Covece al ja dugo nisam bila ovdeeeee....
E, Oath, mislim da smo svi razumeli da su Gunsi sranje, da je Harris ( Steve Harris kao u Harris Dzinovic ) strava, i da su oni samo jedan plasticni kapitalisticki proizvod koji je zadovoljavao sve plitkoumne klince koji su imali okidac na pompeznost scenografije, buku, skandale i pamtljive melodije i lepe buntovne momke, koji su svu ogorcenost i traumaticnost filtrirali kroz usi onih koji nisu mozga imali...
Ali ne slazem se- Mislim da je Slash fantastican ( dakle nije sve u tehnici sviranja, ima nesto i u dusi, iako on ima oba ), Axl je imao svoje cari i vizije ( Jel si citao Bukovskog? ), Matt je potpuni kompletni genije kog obozzzzaaaaaaaaaaavam ( da znam da je bio u Cultu koji je odlican ), Duff me ostavlja bez teksta svim svojim postupcima, Izzy, oni su jake individue- Mislim da su Gunsi medju THE bendovima... Meni hemija tog benda odgovara.
A sto se Velveta tica - ima dobrih stvari, ali ima nekoliko odlicnih rifova... Ali kad su Slash, Duff i Matt
tu to ne moze biti lose, a i Dave kida, kompletno me odusevljava
Ali stvarno mislim smara covece stalno oko istog da kopamo oci, znamo sta ko misli, to je ok.
POZ