeli,bla bla bla,pa su se razisli.
Znaci nikome nije bio prioritet sam band,nego svaki pojedinacno,sto smatram krajnje idiotskim.
Pa evo opet primera Helloween iz 1989 godine kada je u bandu postojalo rasulo,ali je poenta bila da sam band mora da opstane,a ne imena odredjenih clanova.
I eto,jedan je otisao (Kai Hansen na moju srecu),a Helloween danas zvuce bolje nego ikada.
NE mogu da verujem u bandove koji su zbog svojih sujetnih gluposti postali prosto takvi da ne znaju kako i gde ce dalje.Ne mogu da volim GNR sa obzirom da nisu originanli,nego samo dopadljivi i narcisoidni toliko da nisu spremni ni na kakvu vrstu kompromisa.
Bilo bi lepo da se nikada nisu ni okupljali.

klasican komentar jednog iron maiden fana.
e pa ovako,svoju prvu turneju gnr su imali kao prateci bend iron maiden-a 1988,ali kako su ljudi mahom dolazili da vide gunse,Axl je odlucio da prekine turneju(jer je glupo da ljudi plate 50-100$ da vide gunsnroses,a oni da sviraju 45 minuta,i tu je doslo do njegovog sukoba sa iron maiden i njihovim fanovima).
Drugo svi komentari prvog albuma gnr su bili u fazonu,konacno nesto novo u rnr.
trece heloween je mogao ostati i bez jednog clana i opstati,ali su axl i slash bili rok velicine,i bez jednog od njih dvojice i stari bend ne postoji.a ostalo cu ti objasniti kada budem malo odmorniji,sad me mrzi da pisem a i moram sincica da vodim u setnju

@ ralekg i vicente -> pazte ovako.. ja sam spominjala komercijalu i gnr, ali ne u smislu da su se iskomercijalizovali, vec da su kretali u tom pravcu.. zato mislim da je dobro to sto su se raspali.. (; sto se tice novog albuma, ja sam vec par puta rekla sta saam imala i mrzi me da ponavljam (8
POZZZ

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY (((;
PEACE

Aaaaaaa bre Don`t Break mnooooogo nam ti ne volis Gunseeeeee... C C C to nije lepo da znas :wink:
Salim se, ok je imati svoje misljenje i izneti ga, ali daj, ne budi surov, tipa BOLJE JE DA SE NISU OKUPLJALI? To nije svoj stav, to je kao da si izrekao sta bi bilo najbolje za sve... A ja ne bih zivela bez Gunsa... Zaista ne znam kako :(
Pih breeee, nemojmo siriti negativnu energiju... :D
Poz :wink:

Uostalom nisu ni Maideni izmislili kretanje na sceni :P Niti je Bruce jedini covek koji tako peva...
grrrrr kako mrzim kada su ljudi takvi. To me skroz baca u trip :?
Mislim, i Maideni su valjda rasli pod necijim uticajem, jer da nisu onda bi bili gomila majmuna na sceni, ali bukvalno kao neandertalci koji su se uhvatili instrumenata i mikrofona. Sto inace nisu, tako da nemojmo suditi po tome, DA-Gunsi su voleli i Kiss, i neko vreme Metallicu, Maidene, Nirvanu ( iako je Kurt bio mentol, cak posle svega su voleli njihovu muziku ), Aerosmith, Alice Coopera, The Rolling Stones, U2 i da ne nabrajam jos... Tako da ljudi nisu od nekoga videli nesto verovatno bi bili na pocetku lestvice, tj. trebalo bi im par hiljada godina da skapiraju neke stvari vezane za muziku.
Ljudi progovore, Boga mu, zapravo, bebe progovore zato sto imitiraju okolinu. `Ajmo njih sad na sud!
Joooooooooj sto sam se sad napunila negativnom energijommmm a to ne volim i sad sam besna... Ma, proslo me je! POZ! :D

pa gde si ti to videla da su gnr krenuli ka komercijali kada su od 1991(ne racunam punk cover album) izdali samo dve stvari(i to obradu od stonsa symphaty for the devil i za end of days soundrack oh my god),oh my god je bas zestoka stvar.Gnr nikad nisu bili bend koji je radio komercijalu,a i ovo sto sada radi axl nije komercijala,vec rnr iz osamdesetih prilagodjen novom milenijumu.

