GTA San Andreas Multiplayer Server

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja evo pravim svoj godfather server ( sa godfather RPG skriptom ) sa vremena na vreme. Moguce je da cu u buducnosti zakupiti remote server koji ce raditi 24/7 i sa pingom manjim od 100. A sad pravim na svom kompu sa vremena na vreme, ako vas zanima banite ponekad. PM me za vise informacija.
A nadam se da cu uskoro zakupiti server.

[JSO] Serbia od pre neki dan ima i novi legalan forum http://online-arena.eu/forum/index.php

img1.gif

Evo i svih komandi za novi GodFtaher mod

Account Commands:[2.01]

/rules

- pokazuje ti pravila

/login [password]

- koristi se za ulazak u igru. npr /login 1111

/stats

- pokazuje ti licne informacije. npr koliko imas exp. poena.

/buylevel

- s ovom naredbom prelazis na iduci level. trebas ispuniti 2 uslova, moras imati dovoljno exp poena i dovljno novaca. to mozes sve videti s komandom /Stats

/upgrade [UpgradeName]

- kada predjes na veci level, dobijas na raspolaganje 2 upgrade poena. Upisi /upgrade da bi video sta sve mozes unaprediti.

General Commands:[2.02]

/pay [id] [cash]

- ova komanda vam omogucuje placanje. npr /pay 5 6000. to znaci da ste osobi s ID=6 platili 6000. ID neke osobe vidite tako da stisnete Tab i ako treba Page Up i Page Down. Morate biti relativno blizu te osobe da bi se transver mogao izvrsiti. Ako si level 1 ili 2 moci ce slati samo po 1000$, a ako si level 3 ili vise,moci ces slati $99,999. Uvijek prijavi adminima svaku transkaciju vecu od $50,000. to ucinite s komandom /report.

/charity [cash]

- ako vam je neki *xxn0xx* dao novac, bolje za vas da ga sto prije uplatite u dobrotvorne svrhe.

/time

- pokazuje vreme.

/buy [ItemNumber]

- koristite ako zelite nesto kupiti u 24/7 radnjama. npr /buy 1.

/rentcar

- komanda za iznajmljivanje auta (funkcionise samo na odredjenim autima). Iznajmljivanje kosta od $5,000 na gore.

/unrentcar

- ova naredba vraca auto rent a caru.

/givekey [id]

- ako zelis dati kljuceve auta nekoj osobi (ako ih imas auto, tj ako si njegov vlasnik)

/switchkey [id]

- ako se zelis menjati s nekim za kljuceve auta.(normalno, oboje morate imati kljuceve).

/id [PlayerName]

- Daje vam Id igraca cije ste ime upisali.

/drink [DrinkName]

- S ovom komandom mozete popiti neko pice u razno raznim barovima i restoranima. Na raspolaganju su **** poput beer, whiskey, cola...

/music [Number]

- mozete slusati CD koji ste predhodno kupili u 24/7.

/showlicenses [ID]

- na ovaj nacin pokazujete sve dozvole koje posedujete drugoj osobi. Najcesce policajcu

/clothes

- ako radite u nekoj firmi, onda s ovom naredbom mozete menjati "radni" i "civilni" skin.

/resetupgrades

- Opcija za resetovanje svih dosad napravljenih upgradeove, ali ta usluga kosta $100,000 pa bolje razmisli pre prvog /upgrade a.

/buygun [GunName] [Ammo]

- Opcija koju koristite kada ste u gunshopu za kupovanje oruzja. npr. /buygun ak47 100 (to znaci da ste kupili ak 47 s 100 metaka). samo /buygun vam otvara "meni" dostupnog oruzja.

/lock

- Komanda koja zakljucava auto, ako posedujes HOUSE CaR, ako si ga iznajmio ili ako si kupio lokot u 24/7. S ovom komandom mozete otkljucati i zakljucati kucu ako ste u ili kraj nje.

/skill [JobNumber]

- pokazuje vas trenutni skill u nekom poslu. Kako ti skill raste tako dobijas vece bonuse. Npr. sto imas veci level kao detektiv, to ce tvoja potraga za nekom osobom biti kraca.

/portable

- Ova komanda je moguca samo Hitmenu.

/licenses

- pokazuje ti koje sve dozvole posedujes.

