Guns'n'Roses

Fakje:
Ne kenjajte, Sweet Child je mnogo bolja pesma u izvedbi Boba Dylana, ova GNR verzija je shit!
auuuuu derane... pa nemoj da solish pamet ovde molim te... Sweet Child izvodi Bob Dylan.. :lol:, ti si mislio na Knockin' on the heavens door.. i to je po meni jedna od najbolji obrada ikada.. ;), a naravno ne mozhe nishta biti bolje nego original ;)

Sergi0:
auuuuu derane... pa nemoj da solish pamet ovde molim te... Sweet Child izvodi Bob Dylan.. :lol:, ti si mislio na Knockin' on the heavens door.. i to je po meni jedna od najbolji obrada ikada.. ;), a naravno ne mozhe nishta biti bolje nego original ;)
Slazhem se sa tobom,po meni je knocking on heavens door bolji nego Bob Dylan version!Meni jeste!Zbog zvuka gitare i ostalih instrumenata a axl ima 118 puta bolji glas od Dylana!!!

gunser:
Slazhem se sa tobom,po meni je knocking on heavens door bolji nego Bob Dylan version!Meni jeste!Zbog zvuka gitare i ostalih instrumenata a axl ima 118 puta bolji glas od Dylana!!!
jeste da axl ima 200x bolji glas od dylana i zvuchi pesma 10000x bolje jer je ipak i slash umeshao prste ... ali ipak dylanova je to pesma.. i to je glavno i original! jer da nema toga ne bi bilo ni od gusna to sto jeste.... ;)
a kohd vishe nije isti od gunsa kao sto je bilo :( sada vishe lici na original... nema przhenja kao nekad.. :(
elem... Civil War je pesma koja u poslednjih par meseci najvishe slusham... :P

gunser:
Mislish samo na akustichnoj i nema takvih solazha,a ja sam cuo da novi gunsi skoro nemaju solazhe!!!
leleee pa kakav si ti gunser kad nisi chuo nove... nije akustichna i ima solazha.. samo sto nije to to.. mnogo mirnija pesma.. i mnogo vishe ide na reggae dok ide pevanje i axl drugachije peva.. tek pred kraj malo oprzhe po starom... ali nije to to :(
uz tu pesmu je bilo kidanje u publici sad ne mozhe vishe tako nazhalost...
idi na you tube pa poslushaj uostalom.. ;)

eleee pa kakav si ti gunser kad nisi chuo nove... nije akustichna i ima solazha.. samo sto nije to to.. mnogo mirnija pesma.. i mnogo vishe ide na reggae dok ide pevanje i axl drugachije peva.. tek pred kraj malo oprzhe po starom... ali nije to to
uz tu pesmu je bilo kidanje u publici sad ne mozhe vishe tako nazhalost...
idi na you tube pa poslushaj uostalom..

imam pesme,gledo sam na you tube-u i nema skoro nikakvih solaza ali ima u velvet revolveru ali nemaju axl-a tj. gunsi su shit bez slacha

Back