pa da vidimo ovako,gnr krenuli ka komercijali,NAJOBICNIJA GLUPOST.Pre neki dan mi je drugar iz portugala poslao poslednji koncert gnr 1993(na stadionu rivrr plate u argentina pred 100000 ljudi),i mogu vam reci da je ubedljivo najbolji i najzesci koncert gnr koji sam odgledao.
Inace uyi turneja se sastojala iz vise faza u prvoj su bili u onom afd fazonu,1992 su to bile rock velicine sa perfektnom svirkom ali malo uobrazene,dok su trecu fazu tj. 1993 obelezile rock legende koje su krenule da se vracaju svom izvornom afd zvuku.

AAAAAAAAAAAAAAA JA IMAM SAMO KONCERT U TOKIUU HOCU TAJ KONCERRTTTTTTTT!!!!!! :D please? Pretty please???
MOoooooooooooooooolim te covece, moooolim te da li bi mogao da to podelis sa svetom? MOLIM TEEEEEEEEEE!!!!!!!!!:D :D :D :wink:

New Rose:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
cek bwe ja sam plava (8 ne shvatam (8
tako se zove ta radnjica u podrumu kod stripova ;) ;) 8)
Koja radnjica, kakvi stripovi? Aaaaaaaaa, ona za stampanje? aaaaa znam... I ja sam malo plava :wink: ali se trudim da to prikrijem :D
u knezu... negde kod milenijuma ima onaj ulaz gde se prodaju stari stripovi i magazini.. pa ulaz dole, u podrumu je radnjica za stampanje majci... vrabac 8)
ma niste plave :P samo sam ja smutila nesto... :oops: 8)

