Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bllade:
mogu li da uzmem npr. 3 pa 2 pa 1: 3 pa 1 pa 2 ili tako :D
what ?????
ako mislis na nastavke nije bitno kojim redosledom ih uzimas
mada se slazem sa Gokuom bolje je uzeti prvi deo
ako nema ljud u gradovima siguran sam da mozes naci nekoga da ti runnuje do sledeceg grada

Ocu Prophecies!!! lol
Nisam normalno presao ni NF......
Nego jel se prica u NF-u grana? Stigao sam do Vabbija, a kada sam radio sporedan quest u Kourni, naisao sam na COOP u blizini Gandare....Pogahn Passage....

markoca:
Mozes napraviti i Roleplay lika, startujes od lvl 1, a mozes i PvP lika, pocinjes sa lvl 20.

to je dobro, bilo bi glupo da pocnes igru kad te neko pocne da genkuje XD
btw, vidio sam neka pvp oruzija al kako se ona dobijaju XD

ps. znam da je ovo 1000 zasto 1000 zato, al kada pocem igru da ne budem totalni nOOb :lol:

Bllade:
to je dobro, bilo bi glupo da pocnes igru kad te neko pocne da genkuje XD
btw, vidio sam neka pvp oruzija al kako se ona dobijaju XD

ps. znam da je ovo 1000 zasto 1000 zato, al kada pocem igru da ne budem totalni nOOb :lol:
na posebnim mestima sve zavisi od oruzija ali ta za PvP nisu nesto
i eve jedan od bitnijih saveta
ako ikada dobijes nesto zlatno idi do GW guru pa nadje slican item pa vidi za cenu, a ne da ga prodas ko zna kolko ispod cene .... ili postavi ovde da ga ocenimo, biecemo posteni zar ne momci :lol: :mrgreen:

Master_Chief:
I ja kupih GW Nightfall juche,dodjoh do lvl 5 Necromancer...nije losha igra,samo shto nemam pojma kako da trazim grupu,niko nece samnom da radimo questove,malo je komplikovana igra.
bah zna trazenje grupe da potraje i zavisi od misije i tvog nivoa
najbolje ti je da ides sa herojima i hencijima na tim prvim misijama
retko ko i radi questove u NF jel ne dobijas nista posebno
dok je u P druga prica
za skoro svaki quest dobijas neki skill za tvoju klasu

[COLOR=]Da,pa verovatno sam josh uvek mali level da bi bilo interesantno da idem sa nekim u grupi,danas cu probati da dodjem do lvl 10 pa cu opet da probam...mala pauza od WoW-a nece shkoditi :)[/COLOR]

Back