Guns'n'Roses

Iron man:
Ma poslusaj malo ti Zeppeline to je bre divota.....i shvatices da Gansi mogu da im ciste cipele
a o Pepersima da ne govorim....Axl je previse u "americkim tripovima" a osim toga vecina tekstova (izuzev nekih) su poprilicno licemerni...Osim toga, Gansi su veoma isfuran bend i
gurnut u prvi plan....poput Metalike....Drugo Slash je jedan prosecan gitarista a svedok tome
je i ova "komercijalcina" koju radi sa V. Revolver...
Znam... Volim i Led Zeppelina, ali to je drugacija vrsta muzike od Gunsa. mislim, Gunsi su ili hard rock ili heavy metal (to nikad nisam uspela da razlikujem), a Zeppelin je daleko od onolikog drndanja... ;)

Dont_Break_The_Oath:
Bas bih voleo da vidim da li ce Hesse onako brutalno da reaguje kritikujuci Black Sabbath, jer kada sam mu ja pomenuo Iron Maiden vs. Gunsi mnogo se razestio.

Mozda nisam u toku, ali zasto Black Sabbath? Ne vidim da se spominju.
Sto se mene tice Gunsi i Maideni su neuporedivi, u korist Gunsa. Naravno da mnogo vise volim Gunse...tj. Gunse volim, Maideni mi se svidjaju...ali to je stvar ukusa...da ne bi pravili nepotrebne rasprave...po meni Gunsi imaju dusu...a Maideni mi deluju nekako plasticno...

Iron man:
Ma poslusaj malo ti Zeppeline to je bre divota.....i shvatices da Gansi mogu da im ciste cipele
a o Pepersima da ne govorim....Axl je previse u "americkim tripovima" a osim toga vecina tekstova (izuzev nekih) su poprilicno licemerni...Osim toga, Gansi su veoma isfuran bend i
gurnut u prvi plan....poput Metalike....Drugo Slash je jedan prosecan gitarista a svedok tome
je i ova "komercijalcina" koju radi sa V. Revolver...

Nemas ti pojma o cemu pricas...

Hesse:
Mozda nisam u toku, ali zasto Black Sabbath? Ne vidim da se spominju.
Sto se mene tice Gunsi i Maideni su neuporedivi, u korist Gunsa. Naravno da mnogo vise volim Gunse...tj. Gunse volim, Maideni mi se svidjaju...ali to je stvar ukusa...da ne bi pravili nepotrebne rasprave...po meni Gunsi imaju dusu...a Maideni mi deluju nekako plasticno...

Pa kada sam ja bio zrtva tvojih emocija, cudi me da i Iron Man nije to isto postao.
Uostalom, Steve Harris, covek koji ima dinamit u svojim prstima ne moze da zvuci plasticno...ali necemo opet da se svadjamo.

Hesse:
Nemas ti pojma o cemu pricas...

Trebao bi da se malo muzicki edukujes..bato.To sto nemas smisla za prave vrednosti ti je
dovoljna kazna. Ja licno nisam veliki obozavalac Maidena ali ako cemo da diskutujemo o kvalitetu ne bih zaista trosio reci.Veliki i mocan bend.....Neiskusan si slusalac, ali i za tebe
ima pomoci.....skapiraces ti neke stvari kad tad....A ti budi Oath malo opusteniji jer i sam znas da uvek ima laika koji ce nama "koji ne znamo o cemu pricamo" da napune usi...

Iron man:
Trebao bi da se malo muzicki edukujes..bato.To sto nemas smisla za prave vrednosti ti je
dovoljna kazna. Ja licno nisam veliki obozavalac Maidena ali ako cemo da diskutujemo o kvalitetu ne bih zaista trosio reci.Veliki i mocan bend.....Neiskusan si slusalac, ali i za tebe
ima pomoci.....skapiraces ti neke stvari kad tad....A ti budi Oath malo opusteniji jer i sam znas da uvek ima laika koji ce nama "koji ne znamo o cemu pricamo" da napune usi...

Ma nemaš ti veze sa muzikom...a sa kulturom pogotovo...idi leči se...šta ti znaš šta je muzika...ko te je šta pitao za Maidene...ugasi računar i slušaj Mozarta! ;)

Covece al ja dugo nisam bila ovdeeeee....

E, Oath, mislim da smo svi razumeli da su Gunsi sranje, da je Harris ( Steve Harris kao u Harris Dzinovic ) strava, i da su oni samo jedan plasticni kapitalisticki proizvod koji je zadovoljavao sve plitkoumne klince koji su imali okidac na pompeznost scenografije, buku, skandale i pamtljive melodije i lepe buntovne momke, koji su svu ogorcenost i traumaticnost filtrirali kroz usi onih koji nisu mozga imali...

