GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Rockstar je postavio novi trejler za dugoočekivani Grand Theft Auto V.

52252871650a3d6866f7eb049938564_orig.jpg

Trejler je svoju premijeru trebalo da ima ranije ali je ona odložena zbog superoluje Sendi koja je pogodila Ameriku.

Prvi trejler objavljen je u novembru 2011. godine, a sajt VideoGamer izveštava da će u igri biti tri lika koja možete voditi, svaki sa svojom specifičnom pričom, snagom i slabostima.

Izlazak igre očekuje se na proleće 2013.

http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2012&mm=11&nav_id=660278

GTA V: Kakva nas muzika očekuje?

Jedna od najzanimljivijih stvari Grand Theft Auta oduvek je bio radio koji ste mogli da slušate, a mnogi su provodili sate vozeći se u kolima slušajući brojne, žanrovski raznovrsne, radio stanice.

118455613650ba2cf790ddb182201864_orig.jpg

GTA V će, sudeći po trejlerima, igračima ponuditi prilično interesantan muzički izbor za ulice Los Santosa.

Prvi trejler prati numera Small Facesa „Ogdens’ Nut Gona Flake“, dok se u drugom čuje pesma „Skeletons“ Stivija Vondera, što nagoveštava da će radio stanicama dominirati muzika 60, 70 i 80-ih godina prošlog veka.

Takođe se očekuju i hip-hop, rep, rok, elektronske, pop i mnoge druge stanice koje će biti na raspolaganju igračima.

GTA V bi u prodaji trebalo da se pojavi na proleće 2013.

GTA 5: Pet novih fotografija budućeg hita

Posle tizera i spekulisanja o muzici koja će se naći u "Grand Theft Auto 5" objavljeno je pet novih fotografija koje pokazuju detalje igre koja stiže u martu 2013. godine.

68809406950dacfeff04ac864886198_orig.jpg

Noviteti na fotografijama su - ajkula, tri glavna lika i borbeni avioni.

Igra je najavljena u oktobru, a radnja se odvija u Los Santosu. Igrači će upravljati sa tri lika - Trevorom, Franklinom i Majklom. Oni će moći da se menjaju i tokom misija, a biće potrebno i da sarađuju kako bi misije bile uspešno obavljene.

56304377850dacff176f22870425165_orig.jpg

Igračima će biti na raspolaganju brojna vozila, među kojima su i bicikli, motori, helikopteri, avioni, skuteri...

126260525150dacff2a371f098811909_orig.jpg

Poslednji GTA na tržištu se pojavio 2008. godine, a kasnije su izdate i dve ekspanzije – The Lost And Damned i The Ballad of Gay Tony.

100304044850dacff3be391458075112_orig.jpg

Krajem 2008. godine na tržištu se pojavila i verzija za PC koja je nažalost bila loše optimizovana pa čak i danas mnogi novi računari imaju probleme u pokretanju iste

12084312250dacff4eb2a0622136247_orig.jpg

Prvi trejler za GTA 5 objavljen je u novembru 2011. godine, a drugi sredinom novembra 2012.
Kompanija Rockstar je saopštila da će se igra u prodaji naći krajem marta 2013. godine

http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2012&mm=12&nav_id=672388

Kako vidim izgleda da ce igra biti mnogo zahtevna jedino mi je zao sto tomija nema vise nego morali smo da igramo sa crncima,bosancima itd......

Poslednja izmena:
Pa jel bi mogla nekako da se smanji grafika, tj. da se smanje detalje na igrici da bi radila na ovom procesoru???Graficka je nVidia GeForce GT 620M 1GB...

Moguce je da pokrenes gta 4 mozda ce ti malo vise seckati igra jedino da se grafika stavi sve na low detalji mada ce grafika da bude ocajna ali vredi pokusati
icon_wink.gif

Poslednja izmena:
Jel ne ostaju nikakve posledice kada insaliram gta IV na laptop posto mu je procesor relativno slab,i ako ne ostaju kako da smanjim grafiku da bi igrica radila???

Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 16 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz / AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 18 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI 3870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive

Jel ne ostaju nikakve posledice kada insaliram gta IV na laptop posto mu je procesor relativno slab,i ako ne ostaju kako da smanjim grafiku da bi igrica radila???

E, i ja sam se isto pitao, samo za GTA San Andreas. Igrica bi često kočila, seckala, ali sam je igrao 3, ili 4 mesec. Za sada ne vidim da je napravila bilo kakav problem, ali sam je ipak skinuo za svaki slučaj.

GTA V ipak stiže na jesen

Jedna od najiščekivanijih video igrica godine "Grand Theft Auto V" u prodaji će se pojaviti ipak nekoliko meseci kasnije nego što je bilo planirano, u septembru ove godine.

