Губитници купују на кинеској пијаци...

mislim ko bi normalan kupovao od zutog sljama (rasista pa sta ?)bilo sta ,ukoliko ne mora naravno

И ја много не жалим што су неког кокнули, па шта... Кога кокнули? Могу да ти шапнем, за јавно исказивање таквог става једном су ме бановали :)

ЛМ, прво си рек'о ко нормалан, онда "осим ако не мора". И једно и друго су релативне категорије. Мора се једино умрети, ипак просечан грђанин има потребу да буде обучен због оштре климе и друштвених конвенција. Ту потребу просечан грађанин не може решити код "фирмираних" произвођача, а домаћи су ионако у к....
И онда просечан грађанин који је често интелигентнији, а могуће има и више школе од наречене Симониде "мора" тамо да купује, а ова "елитна" спонзоруша може да просипа глупости где хоће.
Чисто узгред, с обзиром на глобалне токове биће тога све више на свим меридијанима. Ни радник у Америци или Немачкој није више тако богат, па мора "код Кинеза".

п.с. Да ли би имао такав став и да Симонида ради за "Правду"... или би је можда оптужио за расизам ;)

И ја много не жалим што су неког кокнули, па шта... Кога кокнули? Могу да ти шапнем, за јавно исказивање таквог става једном су ме бановали :)

ЛМ, прво си рек'о ко нормалан, онда "осим ако не мора". И једно и друго су релативне категорије. Мора се једино умрети, ипак просечан грђанин има потребу да буде обучен због оштре климе и друштвених конвенција. Ту потребу просечан грађанин не може решити код "фирмираних" произвођача, а домаћи су ионако у к....
И онда просечан грађанин који је често интелигентнији, а могуће има и више школе од наречене Симониде "мора" тамо да купује, а ова "елитна" спонзоруша може да просипа глупости где хоће.
Чисто узгред, с обзиром на глобалне токове биће тога све више на свим меридијанима. Ни радник у Америци или Немачкој није више тако богат, па мора "код Кинеза".

п.с. Да ли би имао такав став и да Симонида ради за "Правду"... или би је можда оптужио за расизам ;)
ma zabole me za tu Simonidu ,nisam ni cuo za nju pre ovog teksta , a da se po kineskim radnjama prodaje najgore djubre i da jos uz to smrde to ne mora niko da kaze na televiziji ,niti ima veze sa rasizmom , moja opska je bila vise sprdacina . Nije naravno sva kineska roba djubre imaju i oni drasticne razlike u kvalitetu ali ono sto se prodaje u njihovim radnjama i trznim centrima je samo dno dna i tu nema neke filozofije i price o visokoj politici .

Ti živiš ili u Silikonskoj dolini ili u blizini nekog zatvora:)
Čoveče, kako možeš imati takav stav? Time praktično sam sebe sprečavaš da uspeš u životu. Ne znam da li ćeš me razumeti šta hoću da kažem.
Otvori oči, ili menjaj okruženje hitno.

ne ne sprecavam ja sebe po cemu bih to radio ovom izjavom :dontunderstand:

odakle si ti zakljucio da ja necu da kradem :dontunderstand:

nemoguce je u srbiji posteno da se ima para pogotovu danas........u slobino vreme je i bilo moguce,mada ce ovo nekima cudno zvucati ali u zemlji kojoj se ne placa porez ni na sta to nije ni kriminal........danas je sve monopolizovano i niko ne moze da dodje do novca ako nije clan vladajuce garniture.......s druge strane ne zbog toga nego sto ovde ima malo para i to je kraj price,mozda nisam bio bash precizan nije 90% imucnih ljudi kralo nego nekih 98%.

Tako je.
A ne samo to, već i postoje uverenja:
1. Svi uspešni su lopovi. - Što je bullcrap, veoma malo broj uspešnih (kod nas malo veći procenat, al svejedno velika manjina) su to postigli nepoštenjem.
2. Nek komšiji crkne krava. - Svoju nesposobnost i neuspeh, umesto da ispravljamo, mi trošimo energiju želeći uspešnijima zlo.
3. Bogati nisu srećni. - A zašto su onda siromašni nesrećni zbog nedostatka novca?!

