GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
da znash vala!
a tebi nije nishta odg jel?!
Hahahahaha ma gde tje meni da odg jes luda xD ja kakaw sam zhiwi peh juuu ma kakwi ja bre
xD ja sma ti kurate sretje !!!!!!! xDDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da znash vala!
a tebi nije nishta odg jel?!
xD ja sma ti kurate sretje !!!!!!! xD
obozavam taj nastrani izraz...........pa meni je mor'o inace bi ga docekala na vratima s oklagijom

e teodora bona,precerasmo
xD ma pod opushteno chim saznam ima da ga bombardujem sa pismima da tje da mu pozli xD a waljda tje na jednog da odg
nadam se
Jaooo ma samo da on meni dodje ruku lol xD
ne bih ni da zamishljam shta bi bilo da se ja ovog prifatimLjudi,nisam sigurna da oni sami na to odgovaraju,ali lepo u svakom slucaju![]()
bash sam se obradovalapa jeco bre znam da nije on al nema veze......bar je neko iz njegovog "tima"procitao jebeni mejl.....i poslao neshto u SRBIJU....i to je neshto
lep ti avatar

.....oce da me kolju da bi uzeli onaj "papiric"
daj nestrpljiwa sam drzhish me u neznanju xD lol ma kazhem ti ja imash wishe sretje nego pameti !!!!aj sutra cu kad dojem iz skole....neznam de je usb od aparata,a neam blic na fonu,a mutno pod vestackim svetlom![]()

)i Axlom.......a da,nekad smo i normalni pa lepo i pristojno komentarisemo....za to nam fali cvrsta ruka!