Peti deo ove izuzetno popularne video igre prvobitno je bio planiran za kraj marta i početak aprila, ali su programeri iz kompanije Rockstar bili primorani da objavljivanje odlože za jesen, piše Telegraph.

"Znamo da ćete čekati nekoliko meseci duže nego što je bilo planirano i da će za neke od vas to biti veliko razočarenje, ali verujte nam, vredeće svakog minuta koji budemo uložili više u pravljenje nečega što ća vam se sigurno dopasti" piše u poruci javnosti koju je kompanija postavila na svom veb sajtu.

"Grand Theft Auto V je vrlo ambiciozna i kompleksna igra i jednostavno treba više vremena kako bi se usavršuli svi detalji i kako bi zadovoljila vrhunske standarde koje smo sebi postaviil, a znamo da i vi želite samo najbolje" dodaje se u obaveštenju.

Nova verzija igre je smeštena u grad po uzoru na Los Anđeles koji se u igri zove Santos i prati 3 lika na njihovim avanturama kroz podzemlje. Igra se pravi u studijima u Edinburgu i biće kombinacija zadataka koje treba izvršiti i delova istraživanja grada, a po prvi put učesnici igre će imati mogućnost da istražuju i okean.

U igri bi po najavama trebalo da budu 3 lika: Majkl bivši pljačkaš, Trevor, čovek sa dugom kriminalnom prošlošću i trgovac Frenklin, a očekuje se da igra bude komplikovanija od prethodnih verzija.

Igra bi takođe trebalo da predstavlja prekretnicu u tome kako igrači kontrolišu likove, jer bi mogli po svom nahođenju u bilo kom trenutku igre da menjaju lik koji kontrolišu.

Prethodne verzije igara odigravale su se u Majamiju i "Liberti sitiju" koji je bio napravljen po uzoru na Njujork.

Prošla verzija Igre Grand Theft Auto IV, koja je svoju premijeru imala 2008. godine prodata je samo u prvom danu u 3,6 miliona kopija, a u prvoj sedmici prodaje zaradila je ukupno 500 miliona dolara

http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2013&mm=02&nav_id=683333

GTA V: Upoznajte glavne likove

Rockstar je objavio trejlere koji prikazuju svakog od tri glavna lika u igri Grand Theft Auto V

87910376751868a1fc3b67527347099_orig.jpg
Nova igra smeštena je u Los Santosu a novi video daje igračima uvid u to šta mogu da očekuju u novoj igri.

Najnovija igra u GTA serijalu u prodavnice stiže 17. septembra, skoro 4 meseca kasnije nego što je to prvobitno bilo planirano.

Izvor

GTA V: Napokon prvi pravi uvid u igru

Sve one koji željno očekuju izlazak Grand Theft Auta 5 sigurno će obradovati gameplay video koji je Rockstar objavio i koji nam daje uvid u najveći otvoreni svet do sada.

157689118451dc397aaa389337620943_640x360.jpg
Video prikazuje svet koji izgleda znatno impresivnije u poređenju sa prethodnim delovima igre iako donekle podseća na duhovni nastavak San Andreasa.

Igra, u kojoj imate mogućnost igranja sa tri različita glavna lika, igračima daje priliku da završavaju misije, tačnije krađe, ali i da uživaju u svakodnevnim stvarima koje uključuju jogu, golf pa čak i kupovinu.

Tokom ovih segmenata istraživanja moguće je prebacivati se sa lika na lik ali Rockstar nije objavio i da li će biti moguće kontrolisati sva tri lika istovremeno tokom igre.

Izlazak igre zakazan je za 16. septembar.

Izvor

:worth:

Koja ce konfiguracija otprilike trebati za ovu GTA5 igru? Trenutno imam: intel i5 procesor, 6gb ram-a, graficka mi je Nvidia geforce GTX 550 Ti, hard disk 1Tb... Napajanje sam takodje promenio da bi izguralo sve ove komponente, posto fabricko i nije bilo bas neko. Da li da pojacavam nesto? I koliko bi mi znacio jedan SSD da ubacim jos pored svega ovoga, da li bi dobio znacajnije na brzini PC-a i da li uopste moze pomoci kod igranja? Veliki sam fan GTA serijala, cak sam razmisljao i da odlozim kupovinu novog kompa dok ne izadje petica, ali to se oteglo pa sam morao uzeti, s tim da ako treba pojacavanje, rado cu pojacati samo da igram ko covek.

Шта је ово ,цео свет чека ГТА V ова тема мртва.
Колики сте ви чудаци то је невероватно.
Важно да ви играте кантер страјк од пре 15 год игрицу.

Back