Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brate, zesce sam se izblamirao kad je pwnovao mog lvl 20 D/E sa njegovim lvl 16 D/R......
Ne odustajem dok se ne osvetim.
Imam PvP Warriora, i Crippling Sword build, testirao sam ga danas, ubija. Budzicu ga dok ne pwnujem Blladea.

bufla:
ne koristis baltazar :lol:
ja koristim Lyssu kao AoE :lol: mnogo dobro kada igras sa dobrim timom
uletis u masu i samo krenes da bacas enchanrmente :lol:
joj, samo da uzmeme maticnu
e mogu da igram sa GF2 (dobro, tehnicki mogu :lol:)

njega jos nisam ulovio, al nije bas nesto...moracu da promjenim skoro cijeli build ako ocu njega da koristim..jedino je koristnise protiv assassina 33% speed up kada pocne da bjezi :D

heheeh, neka ljudi pricaju sta oce o dervishima, napokon sam zavrsio, imam buildove i posebno odabrane spellove za svakog protivnika, super buildove i za meel i za chastere, mare, vec sam ih isprobao, ownovao sam Donosioca smrti, njegovog E i D, Mr Endlessa njegovog Me i E, i kapetana dusanica :D.....a da o drugima ne pricam, i podjelio sam buildove sa nekim od njih :D

Bllade:
heheeh, neka ljudi pricaju sta oce o dervishima, napokon sam zavrsio, imam buildove i posebno odabrane spellove za svakog protivnika, super buildove i za meel i za chastere, mare, vec sam ih isprobao, ownovao sam Donosioca smrti, njegovog E i D, Mr Endlessa njegovog Me i E, i kapetana dusanica :D.....a da o drugima ne pricam, i podjelio sam buildove sa nekim od njih :D
Lol Bllade pa ne mozes da imas poseban build za svakog od nas! LOL! Covece moras da imas jedan build kojim ces da nas ownujes i pokazes da si faca. Skontao si se u Dervisha, aj sad malo druge profesije, da te vidim!

markoca:
Lol Bllade pa ne mozes da imas poseban build za svakog od nas! LOL! Covece moras da imas jedan build kojim ces da nas ownujes i pokazes da si faca. Skontao si se u Dervisha, aj sad malo druge profesije, da te vidim!

kekeke, kada nabavim F uzecu W/A sa axom i Assassina :D, sta je rec....ama obozavam ono dmg dealer...znas volim brzo da obavim posao :D

Back