Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste culi za minipet Polar Bear? Trenutno postoji samo jedan u igri, osima ako se nije pojavio jos koji srecnik, pada iz chesta u Snowman dungeonu tokom nekog Wintersday questa. Drop rate je 0.00000001% lol....

http://wiki.guildwars.com/wiki/Miniature_Polar_Bear

yebesh i to i ghosta....cim bi nesto od tih rareva dobio odma bi prodao....ok je lud da ima miniaturu od 1200 ecta...mislim niko :lol:

malo pre sam pregledao prethodne strane...pa naravno da je monk naj za farm..kad napravish 55-icu..majko bozija..mislim..ne igram dugo gw..ali sam bio sa jednim 55..boze sacuvaj..ne mogu da ga ubiju..markoca..aj sutra da predjem u taj guild..jel mozes ti da me inv?

Pozdrav,
citao sam do 35 strane i izgleeda da je igra strava !!!!!
E sad da pitam:
* Voleo bi da krenem nekim redom i od pocetka te me interesuje kojim redom kupovati delove GW i kojim redom ih igrati da bi ispratio kontinuitet u igri - ako je to uopste bitno (a treba da jeste)
*Posto Vas je vecina oprobanih i prekaljenih igraca GW dajte neke korisne savete pocetniku za uspesan pocetak igranja koje ce prerasti u zarazu osecam.
Hvala i pozdrav

Pozdrav,
citao sam do 35 strane i izgleeda da je igra strava !!!!!
E sad da pitam:
* Voleo bi da krenem nekim redom i od pocetka te me interesuje kojim redom kupovati delove GW i kojim redom ih igrati da bi ispratio kontinuitet u igri - ako je to uopste bitno (a treba da jeste)
*Posto Vas je vecina oprobanih i prekaljenih igraca GW dajte neke korisne savete pocetniku za uspesan pocetak igranja koje ce prerasti u zarazu osecam.
Hvala i pozdrav

za pocetak uzmi proph + eotn, to ti je najbolje....kasnije uzmi nightfall pa ak se nakupi para moze i factions ^.^

*sto se tice savjeta korisne pocetniku....da bi uspjeo trebas imati prijatelje i dobar guild :lol:

lookeend..ja sam prvo uzeo factions i pokajao se sto prvo nisam uzeo nightfall..mada ako hoces sve otpocetka..najbolje je proph..ili platinium edition..u svakom slucaju neces se pokajati ni za koji deo..

Back