Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ију које сисе у guildu...замислите...нису ми дали да играм у НА (или GvG,не знам шта су играли)
са њима јер имам само Proph :Ѕ
Ију,ију ију....па знам и ја да не може бог зна какав билд само са једним делом да се састави,али мислио сам да guild има много веће значење...

Ију које сисе у guildu...замислите...нису ми дали да играм у НА (или GvG,не знам шта су играли)
са њима јер имам само Proph :Ѕ
Ију,ију ију....па знам и ја да не може бог зна какав билд само са једним делом да се састави,али мислио сам да guild има много веће значење...

pa da ti kazem ispravno su i postupili :mrgreen:

kasnije ti nece biti problem samo kampanje koje imas vec i PvP titule ;-)

jeeeeee..taman da radimo zajedno elonu ako hoces..ja sam uradio sva polja gde su acolity..znaci balt,dwayna itd..pao mi je grenth grasp lol koje piece of sh!t od wepa..prodao sam ga za 1k xD
e ko ima paragona ovde?ako hoce da mu prodam onaj destroyer shield command req9..35k samo..dacu neki popust posto ste sa krste :D:D

jeeeeee..taman da radimo zajedno elonu ako hoces..ja sam uradio sva polja gde su acolity..znaci balt,dwayna itd..pao mi je grenth grasp lol koje piece of sh!t od wepa..prodao sam ga za 1k xD
e ko ima paragona ovde?ako hoce da mu prodam onaj destroyer shield command req9..35k samo..dacu neki popust posto ste sa krste :D:D

sada cu ja napraviti ili para ili mesa.....pa cu se gotiviti malko :mrgreen:

hehe..ja nocas radio DoA..imali 3 monka-2 heal i 1 prot..i na kraju na ostane samo 1 monk,ova 2 geja izasli xD
ostao nam samo Foundary da uradimo i idemo na mallyxa :D
a iz jednog runa mi palo 4 stygana i 6 tormenteda :D i samo 1 margonit :(

па пао му је =)
похвалио нам се...мени никад није пао ни црни ни бели
Да ли се то мени чини или жути још ређе падају?

Back