Guns'n'Roses

@ seka
:cry:... izgleda da nema ne gine pravi poshtar :lol:

@igor

pa moguce je da je ova finalna verzija... ;) sto ti kazesh mnogo motjno zvuchi :D
znachi ovo je 2gi final.. :D imamo better i sad madagascar :mrgreen:
mogao bi uskro i album... mislim ono.... red bi bio.... :D

Sergi0:
hmm ne bi reko da su axl i slash u svadji...mislim da su oni u relativno ok odnosima... samo sto jbg ne sviraju zajedno... ;)
:shock:
' alo , bato ,shta ti je ?
:shock: :shock: :shock:
PA AXL I SLASH SE NE PODNOSE I TO JE OPSHTE POZNATA CHINJENICA !
i sam slash je izjavio '' sa TIM CHOVEKOM [ AXLOM ] nisam prichao vetj deset godina '' .
kako to nisi znao , majke ti ?
i onaj YCBM , shto si mi dao link da ga skinem ; je veoma poseban . . . pazi sad :
taj koncert u argentini je bio poslednji koncert UYI turneje koja je trajala dve godine . i da , to je poslednji koncert najuspeshnije postave gunsnroses .
i onaj slashov solo na kraju . . . pa da li si primetio kako gitara na kraju u bukvalnom rechi ZAVIJA . slash je kleknuo i skroz pokrio lice , a i kroz ceo nastup se vidi da nije raspolozen jer je znao da mu je to poslednji . . . to '' zavijanje '' predstavlja njegov bol shto odlazi , a naravno da mu je bilo teshko . ja sam ovu prichu znala odavno i tek sam sada videla kako je to izgledalo . . . strashno . . .

da znam za YCBM...
nego... gledao pre nekih pola godine i axl je izjavio da je neshto bio s slashom neshto oko chinese democrasy-a i valjda mu dao demo pesme, tako neshto ne setjam se tachno shta je bilo.... i kao ok (ok, koliko mogu biti ok) su..... ne pricham ja napamet nishta... ;)

bila je neka frka i oko velvet revolvera .
kao slash je otishao kod axla kutji u pola notji i plakao i rekao da mu je zao shto ne prichaju , kako mrzi duffa i sorruma . . . i onda je nakon par dana to demantovano i slash je tad izjavo da sa axlom nije prichao deset godina i pocheo je da se smeje .
mada , mi fanovi mozemo samo da nagadjamo .

da li ste nekad ushli u raspravu sa nekim zbog guns -a , ili imali neki problem sa nekim , a da je vezano za njih ?
na primer , meni se par puta desilo u shkoli da mi neki shaban sa strane dobaci - gunsi , narkomani , samo se deru u onoj mikrofon , izivljavaju na gitarama . . . i sl.
ovo pitam jer sam ja imala i nekih smeshnih situacija , ali i zeshtjih rasprava . . .
pa da vidim vasha iskustva . . . :mrgreen:
obratjam se u mnozini , mada samo tje sergi0 da odgovori . . . :mrgreen:

:lol: seko.... pa skoro samo samo nas 2je na temi... eventualno se ukljuchi josh neko.. al mi smo standardni :mrgreen:
bilo je situVacija raznih sto se tiche toga... ne znam al mnogi ne mogu da podnesu Axlov glas... kao sta on tu kreshti dernja se... nema on pojma... e to kad mi kazhu tu mi pukne film.. pa bude svakakvih rechi...i kad mi kazu da su sranje.. :| .. bolje da ih nema onda... :lol:

eeeeeeeeeeeeee , da , to za axlov glas . . . mnoge iritira . . . negde sam prochitala nechiji komentar da je axlov glas kao sirena za vazdushnu opasnost :shock: . . . kao zavija , vrishti itd. . . . ne znaju deca . . . :cool:

da... stoke bre...:lol: kako mozhe to da ih iritira... meni bash odgovara njegov glas..... i mnogima kad pokazhem virsak na Welcome to the jungle sa koncerta jeli... oma mnogi kazu daj menjaj ovo... :|

jeli, jel i ti kad poslushash Don't Cry 1x.. morash i drugi put, 3tji...? ja evo vetj 5x zaredom sad :mrgreen:

pa kod mene to nije sluchaj samo sa don ' t cry .
ja recimo , u could be mine kada pushtam - pustim jedno 2 - 3 puta i stalno vratjam na omiljene delove [ najbolji deo mi je kada kaze : '' & I liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee you , lyin ' on the bed . . . '' . . . poludim kad razvuche to liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeee you . . . '' :p
koji ti deo neke pesme obozavash ?

