Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Goku:
hehe
Brate meni je svejedno gde ces, ali uvek mozes da me zoves da ti pomognem, naravno ako imas prophesis :P Ja ga nemam ali ga u guild-u imaju...kao sto sam rekao, ja naucih engleski ovde, tako da ako ti treba hehe
Bufla ti je u nasem mozda najboljem guild-u.... Igraju GVG (Guild vs. Guild( Bufla ne igra :D)) cesto.... Uglavnom cu te videti u igrici.... Evo danas si propustio hallowen day :P Kao lik dolazi svaka tri sata, odradi se neke igrice sa njim i dobijes neke kao hemikalije za transormaciju i sl. a na kraju i masku kao bundevu koju mozes da nosis uvek :P
pa kad sam u drugom timu :p
cek, cek navratices ti jednom u AB
pa kad te dovatim sa dervisem videces svog boga :lol:
nego jel mozes da mi kazes kad ce da se pojavim mad king, da odem po bundevu, nisam je uzeo prosli put
ja bi tek u subotu video za guild, samo uzivo pricam sa Stillom, ovako je veoma tesko
non-stop koristi vent, tako da i ne cita poruke.

hehe
Markoca imash vidim veliki loading, bio sam u GW, pa izlazio pa ponovo usao, a ti se ne javljas, verovatno se ucitava jos uvek, ili te Bufla nesto podgovorio :P Imash Markoca poziv za guild, treba da pritisnes G i da prihvatis ;P Ako nisi negde drugde ;P

Ma tu sam u Shing Jea Monastery, nemam pojma sta da mi bude druga profesija.....inace imam Warriora lvl 5. Probao sam sa Ritualistom, ali mi je smesno imati W i R zajedno :P Valjda cu ga zadrzati....sta ti kazes?

ja sam mislio da si ti uzeo GW P
hmm........ nigde :p
sve se pravi
uopste nije lose imati W/R
licno ga ne igram
hmm.... jbg, nemam ni jedan mac, koristim sekiru
Jel neko video novi armor za W u NF
ko jebeni cyborg :lol: (mislim na onaj od 15k)

Armor_Warrior_Female_Primeval_Undye-1.jpg
Warrior_Primeval_Armor_Male_Front-1.jpg

Ranger_Primeval_Armor_Male_Front-1.jpg
Ranger_Primeval_Armor_Female_Front-1.jpg

Sreder i njegova zena :lol:

Back