A ta uverenja se forsiraju i od strane bogatih, kojima to odgovara, i od strane siromašnih - što je tužno(za njih)...

ma pusti ti te price za pred spavanje........ovde nije rec ni o kravama ni o crkotini a ni o nekoj ljubomori.........nego rec da su skoro svi imucni lopovi,a to sa kravama i komsijama veze blage nema.
a to sto se ovde uspeh prasta takodje nije izgovor lopovima.

Симонида је истакла одређени став према људима који купују то ђубре (рецимо да се слаем да је ђубре). Као да су они криви због тога. Шта мислиш о томе?

a najsmesnija stvar je ovde sto i ona glupaca kupuje kinesku robu a da ni sama ne zna :hahaha::hahaha:

pa koja radnja u srbiji nema kinesku robu :hahaha:

pocev od celokupne delte,original :mrgreen::think: italijanskih butika itd.......sve je kinesko u srbiji i samo budala ovde moze da kaze da je nesto kupio original........naravno ima mozda 1-2% R stvari i to je to........

..рече вечерас у "Кључу" Симонида Станковић...Дотична дама позната је, на сопствену иницијативу, у народу као новинарка, колумнисткиња, интелектуалка, нај секси новинарка и тако даље...Ал вечерас рече ово горе и оста жива...
Покушавала је да се извади касније, невешто тврдећи да јој је то извучено из контекста (ето, а после неко каже да певаљке лажу кад кажу да им је новинар нешто извуко...из контекста, наравно)...И можда би се Симонида и извукла да гошћа у истој емисији није била Ксенија Павловић, која ју је лепо поклапала сваки пут. Браво за Ксенију.

А Симонида је говорећи и моди, трендовима и слично, бранила права скупе одеће у сиротињској држави и остала, том ставу, усклађена права...

-С обзиром на то да 90 посто народа Србије купује код Кинеза, занима ме да ли смо сви ми онда губитници? (осим по Симониди)
(У ових 10 посто ставила бих и форумашице које се на женским странама хвале како имају фирмиране ципеле, не морају да раде јер имају богате мужеве итд...)

- Да ли Ви купујете код Кинеза и мислите ли да сте због тога губитници?

- И шта уопште значи бити губитник у Србији?
Да ли је губитник:
1. Поштењачина која не може да нанесе зло другоме и тако постане добитник "по Симониди"
2. Човек који краде, убија, и "ПО Симониди" је у свему добитник, а онда заврши као покојни, негде у неком затвору или падне за слободу, то јест, као пример властодржаца да за њих кад је криминал у питању "нико неће остати поштеђен".
3. Неко трећи....
Ма дај, чему оптерећивање изјавама неке тамо фантомке која у животу ништа сама није постигла.
Лако је изигравати ''добитника'' у таквим околностима.
Реалнот је нешто сасвим друго.
А то што се на нашим телевизијама може појавити свако, то је већ нешто друго.

..рече вечерас у "Кључу" Симонида Станковић...Дотична дама позната је, на сопствену иницијативу, у народу као новинарка, колумнисткиња, интелектуалка, нај секси новинарка и тако даље...Ал вечерас рече ово горе и оста жива...
Покушавала је да се извади касније, невешто тврдећи да јој је то извучено из контекста (ето, а после неко каже да певаљке лажу кад кажу да им је новинар нешто извуко...из контекста, наравно)...И можда би се Симонида и извукла да гошћа у истој емисији није била Ксенија Павловић, која ју је лепо поклапала сваки пут. Браво за Ксенију.

А Симонида је говорећи и моди, трендовима и слично, бранила права скупе одеће у сиротињској држави и остала, том ставу, усклађена права...

-С обзиром на то да 90 посто народа Србије купује код Кинеза, занима ме да ли смо сви ми онда губитници? (осим по Симониди)
(У ових 10 посто ставила бих и форумашице које се на женским странама хвале како имају фирмиране ципеле, не морају да раде јер имају богате мужеве итд...)

- Да ли Ви купујете код Кинеза и мислите ли да сте због тога губитници?