@ Dont_Break_The_Oath -> Ok, ovo je bila poslednja kap u vec prelivenoj casi! :laughing:
Kao prvo bih te zamolila da kada udjes da pricas o nekom bendu se potrudis da pricas o njemu a ne o drugim bendovima!! (Milena.. :lol:)
sad jedno pitanje za tebe.. tebi ni jedan bend nije originalan! osim dva-tri koja vrtis u krug i samo o njima pricas... kako ocekujes da bend bude neznamnija koliko originalan, ako svira HR ili bilo koji muz pravac/podpravac! on ako svira taj pravac, ne moze puno da odskace od benda koji je ,stvorio' taj pravac.. ako tu uradi nastace novi pavac! (; i da Scorpions (koji su inace HR iako ti tvrdio non stop drugo.. sve ljude koje sam pitala, misle sto i ja (; ) po cemu su ti oni pa toliko originalni? (;
elem.. sad cemo o nama voljenim Gunsima ((:
Dont_Break_The_Oath:
Da vidimo ovako,Gunsi,cudan band.
hm.. cudan?? kako ovo shvatiti :rollingeyes:
Dont_Break_The_Oath:
Naravno sve lose o njima.
a tek ovo! NARAVNO?? a da, cekaj.. zaboravila sam.. svasta! zasto bi TI pohvalio neki bend! uostalom stalno zaboravljam da si popio SVU muzicku/a vidim i drugu, tipa glumacku/ pamet sveta (; odaj mi tajnu, kako postati muzicki ekspert (; mozda bi mogao i knjigu da izdas da podelis da svetom svoju pamet ((;
Dont_Break_The_Oath:
Primetio sam jos davno,jako davno da je Axl u stvari americka verzija Bruce Dickinsona.Ne samo sto je skinuo totalno nacin pevanje od njega,nego jos i Axlovo odvratno ponasanje na bini,trcanje,skakanje,apsolutno sve kao u Iron Maiden,samo sa one strane okeana.A jos kada sam ih gledao zajedno kako se ponasaju Axl i Slah,pa prekopirano Dickinson-Harris na bini.Ovaj peva dok je Slah uvek tu tako vidljiv.
Axl skinuo Dikinsonovo pevanje :lol: ovo je nesto najbolje sto sam cula :lol: i kao sto New Rose rece, nisu ni IM izmislili kretanje na bini! uostalom.. pa cekaj! da nisu mozda Axl i Slash bukvalno sami cinili bend!?! ili sam se istripovala.. ne, nisam! ko je jos cuo (od onih koji nisu bas gnr fanovi) za Duffa, Izzija, Stivena, etc. retki! kad kazes GnR misli se na 'zajednicu' Axl-a i Slasha.. hm.. mozda, ali samo MOZDA su zato oni istovremeno vidljivi na sceni (;
Dont_Break_The_Oath:
Ocigledno je da su Gunsi rasli pod uticajem Kissa,u to nema sumnje kada se pogledaju tekstovi,odredjene solaze Slasha,tako da kod njih nisam zapazio nista originalno.A pojavili su se u isto vreme kada i Helloween skoro,samo sto su Helloween furali jos onda a i danas samo svoj fazon.
jeste izvalili trip! pa GnR imitiraju i IM i KISS.. vrlo slicni bendovi :p cekaj.. pa jos i helloween je tu... o pa ti Gunsi su stvarno neko njesra.. totalno nemaju pojma da sami nesto urade.. sve skidaju.. bedak.. e bas su debili ti ljudi koji su ih slusali/slusaju.. hm.. zasto li su ljudi dolazili uopste na njihove koncerte?! bas se pitam.. vec su sve to culi.. mozda im se slusalo opet.. :rollingeyes: ej, a da nije Helloween mozda metal? a? ili sam se ja istripovala.. :p kakve veze imaju Helloween sa GnR?? dddddddddd.. :rollingeyes:
Dont_Break_The_Oath:
Dalje,nije mi nista jasno u vezi raspada te grupe,eto sada su postali zvezde,pa nisu znali sta ce,nisu se trpeli,bla bla bla,pa su se razisli.
