hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
e da bi lakse nasli servere umesto dole na internet,pritisnete official....
ako cete ajmo opet u 9,al onda stvarno dodjite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seen:e da bi lakse nasli servere umesto dole na internet,pritisnete official....
Pa koju grafičku imaš i koju poruku ti prijavi prilikom crash-a? Kako i gde ti uopšte pukne igra?Kr$t@:Upomoc, meni se GTA crashuje. Mozda treba da skinem drajvere za graficku kartu? help
seen:ne mogu da verujem koji smradovi.....
znaci dobijem od nekog lika (verovatno cheatera) 5400000000$ i server se restartuje..
cvele2:Pa koju grafičku imaš i koju poruku ti prijavi prilikom crash-a? Kako i gde ti uopšte pukne igra?
Tebra to ti nije onda ni do grafičke ni do memorije.. To ti nešto igra ne valja. Probaj da je reinstaliraš, a ako neće opet, nabavi drugu kopiju igre pa probaj opet. Ako opet neće, onda ti Win nešto ne valja pa kao krajnju opciju reinstaliraj ceo Win ispočetka.Kr$t@:e ovako, mislim da je graficka 32mb. RAM 256mb (krsina, ali mogao je da mi sljaka WoW bez problema )
Kada udjem u igru, kliknem na start new game ( odnosno u sa-mp kad mi se pojavi loading screen) i stigne do pola loadinga. I crashuje se , vrati me na desktop sa onom klasicnom porukom "GTA-SA.exe has encountered a problem, and needs to close..."
Jesil' probo?N175:Naravno![]()
Nisam_Gost:I ja sam veoma zainteresovan samo neznam kako se igra multiplayar.Molio bih da mi neko objasni.Dal to treba skidati neki patch ili...