guam-celulit

Meni su najbolje Collistar kapsule, koristila sam ih prosle godine, a na zimovanju u Italiji ove godine sam vec kupila zalihe jer je duplo jeftinije.... dobijes 28 kapsula, koje masazom utrljavas, ako imas slabiji celulit svako vece ako ga imas bas dosta ujutru i uvece... ja ga nemam previse ali sam se ipak odlucila za sok tretman 14 dana, ujutru i uvece... a i decko mi je utrljavao to na butine pa sam imala duplo zadovoljstvo:klap:... posle toga sam kupila Guam-ovu kremu protiv celulita da odrzavam ali mi bilo mrsko da mazem(a decko nije vise hteo da me masira), pa je nisam ni stavljala...:whistling:... kapsule su bile prosle godine oko 4 300 din... mislim da je ista cena i ove godine...

Koliko znam Collistarova kozmetika je skupa,,,,pa onda....napisi posto su te ampule...
U sustini mislim da tu jedino dolazi u obzir profesionalna pomoc, razne kreme, ili blato, su samo 10% pomoci...prosto neverovatno ,,,a cene su im poprilicno velike...apoteke su pune takvih preparata,,,nude sve i svasta i za sve kazu da je dobro,,ja licno ne mogu nesto da izdvojim da mi je pomoglo.Mogu da pohvalim iz Niveine kolekcije NIVEA BODY Q 10 PLUS,,,isljucivo za regije stomaka, butina, i zadnjice,,,ali za zatezanje koze...celulit se ne povlaci...ali je krema odlicna.Cini mi se bez profesionalne ruke,nema pomoci,,,treba se dosta kretati,,,o unosu tecnosti se podrazumeva da se pije oko 2,5 litre vode na dan.Opaska-u jednom casopisu sam procitala da prekomerna voda pogorsava celulit...ko se tu moze snaci...svako prica svoje,,i svi preko reklamnih blokova nas gadjaju losim informacijama.Lako je popiti toliko vode dnevno, ali lagano,,,poceti s casom vode na prazan stomak...pa tako redom,,i uvek sipati direkt u casu 2 dcl i popiti na dva puta.Tako cete znati da ste uneli dovoljno tecnosti.Ne dehidrirati prvo,,pa se nalivati...nego piti svaki dan,,,onda krema ima pravi efekat na kozi...makar 8 casa vode na dan...rezultati su vidljivi....pozzzzzzzzzzzzz:bye:

Za ove 4 godine,ima li neke devojke da je zadovoljna GUAM proizvodima? Juce sam kupila toplo blato i toplu kremu . Pre 3 godine sam koristila njihovo blato ono sto treba 40 min da se sedi u foliji. Jeste delovalo,ali je ceo postupak uzasno dosadan i haos napravim po kupatilu...Sada sam uzela blato Rapida i nije potrebna folija,namaže se ,sačeka 10 min i ispere. Mnogo jednostavnije.
Naravno,ja napadam celulit sa svih strana :) vežbam 4 puta nedeljno i to u Afroditinim čarapicama,menjam način ishrane-što mi je najteže ali bez toga nema rezultata!
Vodu ionako pijem dosta,genetika mi po ovom pitanju nije na ruku. Koristila sam Somatoline nocni tretman prosle godine ali sam i isla na masaže,10 tretmana. Bas sam bila zadovoljna!
Ove godine sam resila da budem "sam svoj majstor" :)
Pišite iskustva ..i da li je neka pila neke cajeve,koje? Lep pozdrav istrajnim devojkama!

Ajoj meni su ta blata za izbegavanje samo zato sto se osecam vrlo, hm, cudno da se izrazim blago, dok visim u klozetu sa dve umazane noge dok gledam haos na sebi i oko sebe. Probala i ne bih se vracala.
Skupe kreme nisam sigurna da se isplate jer nema logike da koza upije i razgradi nesto sto se nalazi na centimetar, dva unutra...kontam da jedino drenaza pomaze u kombinaciji sa bilo kakvim gelom koji sadrzi kofein, brsljen, alge itd itd...recimo Avon je meni radio posao vrlo dobro a i prijatnog je mirisa.
Ne znam da li imam celulit i jedino sto radim je naizmenicno tusiranje hladnom i toplom vodom, godi mojim misicima, namazem kremu, izmasiram tu i tamo, istrljam peskirom, treniram, pijem casu zelenog caja na dan i ne opterecujem se mnogo, nesto sumnjam da moze da nabuja sa takvim tretmanom, mozda negde i imam neku rupicu, stvarno ne znam, volela bih da se resim prekrstanja nogu, to mi je velika mana

