marco3dx
Zainteresovan član
- Poruka
- 496
ne bi rek'o...sweex:Jedina mana je cini mi se da su modeli automobila bili bolji u vice city-ju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bi rek'o...sweex:Jedina mana je cini mi se da su modeli automobila bili bolji u vice city-ju.
brava:JA ISTO IMAM PROBLEM SA GTA.IMAM ATI 9600,I SUPER KONFIGURACIJU.ALI MI SE KOMP RESTARTUJE USRED IGRE.NEZNAM STA DA MU RADIM![]()
BIGBADWOLF:brava:JA ISTO IMAM PROBLEM SA GTA.IMAM ATI 9600,I SUPER KONFIGURACIJU.ALI MI SE KOMP RESTARTUJE USRED IGRE.NEZNAM STA DA MU RADIM![]()
Ako ti se deshava i u drugim igrama, verovatno imash problem sa RAM-om. Ako ne, nabavi poslednje drivere za grafichku.
Kod mene (P4 2.6 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9600XT) sve radi super, very high, 1024x768 32, i tako to. Nema nikakvih bugova. A driveri su mi od proshle godine.
marco3dx:BIGBADWOLF:brava:JA ISTO IMAM PROBLEM SA GTA.IMAM ATI 9600,I SUPER KONFIGURACIJU.ALI MI SE KOMP RESTARTUJE USRED IGRE.NEZNAM STA DA MU RADIM![]()
Ako ti se deshava i u drugim igrama, verovatno imash problem sa RAM-om. Ako ne, nabavi poslednje drivere za grafichku.
Kod mene (P4 2.6 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9600XT) sve radi super, very high, 1024x768 32, i tako to. Nema nikakvih bugova. A driveri su mi od proshle godine.
hm, i moj drug ima problema sa restartovanjem kompa...
kako da resi problem sa memorijom, a da ne kupuje novu?
poz
Da. To znam. Interesuje me, da li se ti problemi javljaju kod onih koji imaju igru na dvd-ju ili na cd-ovima.freez:staje na 1 dvd ili 6 obicnih cd-ova
Ja sam bas veceras igrao tu misijuAlex.L:Treba mi pomoć nekoga koje daleko dogurao u igrici(ili bar malo dalje od početka).Prešao sam misiju u kojoj plačkam onog generala.Kad sam je završio , pisalo mi je da noću, kad nisam na misiji, mogu da pljačkam i kuće i tako zaradim pare. Probao sam ali ne mogu. Zna li iko kako to da uradim??? Alex.L
Alex.L:Treba mi pomoć nekoga koje daleko dogurao u igrici(ili bar malo dalje od početka).Prešao sam misiju u kojoj plačkam onog generala.Kad sam je završio , pisalo mi je da noću, kad nisam na misiji, mogu da pljačkam i kuće i tako zaradim pare. Probao sam ali ne mogu. Zna li iko kako to da uradim??? Alex.L