Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi bi te ubacili negde, opasan si igrac :P Nego ja mislim da se charr ne brise... Ako kupis igru, mozes da nastavis sa njim ako korisis isti mail i password.... mislim da je tako.....
Ja sam kupio GW iskreno da naucim Engleski, zato nisam ni u jednom nasem guild-u osim u pocetku, kada sam jos ucio... Mada nas guild mi nista nije pomogao u tome, ali okey :P
Inace, imam GW 9 meseci (nisam verovao), i za tih devet meseci sam Engleski naucio mnooogo bolje nego u osnovnoj i srednjoj zajedno... Kada vodite konverzaciju sa strancima, mora biti na Engleskom :P Jos ako ste officir u guild-u, pihhh morate i da pomazete pocetnicima oO... Jednom sam cak ispravljao lika u vezi Engleskog :P Eto, ima GW i tih edukativnih strana :) Ali inace, ja ne volim tu igru :( Uopste, Tolkin, izmisljene svetove i sl. ne volim... Vise volim COD 1,2 Battlefield 1942 i sl. :P oO

Goku:
Svi bi te ubacili negde, opasan si igrac :P Nego ja mislim da se charr ne brise... Ako kupis igru, mozes da nastavis sa njim ako korisis isti mail i password.... mislim da je tako.....
Ja sam kupio GW iskreno da naucim Engleski, zato nisam ni u jednom nasem guild-u osim u pocetku, kada sam jos ucio... Mada nas guild mi nista nije pomogao u tome, ali okey :P
Inace, imam GW 9 meseci (nisam verovao), i za tih devet meseci sam Engleski naucio mnooogo bolje nego u osnovnoj i srednjoj zajedno... Kada vodite konverzaciju sa strancima, mora biti na Engleskom :P Jos ako ste officir u guild-u, pihhh morate i da pomazete pocetnicima oO... Jednom sam cak ispravljao lika u vezi Engleskog :P Eto, ima GW i tih edukativnih strana :) Ali inace, ja ne volim tu igru :( Uopste, Tolkin, izmisljene svetove i sl. ne volim... Vise volim COD 1,2 Battlefield 1942 i sl. :P oO
ljubomoran si :p
kad me je pitao reko sam mu da cu videti sa Stillom (vodja)
mozda, nemam pojma, mozda da, mozda ne
nikada nisam koristio
aha tako znaci ti bi malo nemce da kokas, e pa bicu negde medju njima i cekacu te sa kundakom :lol:

Nece nece, ako sutra ne stigne, onda stvarno......
Inace jos pikam ovaj trial, nece jos dugo. Imam Dervisha lvl 3

----------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:
Neeeeeeeeeee! Tek prekosutra! :cry: :cry:
Pa necu da cekam toliko!
:cry:

hehe
Brate meni je svejedno gde ces, ali uvek mozes da me zoves da ti pomognem, naravno ako imas prophesis :P Ja ga nemam ali ga u guild-u imaju...kao sto sam rekao, ja naucih engleski ovde, tako da ako ti treba hehe
Bufla ti je u nasem mozda najboljem guild-u.... Igraju GVG (Guild vs. Guild( Bufla ne igra :D)) cesto.... Uglavnom cu te videti u igrici.... Evo danas si propustio hallowen day :P Kao lik dolazi svaka tri sata, odradi se neke igrice sa njim i dobijes neke kao hemikalije za transormaciju i sl. a na kraju i masku kao bundevu koju mozes da nosis uvek :P

E bas mi je krivo sto sam propustio Halloween Event...... :cry:
Nemam Prophecies, imacu Factions........
Engleski......savrseno ga znam.......
I os mi dat koju hemikaliju? :D
Javicu kad dobijem igru.......i samo da uletim u neki srpski Guild........

Dacu ti hemikalije da vidis.... ma to je bre jadno nesto :) Bar za mene, na 5 minuta se pretvoris u neku kao cokoladu ili sta vec.... Jbg za faction, sto si to narucio :( Bolje bi ti bilo da si prophesis ali ok.. Bar imas Alliance battle (AB).... Znaci ti mozes u sprski guild, bole te :P Ja znam za sada iz 3 nasa gulid-a likove, pa aku Bufla ima neki problem (ako ces kod njega) onda mogu da vidim negde drugde.... Ma lako je naci gulid, samo da su likovi normalni, tj. da se malo zezaju, i da ne cute nego da pomazu..... Ja sam bio u guild-u SRBI i jedan lik mi je pomogao za mesec dana ^^'

Back