Ajoj meni su ta blata za izbegavanje samo zato sto se osecam vrlo, hm, cudno da se izrazim blago, dok visim u klozetu sa dve umazane noge dok gledam haos na sebi i oko sebe. Probala i ne bih se vracala.
Skupe kreme nisam sigurna da se isplate jer nema logike da koza upije i razgradi nesto sto se nalazi na centimetar, dva unutra...kontam da jedino drenaza pomaze u kombinaciji sa bilo kakvim gelom koji sadrzi kofein, brsljen, alge itd itd...recimo Avon je meni radio posao vrlo dobro a i prijatnog je mirisa.
Ne znam da li imam celulit i jedino sto radim je naizmenicno tusiranje hladnom i toplom vodom, godi mojim misicima, namazem kremu, izmasiram tu i tamo, istrljam peskirom, treniram, pijem casu zelenog caja na dan i ne opterecujem se mnogo, nesto sumnjam da moze da nabuja sa takvim tretmanom, mozda negde i imam neku rupicu, stvarno ne znam, volela bih da se resim prekrstanja nogu, to mi je velika mana

Eh,kako bih volela da mogu reci:ne znam da li imam celulit:)
Meni brzo prođe tih 10 min.dok stojim jer sam se setila da ponesem knjigu pa se "zacitam" ;)
A sto se mirisa tice,kad je celulit u pitanju- sve sto je mirisljavo i prijatno kod mene ne daje rezultate.

Ма да, што би вам било лепо када би могло некако да се једе, седи, лежи и да човек мршави, или жене немају целулит.. Не знам зашто људи беже од тренинга.. Ја бих забранио те препарате, па на презнојавање..

Ма да, што би вам било лепо када би могло некако да се једе, седи, лежи и да човек мршави, или жене немају целулит.. Не знам зашто људи беже од тренинга.. Ја бих забранио те препарате, па на презнојавање..

ovo moze da kaze samo neko ko ne zna kako estrogen pravi tajfune po telu..:)
mislis plja da zene ne bi bile srecne da ne moraju da se maltretiraju i bore protiv te posasti..
ne vredi samo trening i kontrolisana klopa..mora i masaza i drenaza i tretmani..:(

ovo moze da kaze samo neko ko ne zna kako estrogen pravi tajfune po telu..:)
mislis plja da zene ne bi bile srecne da ne moraju da se maltretiraju i bore protiv te posasti..
ne vredi samo trening i kontrolisana klopa..mora i masaza i drenaza i tretmani..:(

Имам салон и јасно је и мени да ту требају масаже, и ово и оно, све је то мени јасно, али исто тако знам да на масаже долазе углавном оне које седе у фотељи и не раде ништа.. Знам жену од 37 година која има дете, али је зато активна, стално је у неком ритму, фитнес, ово, оно, и нисам јој видео грам један вишка, а видео сам је целу..

Имам салон и јасно је и мени да ту требају масаже, и ово и оно, све је то мени јасно, али исто тако знам да на масаже долазе углавном оне које седе у фотељи и не раде ништа.. Знам жену од 37 година која има дете, али је зато активна, стално је у неком ритму, фитнес, ово, оно, и нисам јој видео грам један вишка, а видео сам је целу..

:eek:

:lol:

Svaka cast za tetu od 37. Moze se to. Navike,malo vremena ,malo parica za masaže i izgledas kao model.
Kreme sigurno,sto posto,provereno ubrzavaju izbacivanje celulita tj masti. Naravno uz masazu,aktivnost i promenu ishrane...
Ljudi beze od treninga jer NEMAJU NAVIKU da treniraju,imaju naviku da sede ispred TV-a. (mozda zaboravili kako je dobar osecaj kad se umoris posle treninga)
Kad treniras,ume da boli,moraš se krtetati,oznojiti...pitanje je stvarno smešno.

То сам написао чисто да не би било "а како ти знаш да нема" .. Да бих избегао пет страна писања безвезе.. хаха

da ti kazem odmah - to se ne racuna kao realno..
tad izgubis racio jer ti se zamrci vid, pa ne vidis nista :lol:

Kao sto je neko vec rekao, ovo je tema za nas smrtnike zato te molim nemoj da gomilas ovu temu bezpotrebnim komentarima.

Mama mi radi u apoteci i od svih preparata mi uvek uzima je "bršljan gel". Dva puta dnevno se mazem. Ujutru i uvece ali ujutru kada je namazem onda skocim na steper i tako jedno pola sata vezbam pa zatim ne jedem nista jos sat vremena. Uvece isto tako samo sto se zavijem sa plasticnom folijom (to su vam bukvalno one "vruce pantalone" - plastika). Tako morate raditi barem 6 meseci za dobro vidljive rezultate. Uz to je potrebno baviti se fizickim aktivnostima, ne piti gazirano, smanjiti secer, so, masti...

A da, inace odlicnih rezultata sam imala i sa Bozenovim celulit gelom, ali to je bilo davno...

