gubljenje nevinosti

• Začetnik teme Začetnik teme Anonimno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa 21, i volim sto sam tad sa njim, i volim kako je sve to ispalo i drago mi je setiti se tog čina, nema u meni blama ni ničeg sličnog... ;) I ostala kod njega do 4 ujutru, dodjem u pola pet , mislila sam da ću se ušunjati u stan da me moji neće čuti, a tata baš tad krenuo da piša, kenjao mi Jel se sad dolayi kući,cccccc? A mene bolelo uvo, ja bila sva u bunilu, bila važna jer sam i to probala, i nije me uopste doticalo sta on priča... :p ;)

Kad_LupimLupim:
Mogla si i ranije, ne bi ti pala kruna s glave.

lupi, nemoj da se svadjamo..... ja sam na jednoj temi(ako nije i ova) zahtevala da ti objasnis svoje prvo sex iskustvo, ali to ne docekasmo.... ali, bar si me utesio, ja sam pa mislia da je to bilo rano, a sad... bas sam mogla i ranije.heeee
ma, kad vidim sta i kad rade ova deca sad.. :shock: ... ja sam super

danasnji prosek je 15-16 za devojke

bio sam sa puno njih tog godista, ali samo je jedna bila nevina

na pitanje "sta moze da zna devojka od 16"
- mnogo toga, mnogo toga... ne zavisi od godina vec od strastvenosti i zelje za sexom...
cak i da ne zna, ako voli jako brzo uci....

Sa 20 godina sam izgubila nevinost,tjah nevinost..sta je nevinost,jedan obican himen,trt milojka ako se to tako zove..nevinost sam izgubila nesto kasnije posle par meseci..ali da nisam off topic ,kakvih bre 12,13 godina,*** ja sam tada gledala crtace i citala ruske bajke,kakav sex..ne nisam za to,rano je i prerano,jos nisi svestan ni sta ti se desava u zivotu i glavi ,potrebna je odredjena emotivna zrelost..sex je ionako smusena rabota,malo fali da bude UPS..jos kada ga upraznjavaju od hormona poludeli adolescenti..

danasnji prosek je 15-16 za devojke

bio sam sa puno njih tog godista, ali samo je jedna bila nevina

na pitanje "sta moze da zna devojka od 16"
- mnogo toga, mnogo toga... ne zavisi od godina vec od strastvenosti i zelje za sexom...
cak i da ne zna, ako voli jako brzo uci....

pa mislim, nije pitanje šta može da zna u sexu, naravno da svako može mnogo toga da nauči,
pitanje je šta zna da sebe zaštiti i od polnih bolesti i neželjene trudnoće?
a po broju abortusa tih istih brojnih 16-godišnjakinja, izgleda da malo toga znaju.

Nije bitno koliko osoba ima godina kad izgubi nevinost. Za mene je ona precijenjena. Bitno je smo to da se vole i da izaberu pravo mjesto i pravi trenutak. Majka mi je uvijek govorila- nemoj prije braka bit će ti žao. Nisam je poslušala i nije mi žao. Uradila sam to prije godinu dana. Svidjelo mi se,ali poslije toga vise nikad. Ne zbog griznje savjesti ili cega vec, nego jer nijedan momak poslije njega nije bio taj s kojim to mogu uraditi.. :D

Nije bitno koliko osoba ima godina kad izgubi nevinost. Za mene je ona precijenjena. Bitno je smo to da se vole i da izaberu pravo mjesto i pravi trenutak. Majka mi je uvijek govorila- nemoj prije braka bit će ti žao. Nisam je poslušala i nije mi žao. Uradila sam to prije godinu dana. Svidjelo mi se,ali poslije toga vise nikad. Ne zbog griznje savjesti ili cega vec, nego jer nijedan momak poslije njega nije bio taj s kojim to mogu uraditi.. :D

JA sam jos uvek nevina. Cekam da se udam i tada ce mi muz biti prvi.

Ipak, najzgodnija, najlepsa, najmoralnija i najhrabrija sme da kaze!

Najzgodnija po cemu?
Imas malecku glavicu sa oniskim celom. Na tebi dreci sminka da odvlaci paznju sa "cinjenica".
Najljepsa po cemu?
Zar ljepota nije izraz odusevljenja zivotom, a ne kao kod tebe nezadovoljstvo svim i svacim?
Najmoralnija po cemu?
Znas li ti ista drugo od sluzinacko-hriscanskog morala poniznosti? A zasto se onda slikas zivotinjski gola? Da nisu i zivotinje "moralne"?
Najhrabrija po cemu?
Zar bez rata ima hrabrosti? E ta je "hrabrost" samo za zene, ali ne sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back