Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma to su kreteni koji nemaju zivot...
Svo to vreme koje je igrao su 532 dana....a GW ima dve i kusur godine....

Zilken Zatin:
29,836,959xp|2,278 Skill Points

I have played this character for 10,721 hours.

Across all characters I have played for 12,789 hours over 26 months.

And anyone dumb enough to believe I actually sat in front of a monitor for all those hours pls get your bumps felt.
xD
BTW
Šta bi ovo podvučeno trebalo da znači?
P.s. Ovo je kretenuša,markoca ;)

Selektujes igraca i u chat box upises /report i onda se pojavi prozor u kome odredis razlog prijave. ANet ce razmotriti prijavu.
Ako neces da te banuju ili prijave, nemoj da:

-Vredjas druge igrace.
-Psujes.
-Dupujes iteme (mnogi su iskoristili jedan bag kojim su duplicirali najvredniji item u igri, masa je banovana i accounti im vise ne postoje).
-Leavujes (odlazis usred misije, questa ili PvP okrsaja).
-Leechujes (stojis u mestu dok bitka traje i nista ne radis).

Nemoj da se zeznes:

-Nemoj da pristanes na predlog igraca koji hoce od tebe da kupi neki item da ga dropujes van grada, postoje mnoge fore sa Assassinima koji mogu da se Shadow Stepuju (tacnije teleportuju) do mesta gde je item i ukradu ga.
-Uvek pogledaj item koji ti se nudi u Trade prozoru, mnogi green itemi koriste skinove koji su odlican scam.
-Ne kupuj customizovane iteme, kao sto su armor i festivalske maske. To mogu biti i razna oruzja. Isto tako nemoj da prodajes iste, osim ako je kupac neki n00b ili kreten, a takvih u GW ima ko pleve.
-Ako hoces da kupis minipeta, uvek pogledaj da li je Dedicated, jer ako jeste, ne mozes ga staviti u svoj Hall of Monuments. Ako ipak zelis da ga kupis, smanji cenu, i to dosta.
-Ne spamuj, i ne pisi u Public (All) chat da prodajes nesto, postoji Trade chat.
-Uvek se raspitaj u guildu ili alijansi za cenu nekog itema, nemoj da te oderu!

Ako ispostujes sve ovo sto sam naveo, nema teorije da te prijave...

E ovaj, evo ja sam igrao WoW i digao sam ruke od njega, zbog stvarno prevelikih patcheva i mesecne pretplate. Pa vi meni , iskusni GW-eri recite koji GW bih trebao da uzmem?
Posto vidim da ima tri dela + ekspanzija.
tako da, pitam vas
1. Koji vi igrate?
2. Koji najvise ljudi igra?
3. Koji je najinteresantniji?
4. Koji ima najveci svet, i najvise klasa itd....
5. Sve u svemu, sta mi preporucujete

Ma pukla mi veza i izbacilo me iz misije mozhda to , a burazer kada prodaje neshto zaglushi chat window ko teleshop. Mada postoji i dobro u tome , malo cu da se oladim za GW da se potpuno ne zapalim i pochnem da mislim samo na GW.
@markoca ovo sa dupovanjem ne razumem.

Ja sam obrnuo internet da bih sve to saznao...zato me slušaj...
Ako si početnik,uzmi GW(osnovni)
Zovu ga i Guild Wars-Prophecies
Ja taj igram...naveo sam glavni razlog :^)
Imam još jedan razlog:
Ja i eXecutor imamo isti,pa zajedno uradimo koji quest i nadam se da ću dočekati,misiju :^)
Obavezno se informiši pre nego što kupiš...o SVEMU što je vezano za igru...bukvalno...
Da...ja sam pročitao 150 strana Manuscript-a kojeg sam dobio...
Svet...err...svi kontinenti su ogromni :D
Imaš 6 klasa u prophecies,i po još 2 u factions-u i nightfall-u
Mogućnosti su "mind boggling" xD
I da....uvek imaš markocu da ga smaraš o nečemu što ne znaš....
Sačekaj da se on vrati iz Mađarske,pa se konsultuj sa njim i sa Buflom :~)
Za to vreme,prochitaj malo o igri ;)

Ma bre bio sa ceo vikend u Madjarskoj...
Svaki GW je spojen, a jedino su desavanja na razlicitim mestima. Uzmes prvo prophecies i picis...

Bio mi juce rodjendan prvom liku...dobio sam Charr Shamana :D

Back