guam-celulit

Borg_Queen:
ne smesh pushish pijesh, ni kafu, ni przeno, ni masno, ni stres, kazu 2l vode, de to da mi stane, chajevi, shto gadniji to bolji rezultat, ja sam za instant reshenja, prikachish se na struju i ajd zdravo
Ja ni ne pusim ni ne pijem....atletske sam gradje( ne zato sto vezbam ...valjda genetski)....nisam debela,da ne kazem mrsava sam...pa opet se celulit promalja ponegde ...malo ali dovoljno...
Znaci kod mene on nije rezultat sala....vec ko zna cega...

Samo me brine sto tu vodu ne mogu....
Nisam zedna i kvit...

Meni celulit skoro potpuno nestao u trudnoci :D
isto to mi se desava i sa dlakama na nogama i ispod pazuha... nestaju

mnogo ludo, ja sam srecni dobitnik.... nadam se da ce stanje da opstane i posle trudnoce
ziveli trudnicki hormoni :D

Ja sam isla na tretmane LPG.Jesu skupi (oko 20e) po tretmanu i nista bez 10-15, ali je toliko delotvorno da sam se raspametila!! Kad zavrsis seriju, onda odrzavas tako sto ides jednom-dva puta mesecno..Ali, naravno, vodis racuna da smanjis unos soli i secera i pijes sto vise vode.Dakle, ne treba da drzis dijetu, samo da malcice korigujes gore navedeno.Delotvorno 1000 %!!! Kad ga iskorenis, prioni na redovno vezbanje, da se ne bi vracao!!!

tijana_belly:
Ja sam isla na tretmane LPG.Jesu skupi (oko 20e) po tretmanu i nista bez 10-15, ali je toliko delotvorno da sam se raspametila!! Kad zavrsis seriju, onda odrzavas tako sto ides jednom-dva puta mesecno..Ali, naravno, vodis racuna da smanjis unos soli i secera i pijes sto vise vode.Dakle, ne treba da drzis dijetu, samo da malcice korigujes gore navedeno.Delotvorno 1000 %!!! Kad ga iskorenis, prioni na redovno vezbanje, da se ne bi vracao!!!
Gde si isla,koliko vremena oduzima tretman,bas bukvalno svaki dan?

ra-ta-tat:

mnogo ludo, ja sam srecni dobitnik.... nadam se da ce stanje da opstane i posle trudnoce
Da te razočaram -neće sve se vrati na staro. I nemoj da se uplašiš što će par meseci nakon porođaja kosa tako da ti poada da ćeš misliti da ćelaviš. Srediće se to! :roll:

Ma najbolji su tretmani kod kozmeticara,lasersko razbijanje celulita.Ja sam to radila,pa sam posle mazala gelove.Ne moze bas sve da nestane,ali nestane,bar 50 posto.+ mnogo vode.To je najvaznije.Jos ako joj dodate limun.Samo tako iam da nestane celulit za 3 meseca.

elmed:
Gde si isla,koliko vremena oduzima tretman,bas bukvalno svaki dan?

Isla sam u MAREA CENTAR, oni su u Ilije Garasanina, odmah prekoputa one male pumpe kod Tasa...Tretman traje oko pola sata, dvadesetak minuta.Super je, kao masaza je, samo dosta intenzivnije...Koliko se secam, isla sam svaki drugi dan i mora da se ide redovno dok ne ispucas seriju koju ti odrede...Odrzavas rezultate tako sto ides jednom mesecno ili dva puta u mesec dana (dakle, na dve nedelje)...
Ne oduzima puno vremena, a uz tvoj minimalni trud ce rezultati biti veoma dobri, sto ce ti verovatno dati podsticaj da se jos bise potrudis!!!!

vreme je da se ova tema nastavi.....cula sam sve pohvale za guam proizvode za celulit,pa sam danas kupila GUAM FANGO KREMU....300ml=2628,00din ...trebalo bi da bude dovoljno za mesec dana koriscenja....nakon nanosenja koza mi je bila toliko crvena kao da sam obukla crvene pantalonice do kolena,a i peckalo me je,mada nije strasno...to je trajalo nekih pola sata....eto toliko o tome,pa videcemo kakvi su rezultati za koju nedelju...

Kakav je ovaj Nivein anticelulit gel. Ja sam ga koristila prosle godine i uvijala sam se i bila sam isto crvena posle toga, ali sam morala da krenem sa nekom medicinskom dijetom tada pa sam skoro sav celulit izgubila tom dijetom (26 dana dijeta ali je mnogo rigorozna ali i delotvorna za celulit iako sam je ja zbog neceg drugog sprovodila) tako da ne znam koji su rezultati Nivee. Ako neko ima iskustva neka pise

A meni se sad u trudnoći strašno pojačao.

Da li smeju trudnice nešto od preparata da koriste? Užasno me nervira.:dash:

Isla sam u MAREA CENTAR, oni su u Ilije Garasanina, odmah prekoputa one male pumpe kod Tasa...Tretman traje oko pola sata, dvadesetak minuta.Super je, kao masaza je, samo dosta intenzivnije...Koliko se secam, isla sam svaki drugi dan i mora da se ide redovno dok ne ispucas seriju koju ti odrede...Odrzavas rezultate tako sto ides jednom mesecno ili dva puta u mesec dana (dakle, na dve nedelje)...
Ne oduzima puno vremena, a uz tvoj minimalni trud ce rezultati biti veoma dobri, sto ce ti verovatno dati podsticaj da se jos bise potrudis!!!!

Tretman traje 35min. Mogu samo da produze, nikada ga ne skracuju. Pojedinacni tretman je 20evra, a ako uzimas seriju od 10-15, cena je 15evra po tretmanu i dobijas besplatno body koji je inace 20evra. Zadovoljna sam sa lpg tretmanima, a u jednom periodu sam isla kod njih na kombinovane masaze, jedan dan lpg, drugi dan masaza algama, pa opet lpg, pa masaza nekom vrelom maskom, mislim na bazi cimeta, pa opet lpg... Idem kod njih jos od 2005. godine dok su bili na staroj adresi, i ne menjam ih od sad(tad) pa na dalje i ubuduce. ;)

Back