GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U SA ima dosta dobrih likova i svidja mi se što glavni lik nije samo okoreli mafijač već je u raznim društvenim krugovima..i čto igrica ima ogromu mapu za istraživanje.
TheTruthSA.png

A najjači mi je ovaj lik jer je isti ko moj stari nastavnik istorije iz osnovne, koji je takodje bio hipik i k****o nam o vanzemaljcima zaverama itd..:zblesav:

Vice City je najbolji.... To je prvi deo gta i u njegaaaa je ulozeno puno truda i rada..... Gta 4 je kopija vise igrica: wheelman, tcnyc i drugih.... Znaci Vice city zakon...

San Andreas resio...
A pogotovo njegova Multiplayer verzija koju i dalje igram !
Tim SA:MP-a je odlucio da se jos vise posveti radu na novoj verziji ove godine...Verovatno ce uraditi poboljsati i grafiku....

GTA III jos nisam igrao tako da o tome necu, ali sto se tice ostalih GTA u 3D-u zakljucio sam da Je Tomi Verseti ustvari najbolji lik. Klasika - on je kao obicni kriminalcic i postepeno se probija do vrha kao Toni Montana u "Scarface-u" i nekako je pametniji lik od one dvojice. I naravno atmosferu u Vice City-ju nista ne moze nadmasiti. Pazi - Majami + 80th. Svidelo mi se i bas to sto ima slicnosti sa filmom "Scarface".
San Andreas definitivno najbolja mapa zato sto je ujedno i najveca i prica u San Andreasu je takodje najbolja. Obozavam igrice i filmove na tu temu tj. temu ulicnih bandi i njihovoj borbi za prevlascu. Muzika na radiju je za 5 mada i u Vice City- ju su dobre pesme a i GTA IV ima da se pohvali sa nekim dobrim. Ono sta me sprecava da ovaj deo proglasin najboljim su pojedine misije i segmenti igre. Kao recimo one misije sa avioncicima ili zadnja misija ili kao onaj CJ-ev Jet Pack (zabavan je ali kvari utisak ).
GTA IV Ne treba biti previse pametan i reci da grafika razvaljuje. Ovo je inace deo koji je najrealniji i najbolje docarava atmosferu grada ali prosto bas u gradu i bas u atmosferi je problem. Mislim Njujork tj Liberty City je lep grad ali (zvucace kao klise) nema dusu. Prica nije losa naprotiv bas je dobra medjutim vise bi mi se svidelo da je vise pricao srpski (ne srpsko-tarzanski), to bi istaklo da je on ustvari imigrant a taj deo price mi se posebno svidja.

Zna li neko moze li se naknadno instalisati SP3 (trenutno imam dvojku) da bi se mogao igrati GTA 4, bez posledica po sistem. Drugar mi je predlozio da jednostavno skinem i instalisem, al' nisam bio siguran u moguce posledice...

Back