Pa ajmo.
Imam dobar build, koristim ga za sve
Imam dobar build, koristim ga za sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

markoca:Brate, zesce sam se izblamirao kad je pwnovao mog lvl 20 D/E sa njegovim lvl 16 D/R......
Ne odustajem dok se ne osvetim.
Imam PvP Warriora, i Crippling Sword build, testirao sam ga danas, ubija. Budzicu ga dok ne pwnujem Blladea.

radabaser:факин шит гад дем узо сам игрицу нигхтфалл, дао "бених 2300 динџи, ал сад ебага ваљда ће се исплати. маркоца ел могу код тебе и Буфла да се штекам док се мало набуџим, питао сам буфлу, каже но фркс, но проблем. и колко траје овај довнлоад после инсталације, изгледа да скида остала два дела игре које немам.
Aj reci mi svoj nick pa da te malo "poducim"
Ja sam M A R K O C A, Sveti Unistitelj i Mighty Markoca. Kad kucas imena, on sam ispisuje velika slova 

markoca:Kada udjes u novi grad u kome nisi bio ranije, igra ga skine sa neta pa zato cekas. Kasnije nece biti tako.

markoca:To je lag (usporavanje internet protoka). Iskljuci SVE programe koji imaju veze sa internetom i ako ti je upaljen Winamp i njega ugasi.
Pored ADSL-a 512, koju konfiguraciju imas?
odlepio sam totalno

markoca:Tek sam usao u ExYu, sta me svi cimate![]()
da ali moze ovako da uletimarkoca:Konfiguracije je ok.
Iskljuci torrent klijente i sve programe koje ne koristis pomocu Task Managera. Isto, u tray-u poskljucuj sve nepotrebne programe....cak i antiviruse, GW ti ne moze skinuti virus.....odo u GW
Moguc je i lag na serveru, to se desava u poslednje vreme.