Pa i ja ponavaljam pesme po 3-4 do 5x neke pesme... al don't cry mogu da slusham ceo ali bukvalno ceo dan... eo od onda kad sam reko.. ja josh uvek slusham :D nisam menjao :d

eo 'vako..
da za YCBM to je ludnica...
NR solo pa do kraja... :D
Don't cry sve jedno koji deo pesme.. :D znachi cela kako god okrenesh obrnesh

pre solo-a "ooooooo ooooooooooo yeah yeah oo oooo oooooooo sweet child o' mine ooooo ooooo
sweet love of mine uuuuu ye yeah.. :)"

u so fine ne mogu da izvojim najbolji deo... :)
a bogami i civil war...

paradise "Take me hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooome" to mi bruka dobro

ma bre sve je bruka dobro od njih.. :D.... ne treba izdvajati delove :lol:

i to shto kazesh . . . ne treba izdvajati delove . . .
eo , ja upravo slusham so fine . . . pesma stvorena za tuzne devojchice kao shto sam ja . . . :p
jes ' kupio neku majcu do sad , a ?

19993 moj drugar fan Nirvane mi je pricao kako gnr cepaju tri akorda a kako je muzike nirvane "music art"

Sada kada se vidimo,i sam priznaje koliko je smesan bio,jer ipak su gunsi muzici dali nesto zaista vredno

Sto se tice Axlovog glasa,samo poluretardirani kreteni mogu da pricaju da Axl Rose ima los glas

da , ti igore , bash preziresh nirvanu . . . videla sam to i na drugim temama . . .
ja volim nirvanu , a i cobaina kao lichnost , mada gunsi tje za mene uvek biti na prvom mestu , naravno .
i ne treba ih porediti uopshte .

igorsr:
19993 moj drugar fan Nirvane mi je pricao kako gnr cepaju tri akorda a kako je muzike nirvane "music art"

Sada kada se vidimo,i sam priznaje koliko je smesan bio,jer ipak su gunsi muzici dali nesto zaista vredno

Sto se tice Axlovog glasa,samo poluretardirani kreteni mogu da pricaju da Axl Rose ima los glas
a ti si ochigledno potpuno retardiran kreten kad ne umes da cenis tudja misljenja...Ja kazem da Axl ima los glas..i hiljadu puta je bolji sastav VR-a...Gunsi su obelezili jedan period ,Nirvana neki drugi...mada ljudi ne raspravljaju o njihovoj muzici vec o tome koliko su se Kurt i Axl mrzeli... :roll:

1000 puta bolji sastav VR a ? ? ? slazem se ako uporedjujesh sa novim sastavom gunsa .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah , i dokle vishe nirvana i gnr u istoj rechenici ?????!!!!!!!!! odmah dolazi do rasprava .

Sappy:
pa naravno jer je najbolji deo gunsa pres'o u VR...ja sam slusala gunse ko luda..i znam o chemu pricham kada govorim o VR...ne moze Axl da vrati gunse kao sto su bili...

ne mozhe u potpunosti da vrati... ali nece biti ni malo loshiji od "pravog" sastava... ;) videcete uostalom... ;) sada mnooogi nisu chuli i videli novi sastav gunsa i prichaju kao novi gusni su sranje ovo ono.. a nit su ih chuli ni videli, nego nema slasha i duffa i kao ma 'ebesh ti te gunse.....

bash me interesuje.. koja grupa tje biti slushanija kad izadje novi album.... posto je VR zavrshio snimanje albuma, a i gunsi su valjda.... i samo se cheka datum kad tje izatji...

igorsr:

pa i meni je neko rekao za gunse tako da drndaju par akoda i da vrishte i to je to... a nirvana je prava muzika i te fore..... kad mi to rekao samo sam blago nasmejao :D

ja nije da ne volim nirvanu al ne slusham ih neshto posebno.....

e jbg sad si ga malo preterao s poluretardiranim kretenima.... ;)

Sergi0:
ne mozhe u potpunosti da vrati... ali nece biti ni malo loshiji od "pravog" sastava... ;) videcete uostalom... ;) sada mnooogi nisu chuli i videli novi sastav gunsa i prichaju kao novi gusni su sranje ovo ono.. a nit su ih chuli ni videli, nego nema slasha i duffa i kao ma 'ebesh ti te gunse.....

bash me interesuje.. koja grupa tje biti slushanija kad izadje novi album.... posto je VR zavrshio snimanje albuma, a i gunsi su valjda.... i samo se cheka datum kad tje izatji...
budi siguran da sam chula pesme novog sastava...ne pricham u prazno...uostalom to je sve stvar ukusa...ja vishe ni stare gunse ne slusam,iako su mi mogu slobodno reci jedan period bili najomiljeniji bend..al vremenom se ukusi menjaju.. ;)

tyra:
1000 puta bolji sastav VR a ? ? ? slazem se ako uporedjujesh sa novim sastavom gunsa .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah , i dokle vishe nirvana i gnr u istoj rechenici ?????!!!!!!!!! odmah dolazi do rasprava .

bogami ja se s ovim ni malo ne slashem..... iako su slash, duff, i sorrum tamo nije to to... po meni oni nisu ni blizu gunisma... i misim da je Axl okupio mnogo dobru ekipu... i da kad izadje Chinese Democrasy mislim da tje biti mnooogo bolji od VR-a.... jbt kad uporedjujem Better, There Was a Time, Madagascar, The Blues, I.R.S., Chinese Democrasy a i Catcher In The Rye s VRom... u svakom pogledu su mi bolje gore pomenute pesme.....

Back