Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada sam odustao od obucavanja Padawana? NIKAD! :lol:
Procitaj knjigu, ili igraj dok citas pa ces skontati osnove...
U alijansi ima 9 guildova, ako te nesto interesuje ne moras uvek meni da se obracas...
:^) De,de,markoca...Nisam ja Indijanac,pa da radim više stvari istovremeno....jedino disanje i gledanje uvek mogu da uskladim xD
Uopste nije teska igra...ne znam koliko imas godina ali trebao bi sve da skapirash,ako znas engleski iscitaj knjigu da ti malo pojasni radnju...markoca je uvek bio predusretljiv ali i mene je stalno upucivao na knjigu...elem mislim da ti za 3-4 dana nece nista od osnovnih stvari predstavljati problem,a za 7-8 znaces 80 posto svega...ostalih 20 ni meni jos nisu jasni :lol:

Pa najjače da nije teška...Nego vi zaboravljate svoje početke...
Dobro,već sam skapirao nešto (izm. ostalog i čemu služi "storage" :lol:,zna Marko o čemu pričam )

Igram GW vec skoro 2 godine (?! ne verujem), i isto sam bio tzv. noob, i sto se tice engleskog i igrice... knjiga je otpala, samo sam igrao... ljudi se "tripuju" kao uzeli igru pa da sve lepo pocnu, da nesto "ne isprljaju", a kada dodjete do 2. godine igranja, smejacete se )
Inace, da se pohvalim, imam samo prophesis (nastavi da citas kako se hvalim)), i kada sam pocinjao imao sam neke prijatelje na listi, koji su eto i dan danas ostali. Jedan Rus pogotovu (u sledecoj epizodi kako sam ga upoznao)).... I tako posto mi se ne kupuje ni jedan nastavak, ja ga lepo pitao pre par dana da mi da njegov user name i pass (ovim se hvalim od pocetka pasusa)) i lik bez razmisljanja mi posalje.
Igram na njegovom acc-u, imam slobodan slot...
Pored lepog (igranja) mozete da steknete i nesto korisno (drugare))

GoK je Gates of Kryta...u Propheciesu, taman kada zavrsis the Frost Gate misiju koja je u Shiverpeaksu (snezni deo posle Ascalona). Radi se solo u Hard Modu sa 55 hp Monkom. Dobija se oko 3-5k po runu koji je neverovatno lak.
Jesi nekad sakupljao slicice za album? E, isto je kod minipetova.... :)

Back