Gubici javnih preduzeca kojima upravljaju DS i G17+ dostigli 4 milijarde evra!

Ne ,najbolji izbor je izabrati manje zlo. Jer je manje zlo,bolje od veceg zla koje predstavlja ratove i izolaciju...

A boljih ljudi Srbija nema. cak,stavise,parlament je bolji deo Srbije. To sto je neko dobar u svojoj profesiji ne znaci da bi bio dobar politicar. Politicari koji su potrebni Srbiji su oni koji treba da izadju pred narod i kazu mu da narod cine potpuni idioti, i da narod treba da menja svoj mentalitet,ali takav ce na izborima da dobije samo 5 posto,ili ce da ga proteraju iz zemlje kao Bebu.
jos jedan indoktrinirani :think:

ja sam za cistu prirodnu selekciju..ne izalziti na biralista i ne davati legitimitet lopovima..prosto..narod ima tu moc da moze da bojkotuje ..i da bojkotuje sve dok se ne pojavi neka partija stranka organizacija koja se moze podrzati..
pre neki dan sam se bas pokacio oko toga sa nekim svojim drugarima..bas sam ih pitao dobro ako ne valja sto glasate? sto izlazite na izbore? sto dajete legitimitet i podrzavate onda? ako ne valja a ne valja to je ocigledno..
Брате пол.мафија је укинула цензус од 50% излазности, њима је битно само да петоро изађу и ето им легитимитета. Небирањем бираш ДС.

Čudno kako se niko ne seća Zajma za preporod Srbije i kako je Sloba navukao Srblje kao ovce. Čudno kako se niko ne seća Dafine i kako je Sloba navukao Srblje kao ovce, a onda su Srblji otrčali pravo kod još jedne Slobine ujdurme, Jezde, opet kao tupave ovce. Kako se niko ne pita gde su te pare?
Kako se patrijote i pravoslavni inkvizitori sa foruma ne zapitaju kako je teško sprečiti da kolabira državu koja je četiri godine bila u ratu, sistematski pljačkana?

Брате пол.мафија је укинула цензус од 50% излазности, њима је битно само да петоро изађу и ето им легитимитета. Небирањем бираш ДС.
samo sto je taj legitimitet smesan..pa i danas tadica podrzva manje od cetvrtine glasaca pa ti vidi..ciji je on zapravo predsednik

Čudno kako se niko ne seća Zajma za preporod Srbije i kako je Sloba navukao Srblje kao ovce. Čudno kako se niko ne seća Dafine i kako je Sloba navukao Srblje kao ovce, a onda su Srblji otrčali pravo kod još jedne Slobine ujdurme, Jezde, opet kao tupave ovce. Kako se niko ne pita gde su te pare?
Kako se patrijote i pravoslavni inkvizitori sa foruma ne zapitaju kako je teško sprečiti da kolabira državu koja je četiri godine bila u ratu, sistematski pljačkana?
sasvim sigurno ne nastavkom iste pljacke ..jesi li razmislio o tome pre nego sto si napisao ovaj post?;)
sta se promenilo 5og oktobra? samo nije sloba nego neko drugi..pljacka je nastvaljena i cak unapredjena kao glavni vid biznisa u srbiji danas..

lepo pitam..sta ste 5og promenili? nije vise qrta nego murta

sasvim sigurno ne nastavkom iste pljacke ..jesi li razmislio o tome pre nego sto si napisao ovaj post?;)
sta se promenilo 5og oktobra? samo nije sloba nego neko drugi..pljacka je nastvaljena i cak unapredjena kao glavni vid biznisa u srbiji danas..

lepo pitam..sta ste 5og promenili? nije vise qrta nego murta

1. Povećanje deviznih rezervi zemlje.
2.Povećanje ugleda zemlje.
3.Omogućavanje kreditiranja i time kupovine stanova, automobila, raćunara...
4.Omogućavanje putovanja za mlade kji nikad nisu izašli iz zemlje.
5.Omogućavanje kakve-takve borbe za Kosovo.
6.Dobijanje greenfield investicija.
7.Dolazak stranih firmi i zapšljavanje Srba kod njih.
Treba još?

7.Dolazak stranih firmi i zapšljavanje Srba kod njih.
Treba još?
idi to reci onom liku u kg sto je seko prste;)

cudo jedno! mogu oni,i vise i bolje! daj,sjasite vec jednom,ima ovde i normalnog sveta,koji zeli i daposteno radi i da od svoga rada normalno zivi.od EKSPERATA mi se dize kosa na glavi,evo vec punih 9 god...i sa tih 4 milijarde nece biti nista,sve ce oni to da zasusure i zamumulje!kao i predhodni DUSEBRIZNICI....
ko ona stecajna mafija..poapsili neke sitne ribe u celoj prici NAKON sto se sve zavrsilo a pare ? niko ni ne pominje
ehh ima li te boze da malo pameti das ovom narodu

samo u leskovcu je 18 000 ljudi ostalo bez posla od kako je zuta demokratija zajahala beograd..a o ostalim gradovima da ne pricam..koje bre investicije? koja bre radna mesta..? iz koje bajke ti to iznosis podatke? iz zute?:hahaha: smesan si decko

Ti ljudi koji su ostali bez posla nisu radili NISTA i za to primali platu,ili neku sicu. pa sta ti hoces da dajes nekome pare iz prazne kese? iz rupe bez dna? I to je po tebi dobro upravljanje drustvom ? Pa naravno da je dobro kada neko dodje i otpisti ih,to je dobro za drzavu,dobro je za decu tih otpustenih,a to sto su Srbi navikli da gledaju samo svoje d.pe pa je katastrofa kada dobiju otkaz u 'Zastavi' ili 'Zdravlju',to nije problem onih pojedinacas koji gledaju malo opstije...

