GUNS N ROSES U BEOGRADU!! AAAAAAAA!

Ok, oni za tebe od onda ne postoje.
Meni je bitna muzika. Svakako da je bitno kako je odsvirana. Stari hitovi su odsvirani kako treba i meni je to dovoljno. E sad, sto novi album mozda nije u stilu starih Gunsa...to je vec nesto drugo

lepo je to sto tebi odgovara konacan proizvod Akselovog ocajnickog poukusaja da uzme zadnje pare.Ja ne osudjujem tvoje misljenje ili stav,ali mi je sramotno sto se taj novi buckuris sa punim pravom oslovljava kao GnR.
btw
Civil war ,Paradise city, Nighttrain ......su pesme koje ce uvek imati zasluzeno mesto u mojoj playlisti, kao legendarni ,evergreen hitovi grupe koja vise nikad nece postojati

Vratili se i pistolsi i to u originalnoj postavi pa ni to nisu oni...
Razmisli malo, da li su se "gansi" stvarno vratili zato sto nisu rekli sve sto su imali?
Ovi ljudi koji danas sviraju pod imenom GUNS AND ROSES to jednostavno nisu...toliko od mene.

ama, covece, nisu to oni, i to stoji...postavljam ti jedno logicko pitanje...ako to nisu oni, ko se to onda vratio zbog para (ako ne racunamo Eksla) ?

Nema tu sta meni da se svidja ili ne, to nije Guns and Roses, niko ne osporava da dobro sviraju, ali to nisu gansi! Eto toliko... a da, nisam ih slusao sad u Bgu nego prosle godine u Grckoj.
Odvratni su kao i svaki bend koji se posle duze pauze vrati, zbog novca! Volim ganse, prva kaseta koju sam kupio je bila GNR, pratio sam njihov rad, ali ovo nisu oni...

Mnogo bre lupetas i lazes...Gunsi prosle godine nisu svirali u GRckoj.
Drugo da je Axl hteo lovu napravio bi turneju sa starom postavom i punio stadione sirom sveta.
Sto se tice zemunskih tributa,to je najveca lupetarija.
Jednostavno nisam jos sreo coveka koji je bio na koncertu a nije odusevljen novom postavom gnr.
Ali glupo je nekog ubedjivati u nesto.Ipak je ovo rnr.A gunsi su priredili nezaboravno rnr vece za sve ljubitelje ovog zvuka u SRbiji.

Mnogo bre lupetas i lazes...Gunsi prosle godine nisu svirali u GRckoj.
Drugo da je Axl hteo lovu napravio bi turneju sa starom postavom i punio stadione sirom sveta.
Sto se tice zemunskih tributa,to je najveca lupetarija.
Jednostavno nisam jos sreo coveka koji je bio na koncertu a nije odusevljen novom postavom gnr.
Ali glupo je nekog ubedjivati u nesto.Ipak je ovo rnr.A gunsi su priredili nezaboravno rnr vece za sve ljubitelje ovog zvuka u SRbiji.

Auu... izadji iz svoje kuce decko. Ne ogranicavaj se toliko, molim te.
A to da li lazem, proveri na PP, poslacu ti nesto.
Pazi cuda, gansi su imali turneju i pre Srbije...

lepo je to sto tebi odgovara konacan proizvod Akselovog ocajnickog poukusaja da uzme zadnje pare.Ja ne osudjujem tvoje misljenje ili stav,ali mi je sramotno sto se taj novi buckuris sa punim pravom oslovljava kao GnR.
btw
Civil war ,Paradise city, Nighttrain ......su pesme koje ce uvek imati zasluzeno mesto u mojoj playlisti, kao legendarni ,evergreen hitovi grupe koja vise nikad nece postojati

Haha ocajnicki pokusaj da uzme pare, ala ti ne znas...decko pokrij se usima. Axl da je hteo da uzima pare ne bi bio van ociju javnosti citavu deceniju, ne bi toliko dugo radio na albumu na koji je potrosio vise od 13 miliona dolara, a koji posle toga nije ni promovisao, nije uradjen ni jedan spot, nije se pojavljivao na klise promocijama NISTA!
Da je hteo da uzme pare verovatno bi objavljivao neke komercijalne albume svake godine da zadovolji komercijalne usi poput tvojih, verovatno bi pravio duete sa pop divama kao sto to npr. Slash radi.
Napravio je album kakav je zeleo on i bend, totalno drugaciji od svega onoga sto je radio do tada znajuci da time nece zadovoljiti komercijalnu masu.
I onda na turneji na svakom koncertu svira 7-8 pesama sa novog albuma koji je najmanje poznat, svira minimum dva i po sata, na ovoj turneji cak obori rekord u duzini trajanja koncerta od cak 3 sata i 40 minuta, napravi spektakl u Areni i sve prisutne odusevi...
I posle svega toga sledi logican zakljucak da je sve ovo ocajnicki pokusaj Axl-a da uzme zadnje pare, bravo majstore!:worth:

mozda zato sto je bolesni,debeli,iskompleksirani narkoman koji jedva stoji na nogama i vrlo cesto zaboravlja gde se nalazi ,gde ide i kako je tu dospeo?

Tesko da ces ti dospeti dalje od ovog foruma...e jado jadna...

Poslednja izmena:

Back