GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Људи зашто дижете поново ове теме?
Поставио сам вам ЛЕПЉИВУ и нећете да постујете у њој.

Не контам :roll:.

Nznm ...
Kazu novi sa... Sada da li je nastavak, ili je samo kao SRBIJA .... To cu da vidim...
Ajd ba ljudi poslusajte Borisa.... Ako je tema lepljiva, onda se ovde raspravljajte...
Jadni covjek se sturi da vam to kazhe...

Pa da,covek se ubi da dovede ovaj podforum u red,mada mu polako uspeva...
Inace,koji ti je najbolji GTA(to mislim ono koji ti je najsimpaticniji koji si najvishe igrao bla bla...)Meni je Vice City najbolji,ima taj dobar mafijaski smek i to mi se kod njega svidja

Realno bez premca je najbolji GTA IV naravno za onog ko moze da ga vidi u punom sjaju grafike i bez seckanja...i dugacak je ko da nema kraja....sto se tice tih nastavaka koji se kao najavljuju po forumu...to su sve prazne price i najcesce se samo radi o modovima ili nekim najavama za konzolne verzije GTA koje po mom misljenju imaju daleko slabiji kvalitet od zvanicnih "velikih" pravih nastavaka tipa Vice City, San Andreas, GTA 4...tipican primer je Vice City Stories i ona pokazuje kako konzole mogu da osakate kvalitet neke fransize kao sto je GTA...pre par godina su isto s.... napravili sa CoD 3 koji je izasao samo za konzole ali dobro da ne rasplinjavam temu...

Pa da,covek se ubi da dovede ovaj podforum u red,mada mu polako uspeva...
Inace,koji ti je najbolji GTA(to mislim ono koji ti je najsimpaticniji koji si najvishe igrao bla bla...)Meni je Vice City najbolji,ima taj dobar mafijaski smek i to mi se kod njega svidja

Meni se SA najvishe svidja, jer ima ubjedljivo najvishe misija....
GTA IV sam igrao u punim detaljima, ali o5 m enije odushevio, jer mi ostavlja utisak '80 godina, barem po slici... Auta su nova, ali vecina su mi poglupa..

Meni se SA najvishe svidja, jer ima ubjedljivo najvishe misija....
GTA IV sam igrao u punim detaljima, ali o5 m enije odushevio, jer mi ostavlja utisak '80 godina, barem po slici... Auta su nova, ali vecina su mi poglupa..

A jesu li ti ova kola poglupa mozda ? :per:

GTA42054-1.jpg

GTA41842-1.jpg

GTA41371-1.jpg

GTA41926-1.jpg

GTA41898-1.jpg

GTA41885-1.jpg

GTA41790-1.jpg

GTA41845-1.jpg

nissanskyliner34.jpg

ferrarif4302.jpg

GTA42075-1.jpg