- И шта уопште значи бити губитник у Србији?
Да ли је губитник:
1. Поштењачина која не може да нанесе зло другоме и тако постане добитник "по Симониди"
2. Човек који краде, убија, и "ПО Симониди" је у свему добитник, а онда заврши као покојни, негде у неком затвору или падне за слободу, то јест, као пример властодржаца да за њих кад је криминал у питању "нико неће остати поштеђен".
3. Неко трећи....

Ne kupujem kod Kineza, a i ako kupim nešto, to je vrlo rijetko. Inače, uopšte ne mislim da je neko ko kupuje kod Kineza gubitnik ili da je lošiji čovjek od mene.

Ne slažem se sa većinom, al ajd...
Ja loše pamtim imena, ali najimpresivniji mi je lik koji je na čelu MPCa... Pa onaj lik što je napravio NEXT, prodao ga, pa sad pravi lux vina... Pa onaj lik što je bio na čelu MARBOa... Ima ih na gomile.

Ne cini li ti se, da samim tim sto ovima koje si naveo ne znas imena, mozda da znaci mnogo toga......a najcesce je to , da su samo figure iza kojih stoji neko sasvim drugi....
Takodje, rece "ima ih GOMILA", a setis se samo trojice, kojima jos ni imena ne znas.....
Kakva je to gomila?
A pokusaj sam da nabrojis pravu GOMILU onih sto su na sumnjiv nacin stekli bogatstvo..Siguran sam da neces stati u nabrajanju bar sat vremena.
Nijedno drustvo na svetu nije drustvo jednakih sansi za sve.......samo, u drugima je UZ znanje, pronicljivost, poslovni duh, inventivnost,PONEKAD bitno i jos nesto .
Kod nas je UZ muda do zemlje i pistolj u dzepu,politicko angazovanje, rodbinu na vlasti,(bilo sta od nabrojanog i jos ponesto iz tog "arsenala") PONEKAD bitno imati znanje, pronicljivost, poslovni duh, inventivnost.........
Zato i jesmo tu gde smo.

Мислим да то нема везе са темом и овом њеном изјавом.
То што сте пријатељи не чини ништа бољом ову њену изјаву.
У крајњем случају то је неважно.
Има овде људи који су пријатељи са много важнијим људима него што је то Симонида.
Чизмо Ти знаш да ја Тебе обожавам, али ово је моје искрено мишљење.

Simonida je moja dobra prijateljica i okay osoba.

Poslednja izmena:
То је Ок, али већина народа себи једино може да приушти куповину код Кинеза.
Значи те пословице се не могу применити код нас.
Ти имаш те паре да издвојиш за патике, а једна четворочлана породица, на пример, са школарцима од тих пара треба да плати много тога. Односно, да проба да плати.

Izreka kaze "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"

Ne kupujem kod kineza jer im roba smrdi, nikakvog je kvaliteta i ne lici ni na sta, sto se tice svih vrsta robe...

Bitno mi je da je stvar kvalitetna, patike koje sam platio u Nike-u pre 4 godine 5000 jos uvek me sluze [kad mi zatrebaju posto sam u medjuvremenu kupovao nove]... nista im ne fali... A te od 1500-2000 traju mozda 3 meseca...pa vi izracunajte sta se vise isplati

Иначе, мислим да је Ксенија Павловић надјачала у потпуности Симониду у тој емисији, као и драка Костића.
А лепо је то што Симонида као новинар има довољно новца да купује у бившој "Макс Мари", а сада "Max i co." рекла је да је носила њихову хаљину у тој емисији. Koliko je њена плата то? Алал вера.
Иначе, ја имам једну јакну истоимене фирме "MAX i co". Наравно, то је поклон, јер ја себи не могу да је приуштим. Односно, могу, али бих морала да се одрекнем свега тог месеца.
И знате шта на њој пише? Да је направљена у Кини.
И сад ми немојте рећи да то нема везе, јер је фирмирана...
Сви ми знамо да те велике фирме деле своје купце на Источно и Западно тржиште. А зна се ко добије квалитет, а ко не.

Back