Jasnije malo ?

Taj što je sekao prste je deset godina glasOVAO za Slobu i voleo veliku Srbiju, i naprasno promenio mišljenje 5. oktobra uveče. On bi da mu država obezbedi klijente, poslove i da mu da platu, a nije se zapitao odakle i zašto nema i ko je kriv što nema?

Potisujem...

A Navar je u pravu,mi smo smesni. A on sto kritikuje vlast sto je otpustila radnike koji su visak je veoma dubokouman.

Znas sta Navar,u pravu si ti kada kritikujes zute,ali treba da ih kritikujes sto jos vise nisu otpustili ljude,a ne obrnuto.Sve si pomesao...

nije iz kg nego iz pazara,jadni ljudi

7.Dolazak stranih firmi i zapšljavanje Srba kod njih

ali o kojoj zemlji ti pišeš,možda nisi primetio pričamo o Srbiji,znaš onu zemlju na brdovitom balkanu gde radnici svaki dan ostaju bez posla,štrajkovi u svakom gradu svakodnevni,ljudi gladuju,sve više Srba pretura po kantama,seku prste ne bili skrenuli pažnju ove instalirane vlade od strane stranih ambasada,leže po šinama,štrajkuju glađu,sebe povređuju ne bili ostvarili makar minimum uslova za život dostojan čoveka,toga nema kod nas u Srbiji,možda u BG......

Potisujem...

A Navar je u pravu,mi smo smesni. A on sto kritikuje vlast sto je otpustila radnike koji su visak je veoma dubokouman.

Znas sta Navar,u pravu si ti kada kritikujes zute,ali treba da ih kritikujes sto jos vise nisu otpustili ljude,a ne obrnuto.Sve si pomesao...
e a da ti nisi malo ono zamenio teze..prvo kazes da drzava nema veze sa radnicima i firmama pa sad kazes drzava trebala da otpusti jos radnika..
:think:decko zreo si za frojda

Potisujem...

Mi smo maloumni zato što ne vidimo antisrpsku zavJeru u svemu tome, počev od Rambujea do svinjskog gripa koji je smišljen od Bilderberg grupe zato što im je snajka koja radi za CIA javila da SRbi vole da žderu prasećinu, pa će lako da se zarazU.:mrgreen:

ispricavam se za zamenu kg za pazar..ko da je u kg bolje stanje nego u pazaru..znam da su recimo pazraci nekada radili i sve placali u kesu odma..a od zute demokratije su i oni poceli da rade na "dodjem ti.". toliko o greenfield investicijama :think:
normalno da cu da kritikujem onda sam kritikovao slobinu vlast sloba vise nije na vlasti i necu vise da ga kritikujem a covek je inace i mrtav al je jos za sve kriv i za ovo danas i za svecku ekonosmku krizu ..za sve bre sloba kriv..ajde ljudi idemo zajedno da ponavljamo mantru..sloba je kriv sloba je kriv..ako je dovoljno puta ponovimo mozda cemo poceti da zivimo bolje:mrgreen:

e a da ti nisi malo ono zamenio teze..prvo kazes da drzava nema veze sa radnicima i firmama pa sad kazes drzava trebala da otpusti jos radnika..
:think:decko zreo si za frojda

Pa drzava ne bi trebalo da ima veze sa radnicima i firmama,ali srpski problem je u tome sto je vecina firmi drzavno,pa onda nasi politicari moraju da se bave i objasnjavanjem da neko ko radi u propaloj firmi NE MOZE DA DOBIJE NI PARU I DA TREBA DA TRAZI DRUGI POSAO. Ako posla nema, neka prima socijalnu pomoc.Pa tek onda neka kritikuje vlast.Znaci,moralno pravo da na taj nacin kritikuju vlast imaju samo ljudi koji aktivno traze posao,a ne svakakve budale koje blokiraju Nemanjinu i secu sebi prste.Za njih postoji jedna formacija koja se zove interventna policija,pa udri...

Pa drzava ne bi trebalo da ima veze sa radnicima i firmama,ali srpski problem je u tome sto je vecina firmi drzavno,pa onda nasi politicari moraju da se bave i objasnjavanjem da neko ko radi u propaloj firmi NE MOZE DA DOBIJE NI PARU I DA TREBA DA TRAZI DRUGI POSAO. Ako posla nema, neka prima socijalnu pomoc.Pa tek onda neka kritikuje vlast.Znaci,moralno pravo da na taj nacin kritikuju vlast imaju samo ljudi koji aktivno traze posao,a ne svakakve budale koje blokiraju Nemanjinu i secu sebi prste.Za njih postoji jedna formacija koja se zove interventna policija,pa udri...
a firmesu propale zbog cega konkretno?

Mi smo maloumni zato što ne vidimo antisrpsku zavJeru u svemu tome, počev od Rambujea do svinjskog gripa koji je smišljen od Bilderberg grupe zato što im je snajka koja radi za CIA javila da SRbi vole da žderu prasećinu, pa će lako da se zarazU.:mrgreen:

A i oni slobodni zidari se okomili na nas :( Zasto svi na nas :( A politicari su krivi sto ja nemam posao,zena me vara,i ne mogu deci da kupim sveske za skolu :( Drzava je za to kriva,ne ja,ja sam nevin :(

Back