bufla
Veoma poznat
- Poruka
- 13.576
markoca:Bllade, aj se oprobaj sa Warriorom ili Necromancerom, ISPUSICES!
Ono ti je bila pocetnicka sreca, veruj mi, neces moci stalno piciti sa Dervishem.
VENDETA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markoca:Bllade, aj se oprobaj sa Warriorom ili Necromancerom, ISPUSICES!
Ono ti je bila pocetnicka sreca, veruj mi, neces moci stalno piciti sa Dervishem.

strasno
bufla:ne koristis baltazar
ja koristim Lyssu kao AoEmnogo dobro kada igras sa dobrim timom
uletis u masu i samo krenes da bacas enchanrmente
joj, samo da uzmeme maticnu
e mogu da igram sa GF2 (dobro, tehnicki mogu)
markoca:Pwnovao sam Blladeovog R/D!!!
Ovaj moj PvP D/E ima extra build, stigao sam do pete RA i u protivnickom timu svi neki nadjebeni likovi spalili nas za sekund![]()

altrix:markoca,ti si ovde vidim bas jako popularan.......
, ovde se samo prica o GW 8)
:-? :-? :-? ne razumijem, mozes li to malo pojasnitibufla:Priznaj Bllade ovo ti je drugi nalog za GW![]()

Saska, provalio sam te...altrix:markoca,ti si ovde vidim bas jako popularan.......
ne imam jedan nalog samo NF 11 dana, planiram uzeti F do aprilabufla:![]()
![]()
imas jos jedan nalog za GW
tacnije jos jednu igru
ma zezam te
imam jednog ortaka on ima 3 naloga, mislim da ce da uzem cetvrti![]()

Najtrazeniji su za misije, a dobar MM je pwnaza, niko mu ne moze nista.

markoca:O budale, pa sta ce mu toliko?
nije budala nego najveci farmer 

da znas da si ga uboBllade:ne imam jedan nalog samo NF 11 dana, planiram uzeti F do aprila![]()
![]()
![]()
LoL tri naloga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta jel taj drzi igraonicu![]()

PvE, imam vec dva PvP likabufla:osim tebe da ubiju![]()
jel ces normalno ili da ga power lvl-ujes?
Lol Bllade pa ne mozes da imas poseban build za svakog od nas! LOL! Covece moras da imas jedan build kojim ces da nas ownujes i pokazes da si faca. Skontao si se u Dervisha, aj sad malo druge profesije, da te vidim!Bllade:heheeh, neka ljudi pricaju sta oce o dervishima, napokon sam zavrsio, imam buildove i posebno odabrane spellove za svakog protivnika, super buildove i za meel i za chastere, mare, vec sam ih isprobao, ownovao sam Donosioca smrti, njegovog E i D, Mr Endlessa njegovog Me i E, i kapetana dusanica.....a da o drugima ne pricam, i podjelio sam buildove sa nekim od njih
![]()
markoca:Lol Bllade pa ne mozes da imas poseban build za svakog od nas! LOL! Covece moras da imas jedan build kojim ces da nas ownujes i pokazes da si faca. Skontao si se u Dervisha, aj sad malo druge profesije, da te vidim!