Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa brate, odatle sam i skinuo igricu, svaka chast za link, ali sam potrefio neku kojoj je samo download online, igrica se igra offline :( Skinucu nešto drugo, verovatno noćas...

Anyway, sorry za offtopic ;)

Ja sam bio kupio Guld wars pre 3 meseca za 1000 dinara, polovnu..... Stekao sam se za 1000 dinara, ali posle toga vise nisam ni pomislio da kupim neku igru, ni da skidam neku online.......

U ponedeljak idem da uzmem graficku pa cu moci da nastavim da igram GW
5.gif

"Guild Wars Factions" veoma dobar nastavak GW-a s tim sho je ovaj nastavak stand alone dakle ne treba vam obichan GW da bi igrali Factions...Cena mu je oko 2200din a collectors editin 2400-2600din. Heroj i dalje moze da ima samo 20 lvl i novi kontinent je duplo manji od kontinenta u GW-u..Vecina ljudi ovu igru uporedjuje sa WoW-om ali igre nisu ni slichne grafika GW i efekti bacanja magija su daleko bolji od efekta u WoW-u. Svima koji nemaju para za bacanje tj 13evra mesechno za account Blizzardu bez razmishljanja bi trebalo da kupe GW Factions.

Izvinjavam se administratorima ako ova tema postoji ali ja je nisam nashao..

Koje je vashe mishljenje o igri "Guild Wars Factions"?

a ja ti dajem savet da uzmes prvi i da sacekas 2 meseca da izadje Nightfall. Jedino sto mi je dobro u Faction-s je Alliance battle i novi skilovi sve ostalo mrs u kantu, bar sto se mene tice. Cak ni ne planiram da ga predjem, smara zestoko, a posto nemoze da se runnuje treba ti citava vecnost da predjes sa vise likova.

Back