gost 433281
Ističe se
- Poruka
- 2.545
Otvaram temu za one koji su izgubili svog muža,svoju ženu, devojku (ako je bila ozbiljna veza), momka.. Neka vaša osećanja, mišljenja, kako se osećate, kako najlakše prebroditi takve situacije i slično..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Nego čovek samo nauči da živi sa tim.
Iskreno, meni je baš bedak. Par riba(cura) me muva, aj da kažem muva. Simpatiše je možda bolja reč, ali totalno sam mrtav. Nemam ni telesne potrebe čak da imam "drugaricu". Jednostavno ne vidim da mi je u drugoj neki izlaz iz psihičkog dauna. Nemam pojma, pukao sam svakako.Cao, zao mi je zbog tvog gubitka. Moja drugarica je izgubila decka s kojim je zivela na tragicam nacin. Zivi i sad. Nekako je to potisnula, valjda. A kako? Svako na svoj nacin. Neko uz poroke, neko uz lekove, neko uz veru, neko uz druge ljude... Verujem da ti je mnogo bitna socijalna podrska, prijatelji, poznanici, pa i neka partnerka nova, jbg, mozda zvuci suludo, ali jedino tako moze da se gura dalje. Nista se ne preboli, vreme ucini da izbledi + drugi ljudi, to je sve
ne zaboravi Georgi da je trenutno jedan od "najcudnijih" momenata za zivot a povrh toga bol i gubitak koju nas drug ima. Koliko je tesko sad naci taj "izlaz"Ma izadji pricaj mozda ima neko lek za ranu ne mora biti muvanje,bitno da se zanimas necim da ne mislis
Ne pricam o sexu... Samo razgovor s njima, verujem da je i njima do togaIskreno, meni je baš bedak. Par riba(cura) me muva, aj da kažem muva. Simpatiše je možda bolja reč, ali totalno sam mrtav. Nemam ni telesne potrebe čak da imam "drugaricu". Jednostavno ne vidim da mi je u drugoj neki izlaz iz psihičkog dauna. Nemam pojma, pukao sam svakako.
slusaj majku, starija je i pametnijaProsto samo je ostalo dete i da se radujete jedno drugom,mnogo smo zaglibili u hronike i tudje zivote,nema vise mora i putovanja,bez slobode nema zivota,ne mozes se radovati sto ovakvom svetu ostavljas dete i sto ga svesno moras gurati u njega
Odem kod majke a ona mi prepricava sve sto joj plasira vucic,i ja je prekinem ispada da necu da je saslusam a zapravo mi muka svega istog ispiranja mozga,tuzno je sto nemamo svoje zivote u rukama zato je spas jer je najgore vreme ikad