Bio bih ti zahvalan, ali bufla hoce isto da me ubaci u njegov Guild......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego ja mislim da se charr ne brise... Ako kupis igru, mozes da nastavis sa njim ako korisis isti mail i password.... mislim da je tako.....
Jos ako ste officir u guild-u, pihhh morate i da pomazete pocetnicima oO... Jednom sam cak ispravljao lika u vezi Engleskog
Eto, ima GW i tih edukativnih strana
Ali inace, ja ne volim tu igru
Uopste, Tolkin, izmisljene svetove i sl. ne volim... Vise volim COD 1,2 Battlefield 1942 i sl.
oOkako ti ide user?nikolaig:Jel neko od vas u Guildu [SRBI]

Nikola Ignjatovicbufla:kako ti ide user?
ljubomoran siGoku:Svi bi te ubacili negde, opasan si igracNego ja mislim da se charr ne brise... Ako kupis igru, mozes da nastavis sa njim ako korisis isti mail i password.... mislim da je tako.....
Ja sam kupio GW iskreno da naucim Engleski, zato nisam ni u jednom nasem guild-u osim u pocetku, kada sam jos ucio... Mada nas guild mi nista nije pomogao u tome, ali okey![]()
Inace, imam GW 9 meseci (nisam verovao), i za tih devet meseci sam Engleski naucio mnooogo bolje nego u osnovnoj i srednjoj zajedno... Kada vodite konverzaciju sa strancima, mora biti na EngleskomJos ako ste officir u guild-u, pihhh morate i da pomazete pocetnicima oO... Jednom sam cak ispravljao lika u vezi Engleskog
Eto, ima GW i tih edukativnih strana
Ali inace, ja ne volim tu igru
Uopste, Tolkin, izmisljene svetove i sl. ne volim... Vise volim COD 1,2 Battlefield 1942 i sl.
oO

nemam sada vremena, da li ces sutra navracati ili uopste skoronikolaig:Nikola Ignjatovic

Ja ga nemam ali ga u guild-u imaju...kao sto sam rekao, ja naucih engleski ovde, tako da ako ti treba hehe
Kao lik dolazi svaka tri sata, odradi se neke igrice sa njim i dobijes neke kao hemikalije za transormaciju i sl. a na kraju i masku kao bundevu koju mozes da nosis uvek 

Bar za mene, na 5 minuta se pretvoris u neku kao cokoladu ili sta vec.... Jbg za faction, sto si to narucio
Bolje bi ti bilo da si prophesis ali ok.. Bar imas Alliance battle (AB).... Znaci ti mozes u sprski guild, bole te
Ja znam za sada iz 3 nasa gulid-a likove, pa aku Bufla ima neki problem (ako ces kod njega) onda mogu da vidim negde drugde.... Ma lako je naci gulid, samo da su likovi normalni, tj. da se malo zezaju, i da ne cute nego da pomazu..... Ja sam bio u guild-u SRBI i jedan lik mi je pomogao za mesec dana ^^'