neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
e mozda je ona mislila da izgubi nevinost pre mraka....e podrzavamo u tom slucaju
.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e mozda je ona mislila da izgubi nevinost pre mraka....e podrzavamo u tom slucaju.....
Imaj razumevanja ipak ona zivi u strogoj katolickoj sredini![]()
Imaj razumevanja ipak ona zivi u strogoj katolickoj sredini![]()
..i poznaje papu licno...(to su njene reci).
Mdaj..i poznaje papu licno...(to su njene reci).
Idi na "Religiju" "Oslovljavanje svestenosluzitelja"Mdaj
Kako je meni to promaklo![]()
![]()
Ja sam nevina. Iako sam imala mnogo veza i ranije, ali, da kazemo, i sada, nisam htela da se predam nikom od njih. Jedan decko mi se jako, jako svidjao kada sam imala 12 godina i tada sam bila jako blizu, da to uradim, ali sam videla da se na nejga ne mogu da oslonim, pa sam odustala. Svaki moj kasniji decko, kada bi krenuo nesto vise, ja bih mu objasnila da hocu da izgubim nevinost, tek kada se udam. Neki su bili primitivni i odnosi bi zahladili, neki bi, opet, odmah poceli da mi nude brak, ali ja mislim da sam jos mlada i da moram dobro da procenim s kim cu provesti svoj zivot, jer tada vise nema cile - mile, razvoda i brukanja. Neko ko ce mi obezbediti sigurnost i normalan zivot. Ja sam jako konzervativna po pitanju sexa, braka i porodice. Sta mislite o tome?
Ne zelim da otkrivam svoje godine, jer sam dama, ali rekla sam vec izmedju 18 i 29.
hahahha
jeste, vala
josh odvratnija je jakobinska diktatura
proguglaj malo
mislim da je hm 16-17. vek
nisam sigurna
enivejz, odvratno
Original postavio Muzicka Vila
Ja ih uvek oslovljavam sa "oce", a jednog visokog svestenika, koga poznajem,jer mi je i prijatelj oslovljavam sa "Sveti oce",kada je u drustvu, a kada smo sami sa "Papo!" ili "Beni"!
e mozda je ona mislila da izgubi nevinost pre mraka....e podrzavamo u tom slucaju.....
da da da da da
izvinjavam se
zaista
mlada sam, neuka i nevina
oprosti mojoj mladosti![]()
pa pogresno otkucala jer je tastatura na lap topu mala...![]()
ma jok u ispovedaonici je kod pape pa virka ispod mantije
kuca jednom rukom![]()