New Rose:
Eeeeeeee da
Joj bre sta bih dala da se pojave jedan dan u BGu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uf staru postavu da vidim!!!!!!!!!!!!!!!
Ali znam tacno sta bih uradila. Stajala bih na ulazu i molila svakog ponaosob da ne pravi gluposti i da se ne napije previse da ne bismo razljutili Axla...
Sad but true. Au, taj covek je stvarno zeznuta licnost.
hehehe.. luda si (8
znas sta.. ja bih volela najvise da vidim prvu prvcatu postavu (koja je snimila album).. ((: ali moze i ova malo deformisana kasnije (8 no.. ja kad bi Slasha videla .. ja ne znam.. ne mogu ni da zamislim sta bih radila.. kad porastem, okupicu drustvance i idemo u podragu za njima (8 ma i Axl-a kad bih videla bih poludela.. OK, znam da zanemarujem ostatak postave, koji je fenomenalan.. alii..... njih dvoje

ops:
no.. ((:
dobra ideja (; ajde da kazemo sta bi ko uradio kad bi ih video (;
kao prvo -> onesvestila bih se.. a onda kad bih se probudila bih skakutala oko njih i smejala se ne verujuci da sam u njihovoj blizini ((: a kada bih se smirila.. pricala bih sa svima.. prvo sa slashom.. a ako bi jos uvek bili tu (jer bih sa njim mogla sto godina (8 ), pitala bih Axl-a zasto je toliki kreten (8 stivena bih nagovorila da odtavi drogu (8 a sa ostalima

pa nasla bih vec neku temu (8
uh.. ne.. ne bi bas ovako sve izgledalo.. smislila bih ja jos nesto.. ali mi sad ne pada na pamet nista (:
vi ste na redu
vicente:
zar ce new rose i mortisha dopustiti da njihova omiljena tema ode na drugu stranu?
:embarassed: (8
New Rose:
NECEMO!!!
Ahhh covece.... Ova tema je malkice zamrla bas kao i Gunsi... Oh Boze sta bih dala da se vrate...
Ali tako mi nije jasno: Ako je istina da Axl jurca za parama, i ako ima pola cetvrtine grama ( aha! kakva mozgalica! ) mozga u glavi, zar ne bi dobio milione i milione vise ako bi okupio jedan takav bend???
Nisu tu samo pare u pitanju, naravno... Ili mozda on zaista nema mozga u glavi... Moj Axllllll, srrrceeee
Dobro, ajde NAS Axl......
(8 ah, sama si se setila, nisam morala da te ispravljam

(8

pa vidis nema on mozga

(; salim se.. paz' ovako -> on je hteo pare (jelte veciti problem zvezda kada ih lupi slava u glavu), tacnije hteo je jos vecu popularnost (ako je to moguce), a dobio bi je -> komercijalizacijom.. posto se slash (kao cini mi se poslednji clan prve postave) nije slago sa tim.. on je uradio to sto je uradio.. i zasrao stvar ); nazalost svih nas ); e sad, on i da hoce, ne moze da vrati bend na staro, jer je bio debil i zaslepljen slavom i nije video sta radi );
uh.. mogla bih do suta da naglabam.. evo zvanicno stajem ovde (8
vicente:
Tebi baš nedostaju, a?
Valjda ce nas ovi novi Gunsi prijatno iznenaditi(mada, iskreno, nisam baš siguran), ako uopšte izade album dok smo još živi
aj' reci da tebi ne nedostaju

(8
novi gunsi nikako ne mogu da prijatno iznenade.. pod 1. jer -> takoreci ne postoje (8
pod 2. -> jer komercijala ne prija fanovima starih (8 (ono sto cuh..)
pod 3. -> album verovatno nece ni izaci, ne samo dok smo mi zivi.. jer ce oni otici pre nas ); kao sto neko rece, izgleda da ce jos malo biti Axl-ovih 14 years of silence (8

(8
igorsr:
November rain je najlepsi spot koji sam ikada gledao
shurly is (8 (ako se uopste tako pise)
POZ svima (8