GTA San Andreas Multiplayer Server

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Multiplayer za GTA : San Andreas za one koji ne znaju:

KAKO GA INSTALIRATI

1. Sa sajta www.sa-mp.com iz sekcije Download preuzmite klijent verziju SA multiplayera koji je veličine od oko 3,7MB.

2. Kliknite dvaput na fajl da biste ga instalirali, a multiplayer mod smestiće se u folder San Andreas gde će te posle naći SA-MP.exe fajl za pokretanje.

3. Ukoliko imate evropsku verziju San Andreasa, moraćete patchovati igru. Patch skinite sa http://talidan.littlewhitey.net/gtasapatch.exe (10MB).

4. Ovaj patch radi sa USA 1.01 i 2.00, kao i sa European 1.01 i 2.00 verzijom igara i skida određena ograničenja koje je postavio Rockstar.

5. Prilikom instaliranja patcha odaberite folder u kojem je instaliran San Andreas.

6. Ako ste uspešno instalirali multiplayer mod, ubacite DVD u drajv, pokrenite SA-MP.exe, pronađite igru na listi servera i isprašite svoje saigrače.

P.S. Nadam se da sam vam pomogao

kako da znam koja mi je verzija?
molim vas pomozite mi uso sam jednom u igru gde nije bilo nikog,posle nisam mogo u nikoji stalno me izbacuje,sta da radim?
igrica je super,molim vas pomozite.

Ја играм на HipHop GangsWars... Малопре сам се страшно изнериврао зато што су ми чланови моје банде нон-стоп покушавали да ме убију, и притом ми машњавали моторе -_- Groove street је стратешки најбоља банда, али који дебили играју... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back