Znaci nikome nije bio prioritet sam band,nego svaki pojedinacno,sto smatram krajnje idiotskim.
Pa evo opet primera Helloween iz 1989 godine kada je u bandu postojalo rasulo,ali je poenta bila da sam band mora da opstane,a ne imena odredjenih clanova.
I eto,jedan je otisao (Kai Hansen na moju srecu),a Helloween danas zvuce bolje nego ikada.
vidim, veoma si upucen covek (; pa da vidimo ovako.. :roll: kao prvo za Helloween (koji opet! nema NIKAKVEveze ni u ovoj prici sa GnR, jer nije ni sl.) hm.. ti rece otiso je JEDAN clan?! jel' da? ajmo da krenemo sa GnR... ne, cekaj pre toga.. da.. hm.. bend da opstane.. da.. ali pojedini clanovi/osnivaci napr.!/CINE bend.. ne, nisu trebala da opstanu njihova imena (vidim znas sve o GnR!) vec STARI zvuk! u tome je bila caka (; hm.. da.. bas su misliili samo na svoju slavu... kako da ne! (; da, znas to je vrlo zanimljivo.. oni eto postali zvezde (opet ne znam kako, jer su koopirali druge! kako su ljudi samo glupi da ne verujes!).. pa se smorili i sta vele ajmo da se malo svadjamo, jel da? ili je pak bilo, da su se posvadjali (ne iz hira, vec sa razlogom), pa su se raspali, jer mozda.. cekaj, jel ja mozda lupam, ali da bi bend mogao da STVARA, to mora da bude zajednicki rad SVIH clanova! kada su clanovi u svadji kako moze da se stvara muzika iz Ljubavi?! nikako.. zato nije ni bilo moguce da opstane.. no, da ti ja kazem kako je to bilo (; posto ocigledno ne znas (; kazes da je svima prioritet bio svako pojedinacno? da zanemarimo odlaske ostalih clanova benda.. na kraju ostaju Axl i Slash kao jedini clanovi originalne postave.. (uostalom oni su, kao sto rekoh, bukvalno i cinili bend!) sta se desava.. Axl hoce da svira (ovo sam pricala 1001put!) malo komercijalnije stvari, dok slash hoce da se drzi starih.. naravno da onda ne mogu da sviraju zajedno? necemo dalje sta se desavalo i kako.. to nije vazno.. poenta je, da ti donosis zakljucke iako nisi izgleda sasvim upucen.. i ajde sad objasni kako da opstane bend? ostaju Axl i Dizzy? da li su oni sami bend? naravno da nisu! uostalom Dizzy ni nije originalni clan (jeste prvi klavijaturista.. ali nije bio na prva 2albuma..).. znaci Axl pokusava da sastavi novu postavu.. i to trae vec godina.. bezuspesno.. zasto? blaaaaaaa (8
Dont_Break_The_Oath:
NE mogu da verujem u bandove koji su zbog svojih sujetnih gluposti postali prosto takvi da ne znaju kako i gde ce dalje.Ne mogu da volim GNR sa obzirom da nisu originanli,nego samo dopadljivi i narcisoidni toliko da nisu spremni ni na kakvu vrstu kompromisa.
SUJETNI?! hm.. pojasni (;
Dont_Break_The_Oath:
Bilo bi lepo da se nikada nisu ni okupljali.
hm,.... da... a zasto tebi smetaju bendovi koji, eto, nisu po ko zna kom kriterijumu originalni? LIVE AND LET DIE/LIVE (; mislim i ja da je bolje da se nikad nisu ni okupili.. pa ionako su prosli nezapazeni.. imali mali br fanova.. hm.. p da... ma ko da nisu ni postojali.. :p a cekaj, zasto bi bilo bolje?? ajde.. argumentuj, jer nijedan gore navedeni argument nije dovoljno jak da ovo obrazlozi (;
Drago mi je da bar za razliku od drugih, ne dodjes na temu i samo ispljujes bend.. (kao vecina..) vec i das neki argument.. koji je veeeeeeoooooma diskutabilan.. no dobro.. bar ga ima!
POZ

