GTA San Andreas Multiplayer Server

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veceras je na serveru bila ludnica, bilo nas je 50-ak i organizovana je trka motora i budzenih auta. Evo par fotki...

34e5fbe58e.jpg

d47794de41.jpg

ba6b082410.jpg

Клијент ради ОК... На серверу људи ко да причају кинески, када год сам питао како се нешто ради, нико није одговорио... На страном људи увек одговарају... Ухапшен сам зато што сам покушао учествовати у трци... Када сам питао ко сме да учествује, одговор нисам добио... Не сме се убијати у граду, јер...? И која је сврха онда? Трке, таксирање и куповина радњи и тако тога? И како се чувају паре? У банку, која команда?

kako se cuvaju pare, jeste i moje pitanje :) ovi sto te hapse, njih smo ranije ubijali odmah...novo pravilo je da ne smemo da pucamo, a to je SRANJE, jer cemu onda ova igra ? Ucestvujes u trci tako sto odes na crveni trougao na mapu. Budi u neku bandu, imaces i bazu, bice ratova upadanja i napadanja. Sto si vise na serveru, to vise dobijas exp, a kako dobijes exp, kupujes i levele. Sve to imas na forumu :) Meni je smorno u poslednje vreme..iz JSO ima 2,3 lika..baza uopste nije aktivna

Pare cuvas tako sto prvo odes u banku i ukaucas /bank pa sumu koju hoces da sacuvas, a kada podizes pare kucas /withdraw pa sumu koju podizes. Veceras ili sutra dobijamo novu bazu cija ce izgradnja dosta manje kostati od stare a za ostatak para se u bazu ubacuje dosta vise vozila. Ma baza i nije toliko bitna stvar u igri samo vi igraje i imacete veci level a sa njim i svoju kucu automobil posao itd.

Клијент ради ОК... На серверу људи ко да причају кинески, када год сам питао како се нешто ради, нико није одговорио.. На страном људи увек одговарају... Ухапшен сам зато што сам покушао учествовати у трци... Када сам питао ко сме да учествује, одговор нисам добио... Не сме се убијати у граду, јер...? И која је сврха онда? Трке, таксирање и куповина радњи и тако тога? И како се чувају паре? У банку, која команда?

ista stvar...niko nebi mogo nema sanse...ko budala kucam /commands a nista da izbaci...doso kod ljudi koji su se htijeli trkat(nekih 20 metara od njih) i dodje pajkan i nesto sere i ubi me...na stranim serverima nije tako...

У је, ово постаде Симс xD Убио сам неког лика, има [SF] пре ника, рекао ми је да летим :lol: И онда су мене рокнули после... Ае, видећу то на вашем фоуму... Јел још примате нове чланове у ЈСО? И где је банка? :lol:

ista stvar...niko nebi mogo nema sanse...ko budala kucam /commands a nista da izbaci...doso kod ljudi koji su se htijeli trkat(nekih 20 metara od njih) i dodje pajkan i nesto sere i ubi me...na stranim serverima nije tako...

Јел то данас у шест? Који ти је ник? Уопште није тако... Тамо те некад и вређају ( :lol: ), али бар сазнаш све што ти треба за нормалну игру...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back