/lotto [Number]

- uplati lotto listic. npr. /lotto 13. i ako pogodis broj nagrade su od desetina do stotina hiljada dolara

/spawnchange

- mozes izabrati mesto na kojem ces se spawnati (ako posjedujes kucu\rentao sobu ili sjediste firme(faction) u kojoj si zaposlen)

/report [id] [name] [reason]

- Prijavi *xxn0xx*a ili hackera adminu. Isto tako prijavi svaki prijenos novaca veci od $50,000.

/service [ServiceName]

- Zatrazi neku od usluga. Moguce usluge su: /service taxi, bus, ambulance, mechanic. Kompletna lista usluga se vidi kada upises /service.

/cancel [ServiceName]

- Odbi uslugu koja ti je ponudjena. (npr. /cancel taxi, bus, drugs...)

/accept [ServiceName]

- Prihvati uslugu koja ti je ponudjena. (npr. /accept drugs,/accept taxi ...)

/eject [ID]

- ako si vozac, s ovom naredbom mozes izbaciti neku osobu iz vozila.

/usedrugs

- koristi droge koje posjedujes. mozes videti u /stats sve opijate koje imas kod sebe trenutno.

/contract [ID] [Amount >$10,000]

- Stavi ugovor na neciju glavu. U principu to znaci da zelis da Hitman ubije tu osobu (ID), a da ces ti hitmanu platiti (iznos koji mora biti veci od $10,000). npr. /contract 12 10001...

/fuel

- s ovom komandom vidis koliko ti je goriva ostalo u rezervoaru, izrazeno u procentima (%).

/fill

- s ovom komandom punis rezervoar.

/get fuel

- mozes imati kanistar goriva i njega punis s ovom naredbom.

/fillcar

- ovo je komanda za sipanje goriva iz kanistera u rezervoar od auta.

/clear [id]

- samo clanovi na visokim pozicijama (koji su clanovi organizacije) mogu koristiti ovu komandu. Brise wanted poene clana familije ili organizacije. Komanda se nemoze upotrijebiti na sebi.

/families

- Pokazuje listu familija koje postoje na serveru

Bank Commands:[2.04]

/balance

- pokazuje koliko novaca imas na stednji u banci.

/withdraw [cash]

- podigni novac iz banke.

/deposit [cash]

- uplati novac u banku

/bank [cash]

- isto ko i /deposit

/wiretransfer [ID] [cash]

- prenos s tvog bankovnog racuna, na bankovni racun (ID)

Help Commands:

/help

- pomoc

/cellphonehelp

- pomoc oko komandi za mobilni telefon

/househelp

- pomoc oko komandi za kucu. (ako posedujes neku).

/renthelp

- pomoc oko komandi za iznajmljivanje. (ako si iznajmijo nekome stan).

/businesshelp

- pomoc oko komandi za biznis (ako ga posedujes)

/leaderhelp

- pomoc oko komandi za leadera (vodju), normalno, ako si vodja.

/fishhelp

- pomoc oko komandi za pecanje riba.

/cookhelp

- pomoc oko komandi za kuhanje.

/irchelp

- Prikazuje listu mogucih komandi za IRC..

Phone Commands:

/call [number]

- nazovi drugu osobu.

/call 911

- nazovi Police/Ambulance

/sms [number] [text]

- posalji sms nekom.

/p

- javi se na telefon

/h

- spusti slusalicu i ostavi telefon nakon razgovora.

/number [id]

- pronadji broj neke osobe u imeniku. Imenik moras kupiti u 24/7.

/togphone

- ovo je komanda samo za posebne clanove (donatori i slicno). sluzi tome da ugasis zvono. niko te nemoze dobiti na telefon, ali ti moze poslati /sms

House Commands:[2.05]

/enter

- Udji u kucu. Moras biti pred kucnim vratima.

/exit

- Izidji iz kuce. Moras biti pred kucnim vratima.

/open

- Otvori vrata.

/home

- Spawnaj se u svojoj kuci.

/heal

- mozes se izleciti i staviti armour. To je moguce samo ako kuca poseduje taj upgrade

/houseupgrade

- Kupi upgrade za svoju kucu.

/setrentable [0 or 1]

- odredi dali ces iznajmljivati kucu. ako je na 0, niko nemoze uci u tvoju kucu, ako je na 1 znaci da zelis ponuditi nekom da iznajmi sobu i zivi u tvojoj kuci

/evictall

- Iseli sve podstanare iz svoje kuce.

/tv [off / ID]

- upali i ugasu TV. Tv se prvo mora kupiti

/carupgrade [CarName]

- Kupi novi auto. To kosta $100,000.