Slažem se,Maggie!
Ja sam umedjuvremenu izgubila kilce,za nedelju dana. A posto se i masiram,celulit je isplivao ali znam ja za ovu fazu,prolazna je hvala bogu. Izgleda užasno,ali proci ce. :zcepanje:

E,sad posto koristim ono blato guamovo,svaki treci dan, pocela sam drugacije da reagujem na njega. Ne pece nego svrbi! :dontunderstand: Inace nemam osetljivu kožu,i to je tek pocelo posle trceg mazanja...

Svaka cast za tetu od 37. Moze se to. Navike,malo vremena ,malo parica za masaže i izgledas kao model.
Kreme sigurno,sto posto,provereno ubrzavaju izbacivanje celulita tj masti. Naravno uz masazu,aktivnost i promenu ishrane...
Ljudi beze od treninga jer NEMAJU NAVIKU da treniraju,imaju naviku da sede ispred TV-a. (mozda zaboravili kako je dobar osecaj kad se umoris posle treninga)
Kad treniras,ume da boli,moraš se krtetati,oznojiti...pitanje je stvarno smešno.

Ma kako krema moze da izbaci mast:lol:, iskreno ne verujem ni rec tim farmaceutima...
Kilo masti se sastoji od 7700cal, neka mi neko od tih farmaceuta pojasni kako je moguce da tanak sloj kreme izgura van 7700cal. Ukoliko covek izbaci lose namirnice i trenira redovno (pod redovnim mislim redovno sest meseci/godinu dana a ne mesec dana, za mesec dana osoba oseca poboljsanje ali to poboljsanje nije realno, inace bi cure koje treniraju godinama bile vanzemaljci) on ce de facto izgledati dobro, kada sam kazala da ne znam da li imam celulit to je zato sto imam jake misice, mozda se on negde krije ispod, verovatno da, ali se ne vidi dok hodam i stojim a nisam davala neke velike pare, za patike i trenerku svi imamo novac, svi udarci nogama, plivanje i trcanje su ubice celulita:)

Ma kako krema moze da izbaci mast:lol:, iskreno ne verujem ni rec tim farmaceutima...
Kilo masti se sastoji od 7700cal, neka mi neko od tih farmaceuta pojasni kako je moguce da tanak sloj kreme izgura van 7700cal. Ukoliko covek izbaci lose namirnice i trenira redovno (pod redovnim mislim redovno sest meseci/godinu dana a ne mesec dana, za mesec dana osoba oseca poboljsanje ali to poboljsanje nije realno, inace bi cure koje treniraju godinama bile vanzemaljci) on ce de facto izgledati dobro, kada sam kazala da ne znam da li imam celulit to je zato sto imam jake misice, mozda se on negde krije ispod, verovatno da, ali se ne vidi dok hodam i stojim a nisam davala neke velike pare, za patike i trenerku svi imamo novac, svi udarci nogama, plivanje i trcanje su ubice celulita:)
Pa, ne može izgurati: )
Koliko ja znam, kreme koje sadrže bršljan i kofein samo pojačavaju cirkulaciju i poboljšavaju razmjenu materija, izbacuju vodu i pomažu da se oslobođena i razgrađena mast ne skuplja nego izbacuje kroz kožu... jer, celulit predstavlja samo pogrešno vezano tkivo, komorice sala zarobljene koje ove mazalice uz masaže razbijaju i izbacuju. Kofein je diuretik, ne topi mast. Dijete to salo tope... a masaže i kreme pomažu pravilnoj prokrvljenosti i gubljenju tih zarobljenih masnoća.
Ako imaš jake mišiće i ne vidiš celulit, to znači da ga nemaš. Nema se on gdje sakriti ispod mišića, jer mišić bi gadodatno izbacio na površinu.

Pa, ne može izgurati: )
Koliko ja znam, kreme koje sadrže bršljan i kofein samo pojačavaju cirkulaciju i poboljšavaju razmjenu materija, izbacuju vodu i pomažu da se oslobođena i razgrađena mast ne skuplja nego izbacuje kroz kožu... jer, celulit predstavlja samo pogrešno vezano tkivo, komorice sala zarobljene koje ove mazalice uz masaže razbijaju i izbacuju. Kofein je diuretik, ne topi mast. Dijete to salo tope... a masaže i kreme pomažu pravilnoj prokrvljenosti i gubljenju tih zarobljenih masnoća.
Ako imaš jake mišiće i ne vidiš celulit, to znači da ga nemaš. Nema se on gdje sakriti ispod mišića, jer mišić bi gadodatno izbacio na površinu.

Kofein razgradjuje digliceride do slobodnih masnih kiselina. Jeste diutetik,ali mu funkcija u anticelulit gelu-kremi nije izbacivanje vode vec razgradnja masti.

Back