Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znali li to da si samostalno rešio problem?Editosle nekog vremena se opcija JOBS sama otkljuca
![]()
Pa posle nekog vremena se opcija otkljuca i mozes igrat jobove poput DM-a,deadline-a itd.Znali li to da si samostalno rešio problem?![]()
Nisam znao da ti pomognem, a možda nisam ni bio aktivan na forumu u periodu kada si pisao. Ali nikada nisam igrao GTA V : DPa posle nekog vremena se opcija otkljuca i mozes igrat jobove poput DM-a,deadline-a itd.
Tako je barem meni bilo
Ma nema veze,nego napisah edit verziju posta ukoliko neko bude imao taj problem pa da zna da ce mu se otkljucati vremenom,da ne mozga kao jaNisam znao da ti pomognem, a možda nisam ni bio aktivan na forumu u periodu kada si pisao. Ali nikada nisam igrao GTA V : D
Hvala ti unapred za sve ljude kojima će to trebati.Ma nema veze,nego napisah edit verziju posta ukoliko neko bude imao taj problem pa da zna da ce mu se otkljucati vremenom,da ne mozga kao ja![]()
Uvijek radim to na svojim temamaHvala ti unapred za sve ljude kojima će to trebati.![]()
neOce li ko para na onlinu isk eksploitujem sve.
To ti je ujedno i single player i multi player.Ako imas kome,prodajЈа сам пре пар месеци на Epic games добио бесплатно неки GTA V, има око 100 гб за инсталацију.Је ли то нека онлине верзија или "обичан" GTA V?
Како да продам?To ti je ujedno i single player i multi player.Ako imas kome,prodaj![]()
Pa ne znam,ima raznih nacinaКако да продам?
Battlefront 2 je prva multiplayer igra koju sam igrao (i ja i dete) posle duzeg vremenaНећу да продајем оно што сам добио џабе, а и нећу да кршим ЕУЛА и друге прописе.
Ево, за период од 14.1.2021 године до 21.1.2021 године најављују бесплатно Star wars Battlefront II.
pa ti onda izgubi 50evraНећу да продајем оно што сам добио џабе, а и нећу да кршим ЕУЛА и друге прописе.
Ево, за период од 14.1.2021 године до 21.1.2021 године најављују бесплатно Star wars Battlefront II.