GTA San Andreas Multiplayer Server

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cvele2:
Pa koju grafičku imaš i koju poruku ti prijavi prilikom crash-a? Kako i gde ti uopšte pukne igra?

e ovako, mislim da je graficka 32mb. RAM 256mb (krsina, ali mogao je da mi sljaka WoW bez problema )
Kada udjem u igru, kliknem na start new game ( odnosno u sa-mp kad mi se pojavi loading screen) i stigne do pola loadinga. I crashuje se , vrati me na desktop sa onom klasicnom porukom "GTA-SA.exe has encountered a problem, and needs to close..."

Kr$t@:
e ovako, mislim da je graficka 32mb. RAM 256mb (krsina, ali mogao je da mi sljaka WoW bez problema )
Kada udjem u igru, kliknem na start new game ( odnosno u sa-mp kad mi se pojavi loading screen) i stigne do pola loadinga. I crashuje se , vrati me na desktop sa onom klasicnom porukom "GTA-SA.exe has encountered a problem, and needs to close..."
Tebra to ti nije onda ni do grafičke ni do memorije.. To ti nešto igra ne valja. Probaj da je reinstaliraš, a ako neće opet, nabavi drugu kopiju igre pa probaj opet. Ako opet neće, onda ti Win nešto ne valja pa kao krajnju opciju reinstaliraj ceo Win ispočetka.
P.S. Da podsetim da je ova tema namenjena isključivo multiplayer-u u GTA SA. Za ovakve probleme otvorite novu temu.

Nisam_Gost:
I ja sam veoma zainteresovan samo neznam kako se igra multiplayar.Molio bih da mi neko objasni.Dal to treba skidati neki patch ili...

Instaliras gta san andreas, krekujes ga.Sa ove adrese http://eu.littlewhitey.com/sa-mp-0.2.1-install.exe skines multiplayer klijent (5,6mb). Onda instaliras klijent, moras da ga instaliras u isti folder gde ti je instaliran gta. Posle instalacije klijenta udjes u taj folder i nadjes samp.exe i napravis precicu na desktop (desnim klikom na samp.exe, send to, desktop :) ). Onda pokrenes tu precicu i tada ti se pojavi prozor u cijem donjem levom uglu stoji Favorites, Internet i Official onda kliknes na official (mozes i na Internet) izaberes server na kome ces da igras, kliknes na njega dva puta pa ides na connect. Kada se nakacis na server biras lika sa kojim ces da igras, kada izaberes lika sa kojim ces da igras pritisnes levi shift. To ti je to.....
Vise informacija mozes naci na sajtu http://www.sa-mp.com/

Stavi te ispred imena SER tako cemo lakse da se nadjemo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back