Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
miXed:
Pitam se da li da uzmem ovaj GW :D Ajde mi malo vishe isprichajte o tom gw :D jer je slichan wow ? imash da birash klase ?! itd...

Pre svega koja je minimum requirmens ?

Naravno da mozesh da birash rase mozesh da budesh Ubica,Charobnjak,Vojnikj,Rendzer(koristi luk i strelu ugl.) prochitaj pochetak nije ni slichan WoW-u pitaj Bufla on igra

Zahteva minimum, ali bukvalno (800mhz, 256 rama...) ali dobro to oni predlazu, pozeljno je imati jaci comp. Nego kao sto je Bufla rekao, prvo uzmite prvi deo GW-a (koji je po meni bolji nego Faction) pa onda Faction... Jel sam upravu Buflo? :)

nisi
preskoci Faction to ti je moj savet, sad sa Nightfall-om dobijas 2 ekstra klase(Dervish i paragon) napravili su cudo kad su nam dali da ih probamo u areni. Hoces neku sliku?

Zaradio sam tonu i tonu factonsa sa njom
derviswv3.jpg

U celoj instalaciji me najvise smara automatsko skidanje patch-eva evo sad skidam 2. josh 15%
Bufla jel imash sluchajno neko oruzje ili oklop ili shtit ili kacigu za warior-a? i kako ti se zove lik meni se zove Creep Lord i tek sam pocheo da igram.....

No_name:
U celoj instalaciji me najvise smara automatsko skidanje patch-eva evo sad skidam 2. josh 15%
Bufla jel imash sluchajno neko oruzje ili oklop ili shtit ili kacigu za warior-a? i kako ti se zove lik meni se zove Creep Lord i tek sam pocheo da igram.....
ako budes ziv posle 10 sati mozda i kad budes bio 20 lvl

Back