/carcolor [Color 1] [Color 2] -

promeni boju svog auta. To kosta $5000.

/towcar

- ako zelis da ti se auto npr. iz grada doveze pred kucu. kosta $1000

/fixcar

- ako zelis popraviti auto. respawna ti se pred kucom $1000.

/modcar

- obican tunning auta

/modst

- tunning u San Fierru

/modlr

- tunning u Los Santosu

/evict [id]

- Iseli odredjenu osobu(ID) iz kuce

/housewithdraw [cash]

- Podigni sav novac iz kuce. (renta koju su ti uplatili).

/lock

- zakljucaj/otkljucaj kucni auto. ako si pred kucnim vratima, ta ista naredba vrijedi za zakljucavanje i otkljucavanje ulaznih vrata kuce.

Rent Commands:[2.08]

/unrent

- prekini s iznajmljivanjem kuce koju si dosada iznajmljivao.

/enter

- Udji u kucu koju si iznajmio. Moras biti pred kucnim vratima.

/exit

- Izidji iz kuce koju si iznajmio.

/lock

- zakljucaj/otkljucaj kucni auto. ako si pred kucnim vratima, ta ista naredba vrijedi za zakljucavanje i otkljucavanje ulaznih vrata kuce.

/home

- Spawnaj se u kuci koju si iznajmio.

Business Commands:[2.09]

/bizinfo

- Prikazuje sve informacije o tvom biznisu.

/bizfee [Cash]

- Postavi visinu ulaznice svom bizu.

/bizname [name]

- Promieni ime svom bizu. Nemoj da bude predugo jer nece se ispisati pravilno.

/extortion [id]

- Omoguci reket tom igracu(ID). S tim mu dajes 10% svih prihoda. ako nezelis nikog da reketari tvom bizu upisi /extortion svojID.

/enter

- Udji u svoj biznis(ako ima interior) ili ces dobiti listu stvari koju tvoj biznis nudi.

/exit

- Izidji iz svog biznisa (ako ima interior)

/open

- Otvori svoj biznis za javnost..

/sellbiz

- Prodaj svoj biz.

/bizbank [cash]

- Ulozi neki novac u biznis.

/bizwithdraw [cash]

- Podigni novac koji je tvoj biznis zaradio

/lock

- Otkljucaj/Zakljucaj biznis. Isto ko /open

Fishing Commands:[2.10]

/fish

- Komanda za pecanje. Moras biti U Ribarskom brodicu ili na plazi u Los Santosu, tu vec imas postavljene stapove za pecanje.

/fishes

- Lista svih riba koje si ulovio.

/throwback

- Baci u more ribu koju si zadnju uhvatio.

/throwbackall

- Baci sve ribe koje imas nazad u more.

/releasefish [Fish Number]

- Baci tu ribu nazad u more.

Cooking Commands:[2.11]

/cook [Lastfish, chicken, Hamburger, Pizza]

- Skuvaj to. Moras biti kod stednjaka u Burger Shotu, Pizza Stacku ili Cluckin' Bellu.

/cook [fish] [FishNumber]

- skuvaj ribu koju si ulovio. Moras biti kod stednjaka u Burger Shotu, Pizza Stacku ili Cluckin' Bellu.

/cooked

- pokazuje ti koja si sve jela spremio.

/eat [Cooked Food Number]

- Jedi jelo koje si skuvao.

Instalirao sam igricu sa onim prvim MultiPlayer modom... 0.2.1. Posto mi sa drugim neradi. (Kada kliknem na New Game, vrati me na Desktop). Kada udem u igricu, uopste ne biram lika sa kojim cu da igram, a kamera mi stoji samo u jednom uglu i uopste neprati lika. Ja mogu da pretrcim pola mape a kamera stoji na jednom mestu... Sta treba da radim, dali neko zna?

ljudi zagrejao sam se za ovo i skinuo mp 0.2.2 i kao sve radi ali ne mogu da se nakacim ni na jedan server od ovih koje ste naveli u stvari on kao ucita sve lepo izbaci mi onaj vinewood znak i gore mi se pojavi poruka da sam se konektovao pa posle nekolko trenutaka da je konekcija izgubljena i tako u krug bilo da na serveru igra 2 ili 90 igraca u cemu je problem posto sam ulazio na neke druge servere sa spiska ali ja bih na ove gde i vi igrate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back