Ali ne slazem se- Mislim da je Slash fantastican ( dakle nije sve u tehnici sviranja, ima nesto i u dusi, iako on ima oba ), Axl je imao svoje cari i vizije ( Jel si citao Bukovskog? ), Matt je potpuni kompletni genije kog obozzzzaaaaaaaaaaavam ( da znam da je bio u Cultu koji je odlican ), Duff me ostavlja bez teksta svim svojim postupcima, Izzy, oni su jake individue- Mislim da su Gunsi medju THE bendovima... Meni hemija tog benda odgovara.

A sto se Velveta tica - ima dobrih stvari, ali ima nekoliko odlicnih rifova... Ali kad su Slash, Duff i Matt
tu to ne moze biti lose, a i Dave kida, kompletno me odusevljava
Ali stvarno mislim smara covece stalno oko istog da kopamo oci, znamo sta ko misli, to je ok.

POZ :)

Po meni Gunsi su jedan od najvecih rock bendova svih vremena,a oni sto govore kako je Axl kreten zbog svog ponasanja,neka razmisle kako bi se oni ponasali da su bili frontmeni u to vreme najveceg i najuticajnijeg benda na svetu......pa sigurno je da bi se malo ku****i.....zar ne?

E pa Gunsi nisu bili najpopularniji sigurno. Nisu mogli od Metallice. Ja ih isto volim, ali vise Metallicu, mnogo, mnogo vise .... ali Axl se tako ponasao zato sto je bio pomalo neuravnotezen , hocu reci sizofrenicar ali to ne treba da njega sputava to sto je bio faca. Pa zar ne? A i za mnoge muskarcine se kasnije ispostavilo da su ****** (Rob Halford) pa su i dan danas cenjeni. Problem sa Axl-om i gunsima je to sto su brzo postali dobar bend... pa su bili MALO ljubomorni

Daaaj ,majke ti gde ces ti sad sa Metallicom....
Pa Metallica pored toga sto nema neki poseban kvalitet i sto krade pesme,nikada nije bila najpopularnija ni u metalu,a kamoli da se poredi sa Guns-ima...
Jednostavno je iskomercijalizovana i rasprodata do maximuma...Metallica u metalu dodje kao Nirvana u grunge....

.pissbottleman:
Daaaj ,majke ti gde ces ti sad sa Metallicom....
Pa Metallica pored toga sto nema neki poseban kvalitet i sto krade pesme,nikada nije bila najpopularnija ni u metalu,a kamoli da se poredi sa Guns-ima...
Jednostavno je iskomercijalizovana i rasprodata do maximuma...Metallica u metalu dodje kao Nirvana u grunge....

Pa znas sta. Ti sigurno neces da mi govoris o Metallici zato sto kad vidim avatar i procitam tvoju lokaciju pozelim da umrem. Mislim moram da se spustam ovako nisko zato sto si ti mogao da malo diplomaticnije da odgovoris... Pa bre kakva Nirvana , pa sve posle metallice ne bi postojalo kao ni ti gunsi da nije bilo nje. A ocigledno da si se toliko smorio u zivotu i a nemas sta da radis pa odma kreces da koristis ofucane fraze " iskomercijalizovana metallica..." i "prodana metallica" , a ovo da krade od drugih , e pa tu si stvarno originalan , to moram da ti priznam... Do vec nigde nisam cuo... Znas covece(ne znam kako da ti se obratim, g-dine...) da sam Metallicu pronasao u engleskoj Enciklopediji pored ac/dc , Beatles-a... Stvarno nemogu da se svadjam vise... Kad bi jedni maideni prenili taj smaracki ritam jurisajuce konjice, kad bi jedni HammerFall-i promenili tu duplu pedalu na bubnjevima i tog pevaca kastrata i ne znam vise sta sve, zaboravio sam. Svi ti koji se "nisu prodali" su se prodali 100x vise od metallice bas zato sto SVIRAJU ONO STO NJIHOVI FANOVI ZELE!!! SAD BUT TRUE.

Ma dobro,razumem te....i ja poludim kad mi neko dira PJ...
Nem' ja nista licno protiv Nirvane niti Kobejna...slusam i njih,ponekad...ali,smatram ipak da je cinjenica da su bili komercijala,ali ne zbog pesama koje su pravili vec su bili jedini grunge bend koji je pristao na sva ta medijska pravila....

A Pearl Jam,Alice in chains,Soundgarden..su ipak kvalitetniji bendovi bez obzira na to koga vise volis...
Ma nista...aj' tema je o gunsima...a i da se ne raspravljamo...

Back