ГУБИТНИЦИ ТРАНЗИЦИЈЕ...

Дакле,данас смо видели да је половина Србије губитник транзиције.

Само да додам...Ових 47 и нешто процената губитника транзиције није коначан број.Има и оних губитника транзиције који и даље наивно подржавају малобројне добитнике.Има их и овде на форуму.Форумаш "рокавец" се сам пријавио..Ето примера.;)

Само да додам...Ових 47 и нешто процената губитника транзиције није коначан број.Има и оних губитника транзиције који и даље наивно подржавају малобројне добитнике.Има их и овде на форуму.Форумаш "рокавец" се сам пријавио..Ето примера.;)

Jeste, jeste!
A takve tek uopste ne shvatam!

Да ли је у реду да форумаш каже модератору, или било ком другом форумашу "da blejis"?!
Видиш, добро да си ме подсетио, да се за ово обратим надлежним модераторима.

Дечко, није забрањено писати на више подфорума, ако налетиш на супротно правило, извини се.

kako te bre nije sramota da ti nekome govoris sta je u redu posle ovakvih postova...

12.03.2006., 00:01 #36 Strela
Moderator

Učlanjen: 09.03.2005.
Tekstovi u blogu: 6

icon1.gif
Re: Slobodan milosevic
Citat:
Original postavio jomini
Treba ovako: bu-*******-hu!

ĐUBRE PEDERSKO BOLESNO!

ZATRLO TI SE I PLEME I SEME K U L O V Č I N O! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Борис Тадић је победио на овим изборима, само захваљујући свом противкандидату, који је свим срцем
желео да изгуби и ове изборе, јер да је озбиљно желео победу и преузимање одговорности, то би се и
догодило, с обзиром на огромно и оправдано незадовољство већине грађана транзицијом.

Међутим, Борису се може и честитати, јер он човек барем излази на изборе, бори се уз помоћ
маркетиншких агенција, жутих тајкуна, националних мањина, као и чланова и симпатизера своје
странке који, руку на срце, живе боље од чланова и симпатизера неких других странака. Он се,
за разлику од свог противкандидата, захваљује својим сарадницима и пристојно их награђује за
уложени труд, међутим, и поред свега, његова позиција није уопште сјајна. Оно што он преузима,
односно само продужава, је прилично незахвалан и непријатан посао, од кога ће највише користи
имати ловани и тајкуни из његове странке...

Наравно, ту је присутан и трећи играч (тзв. кекељиви мумуљез), коме не пада на памет да излази на
изборе и проверава свој рејтинг међу народом, јер је увидео да може сасвим комотно да влада на
клацкалици између два "завађена" блока, а да он при том, увек глуми неутралног, хладнокрвног и
необавештеног арбитра.
Његова "политика" најбоље се може описати као својеврсни политички ларпурлартизам, што значи,
сам његов опстанак на власти је сврха и циљ његове политике, никакав бољитак и просперитет народа
га не занима.

И зато драги "губитници транзиције", усе и у своје кљусе, јер овде се без шмајсера не назире никакво решење...

Hasta la vista baby!

Grub naziv za deo ljudi "gubitnici tranzicije".Kolika je uloga države u 90-im i od 2000-te da budu gubitnici su teme kojih ima mnogo.A šta su narod ili zaposleni radili da do toga nedođe.Koliko su se bunili,organizovali štrajkove da im ne propadnu firme u 90-im.Zašto se sada ne organizuju,jure li sindikate za svoja prava prilikom otpuštanja kao višak.Koliko je narod letargičan i još uvek ima svest iz SOUR-a,OUR-a gde je osećao sigurnost državnih preduzeća i sada ništa ne preduzima i radi pod lošim ugovorima i nada se "e neće mene da otpuste".Vlast je onakva koliko im narod dopušta da im dere kožu.

Back