Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
markoca:
Brate, zesce sam se izblamirao kad je pwnovao mog lvl 20 D/E sa njegovim lvl 16 D/R......
Ne odustajem dok se ne osvetim.
Imam PvP Warriora, i Crippling Sword build, testirao sam ga danas, ubija. Budzicu ga dok ne pwnujem Blladea.

nikad neces nikoga dobrok moci doslovno ``pwnovati`` sa warriorom

факин шит гад дем узо сам игрицу нигхтфалл, дао "бених 2300 динџи, ал сад ебага ваљда ће се исплати. маркоца ел могу код тебе и Буфла да се штекам док се мало набуџим, питао сам буфлу, каже но фркс, но проблем. и колко траје овај довнлоад после инсталације, изгледа да скида остала два дела игре које немам.

radabaser:
факин шит гад дем узо сам игрицу нигхтфалл, дао "бених 2300 динџи, ал сад ебага ваљда ће се исплати. маркоца ел могу код тебе и Буфла да се штекам док се мало набуџим, питао сам буфлу, каже но фркс, но проблем. и колко траје овај довнлоад после инсталације, изгледа да скида остала два дела игре које немам.

to je tako prvi put ..... ucitava gradove itd.....al samo prvi put

@markoca coece sto te je neso izbacio iz HLC-a ?

Nadam se da ce biti tako.
Je li markoca, pa brate nije valjda da ce svaki put kad ulazim u igru da mi ocitava i downloaduje onih 4000 fajlova, danas sam pustio igru i opet to radi. Trenutno igram tutorial i sad je prvi load u njemu, tj. zavrsio sam ono kad treba da vodis one rekrute u pz materinu. Inace on sad ucitava dok pisem ovo, smorio sam se pa sam spustio igru da napisem ovu poruGu.

Kada udjes u novi grad u kome nisi bio ranije, igra ga skine sa neta pa zato cekas. Kasnije nece biti tako. I ja sam se tripovao :) Aj reci mi svoj nick pa da te malo "poducim" :) Ja sam M A R K O C A, Sveti Unistitelj i Mighty Markoca. Kad kucas imena, on sam ispisuje velika slova :)
Inace obrisao sam onog Necroa jer nemam pojma da igram sa njim i napravio Warriora.
@Bllade
Imas neki green Axe? :P

NOVA GODINA U CANTHI POCINJE VECERAS!
Vidimo se na proslavi! :)

markoca:
Kada udjes u novi grad u kome nisi bio ranije, igra ga skine sa neta pa zato cekas. Kasnije nece biti tako.

Aha dobro je, fju, taman sam mislio da derem kozu sa ledja. E nasao sam neke likove iz srbije, dvojica iz vrsca i jedan iz subotice. sa jednim od ovih iz vrsca sam sad pricao i ubacio me u gild i mnoooogo mi pomogao, znaci blejao sam ko lud kad sam poceo igru, a za ovu drugu dvojicu mi je rekao.

Imam samo jedan OGROMAN problem. ne znam kako da se drugacije izrazim nego da kazem da mi "secka", igram na adsl 512, izgleda da je problem sa velikom brzinom, nemam pojma sta je. krenem par koraka i on se odjednom nadje negde u piz materinu pa se onda vrati gde je bio, kliknem na gold koji je daleko krsa od mene, a on se odjednom pojavi tacno iznad njega i onda tako stoji dok igra sracuna vreme potrebno da se taj put predje izmedju pocetne tacke i golda, pa kad to vreme prodje onda uze gold, ili neki drugi item, sa zemlje. NEMOGUCE JE IGRATI, pogotovu kad je fajt, igrac leti na sve strane, nemam pojma ni gde bijem, ni ko placa.

[size=+1] MARKOCA, BUFLA, POMAGAJTE MOLIM VAS[/size]
ce se pojedem ziv. sta vi mislite zbog cega je to? :(

Konfiguracije je ok.
Iskljuci torrent klijente i sve programe koje ne koristis pomocu Task Managera. Isto, u tray-u poskljucuj sve nepotrebne programe....cak i antiviruse, GW ti ne moze skinuti virus.....odo u GW :)
Moguc je i lag na serveru, to se desava u poslednje vreme.

markoca:
Konfiguracije je ok.
Iskljuci torrent klijente i sve programe koje ne koristis pomocu Task Managera. Isto, u tray-u poskljucuj sve nepotrebne programe....cak i antiviruse, GW ti ne moze skinuti virus.....odo u GW :)
Moguc je i lag na serveru, to se desava u poslednje vreme.
da ali moze ovako da uleti
ja ne bi gasio antivirus

smanjio sam sve detalje u igri do minimuma, poiskljucivao sve tray sta mi ne treba, ugasio i Nod32 i zone alarm, skinuo torent program, ali nema nista &^(Q(*#@%$&Q)*#@&)*Q&#)*%&)Q*#&%)*Q&#)*%&*).

AAAAAAAAAAAAAAAAA cu umrem od muke. nadam se da je kod njih na serveru greska ili ode mas u propas. prokleti adsl, od samog pocetka me zeza, jos mi samo fali ovaj sit sad sa GW. o tuuuugo nesreco.

Back