@ ralekg i igorsr -> hm.. da.. pa ne znam LOL.. pazite ovako.. ja imam neki pojam komercijale koji bukvalno niko ne razume.. tako da ni nemojte da se trudite da razumete zasto ja mislim da je to bio put ka komercijali.. meni je jednostavno tako zvucalo (;
POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~
Live and let live (;
~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE

bleach:
New Rose:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
Koja radnjica, kakvi stripovi? Aaaaaaaaa, ona za stampanje? aaaaa znam... I ja sam malo plava :wink: ali se trudim da to prikrijem :D
u knezu... negde kod milenijuma ima onaj ulaz gde se prodaju stari stripovi i magazini.. pa ulaz dole, u podrumu je radnjica za stampanje majci... vrabac 8)
ma niko bwe nije kriv :lol: (; nas dve dal smo plave ili ne.. pa sad... :lol: uglavnom, vazno je da svi znamo sad na koju se radnju misli (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE

mortishaaa:
@ Dont_Break_The_Oath -> Ok, ovo je bila poslednja kap u vec prelivenoj casi! :laughing:
Kao prvo bih te zamolila da kada udjes da pricas o nekom bendu se potrudis da pricas o njemu a ne o drugim bendovima!! (Milena.. :lol:)
sad jedno pitanje za tebe.. tebi ni jedan bend nije originalan! osim dva-tri koja vrtis u krug i samo o njima pricas... kako ocekujes da bend bude neznamnija koliko originalan, ako svira HR ili bilo koji muz pravac/podpravac! on ako svira taj pravac, ne moze puno da odskace od benda koji je ,stvorio' taj pravac.. ako tu uradi nastace novi pavac! (; i da Scorpions (koji su inace HR iako ti tvrdio non stop drugo.. sve ljude koje sam pitala, misle sto i ja (; ) po cemu su ti oni pa toliko originalni? (;
hvala, hvala... 8) 8) 8)

mortishaaa:
bleach:
New Rose:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
ma niko bwe nije kriv :lol: (; nas dve dal smo plave ili ne.. pa sad... :lol: uglavnom, vazno je da svi znamo sad na koju se radnju misli (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE
e pa sad ja ne znam :P je l' mi to mislimo na istu radnju?... :roll: hm... :? :P :D 8)
ja i dalje mislim da sam ja nesto smutila :oops: , ali dobro, dobro... sve je sad okili dokili 8) 8) 8)

bleach:
mortishaaa:
hvala, hvala... 8) 8) 8)
(8 nema na cemu (8 :p

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

bleach:
e pa sad ja ne znam :P je l' mi to mislimo na istu radnju?... :roll: hm... :? :P :D 8)
ja i dalje mislim da sam ja nesto smutila :oops: , ali dobro, dobro... sve je sad okili dokili 8) 8) 8)
nisi .. ti to nikad ne radis :p (8 salim se.. ozbiljno nisi (; bolje si objasnila od mene (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

mortishaaa:
bleach:
nisi .. ti to nikad ne radis :p (8 salim se.. ozbiljno nisi (; bolje si objasnila od mene (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
oki, oki, oki... (8
e znas sta sam provalila?... mi chatujemo na temi o tvojim Gunsima!... :shocked: :p (8

E uze mi reci iz usta mortishaaa kad si rekla ono da on misli da "nijedan bend nije originalan." Pa lepo bogami. Mislim, bas tako, znas kako Gunsi kazu:
"Why do you look at me when you hate me? Why should I look at you when you make me hate you, too? "
Ja se ne bih naljutila da Oath nije rekao
NARAVNO sve lose o njima! PA KAO DA SU MASOVNE UBICE ILI NE ZNAM NI JA STA, TO NIJE NARAVNO, TEBI SU ONI GROZNI ONI NISU SVIMA TAKVI PA DA JE TO NARAVNO!

I zakljucak: bolje da se nisu okupljali - PA COVECE, NE RAZUMEM, SAD KAD BIH JA TEBE POGLEDALA I VIDELA DA NISI ORIGINALAN UOPSTE ( imas obicnu boju/duzinu kose, normalne gradje, obican fazon itd... ) STA DA TI KAZEM: BOLJE DA SE NISI RODIO??? DAJ BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....grrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

pogledajte ovaj podatak koji sam nasao na www.serbiancafe.com
potom idete na diskusije,onda na muzika a onda na rokenroll,i onda na topik koji se nalazi u izdvojeno gunsnroses vs nirvana

GNr were uncol in 1992-1993.e onda pogledajte ovo,use your illusion tour:(bez koncerata koji su se odrzavali po americkim arenamakapiceteta oko 20000):
1992
19.2.1992-tokyo dome,tokyo,attendance 40000
20.2.1992-tokyo dome,tokyo, 40000
22.2.1992-tokyo dome,tokyo, 40000
20.4.1992-wembley stadium,london, 75000
16.05.1992,slane castle,ireland, 65000
20.5.1992,strahov stadium,pragued, 75000
22.05.1992,nep stadium,budampest, 70000
23.05.1992,donauinsel stadium,vienna, 55000
24.05.1992,donauinsel stadium,vienna, 55000
26.05.1992,olympic stadium,berlin, 50000
28.05.1992,necktar stadium,stutgart,75000