fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Hahahahahahahahha!!!! Ne mogu da prestanem da se cepam!Fakje:Ne kenjajte, Sweet Child je mnogo bolja pesma u izvedbi Boba Dylana, ova GNR verzija je shit!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahahha!!!! Ne mogu da prestanem da se cepam!Fakje:Ne kenjajte, Sweet Child je mnogo bolja pesma u izvedbi Boba Dylana, ova GNR verzija je shit!
i moja reakcija je istafantom piroman:Hahahahahahahahha!!!! Ne mogu da prestanem da se cepam!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
auuuuu derane... pa nemoj da solish pamet ovde molim te... Sweet Child izvodi Bob Dylan..Fakje:Ne kenjajte, Sweet Child je mnogo bolja pesma u izvedbi Boba Dylana, ova GNR verzija je shit!
Shta si tiFakje:Ne kenjajte, Sweet Child je mnogo bolja pesma u izvedbi Boba Dylana, ova GNR verzija je shit!
Slazhem se sa tobom,po meni je knocking on heavens door bolji nego Bob Dylan version!Meni jeste!Zbog zvuka gitare i ostalih instrumenata a axl ima 118 puta bolji glas od Dylana!!!Sergi0:auuuuu derane... pa nemoj da solish pamet ovde molim te... Sweet Child izvodi Bob Dylan.., ti si mislio na Knockin' on the heavens door.. i to je po meni jedna od najbolji obrada ikada..
, a naravno ne mozhe nishta biti bolje nego original
![]()
jeste da axl ima 200x bolji glas od dylana i zvuchi pesma 10000x bolje jer je ipak i slash umeshao prste ... ali ipak dylanova je to pesma.. i to je glavno i original! jer da nema toga ne bi bilo ni od gusna to sto jeste....gunser:Slazhem se sa tobom,po meni je knocking on heavens door bolji nego Bob Dylan version!Meni jeste!Zbog zvuka gitare i ostalih instrumenata a axl ima 118 puta bolji glas od Dylana!!!
Mislish samo na akustichnoj i nema takvih solazha,a ja sam cuo da novi gunsi skoro nemaju solazhe!!!Sergi0:a kohd vishe nije isti od gunsa kao sto je bilosada vishe lici na original... nema przhenja kao nekad.
leleee pa kakav si ti gunser kad nisi chuo nove... nije akustichna i ima solazha.. samo sto nije to to.. mnogo mirnija pesma.. i mnogo vishe ide na reggae dok ide pevanje i axl drugachije peva.. tek pred kraj malo oprzhe po starom... ali nije to togunser:Mislish samo na akustichnoj i nema takvih solazha,a ja sam cuo da novi gunsi skoro nemaju solazhe!!!
eleee pa kakav si ti gunser kad nisi chuo nove... nije akustichna i ima solazha.. samo sto nije to to.. mnogo mirnija pesma.. i mnogo vishe ide na reggae dok ide pevanje i axl drugachije peva.. tek pred kraj malo oprzhe po starom... ali nije to to
uz tu pesmu je bilo kidanje u publici sad ne mozhe vishe tako nazhalost...
idi na you tube pa poslushaj uostalom..