A
Anonimno
Gost
Sa koliko godina ste izgubili nevinost i sta mislite o sve ranijem stupanju u odnose (12, 13 god)?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
DRAGA?!!!!Moon_flower:sa koliko si ti izgubila draga?
Moon_flower:dragi?!!!sa koliko godinica?[Dali se moze znati koliko imas godina,ali iskreno./quote]
Pa sta sam ja rekao gore "pitate me kako mi je bilo kad sam izgubio nevinost sa 17?SvakakoooooooooVeštica:sa 20 godina
sto se tiče ranog stupanja u odnose, ipak mora da postiji neka granica, uostalom sta zna neko ko ima manje od 16,17 god, i koliko može zaista da uživa...
Moj komentar se više odnosi na ženski deo populacije, vi muški drugačije doživljavate gubljenje nevinosti.Uostalom, kad muško rano udje u sve to niko mu ne zamera, uostalom stiče neophodno iskustvo, dok je ženama za početak dodeljena pasivna uloga, i na one koje imaju previše iskustva a premalo godina ne gleda se blagonaklono.Dynamite:Pa sta sam ja rekao gore "pitate me kako mi je bilo kad sam izgubio nevinost sa 17?SvakakoooooooooVeštica:sa 20 godina
sto se tiče ranog stupanja u odnose, ipak mora da postiji neka granica, uostalom sta zna neko ko ima manje od 16,17 god, i koliko može zaista da uživa...))))