GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte ovaj program za editovanje GTA ...
Mnogo je dobar, svasta moze da se promeni, naravno, uz malo znanja i malo tutorial-a ...

http://rapidshare.com/files/179344519/spark_iv.rar
Malo si zakasnio,taj program se vec uveliko koristi (npr ja sam vec uradio 3 moda za GTA IV).
Evo pogledaj moj mod (pogledaj ime).
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/weapon-mods/1874
Imas i ovde
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5208#
I ovde
http://www.gta-modding.it/area/index.php?act=view&id=304
Imam jos dosta manjih modova koje sam odradio ali necu ih jos uploadovati dok ih ne uradim da budu extra!

Poslednja izmena:
Ovako.

E8400
2 GB RAM
MSI R4850 512MB

Dobijam 22FPS na svim podesavanjima. Imam 8.12 drajver za graficku...
Meni konstantno daje 18.9 FPS.Znaci sa svim podesavanjima koje moj komp moze da podrzi.
Razmisljam da obrisem igricu (stigao sam do 33% i vise nemam ni volju da igram).
Uskoro uzimam XBOX 360 jer ne mogu vise ovako sa je$enih 18.9 FPS.Da se razumemo ne uzimam XBOX 360 samo zbog GTA IV ali dobro ce mi doci.:sanke:

Ovako.

E8400
2 GB RAM
MSI R4850 512MB

Dobijam 22FPS na svim podesavanjima. Imam 8.12 drajver za graficku...
Ja na podesavanjima koje predlozi igra imam 60+ FPS, a kad ja sam podesim dobijam 30 FPS (1680X1050, medium, high, na 64bit Vista Ultimate) :think:
Imam slabiju graficku od tebe ;)
nVidia RULEZ!!!!
A mozda i zato sto imam quad i 4GB RAM xD

ljudi,ne morate da instalirate sp3,umesto toga pratite ovaj tutorial:

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!

ljudi,ne morate da instalirate sp3,umesto toga pratite ovaj tutorial:

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
A ti da si malo pratio temu video bi da se za to vec uveeeeeliko zna.

AMD 5000 2.6
2 GB RAM
ATI 3850 256 bit 256MB OC

Igra ide normalno,ali mi se cini da je graficki generalno lose uradjena.Ili je moja grafa sa malo RAM-a,pa ne mota na high,da bi stvarno mogao da izvucem od igre sta moze.Igram na medium,i bez veze mi izgleda.Ovi su svi kao od kartona...Molim misljenje cenjenog zirija.

Od pre nekih nedelju dana sam ponosni vlasnik igre. Doduše u PS3 izvedbi, sve ide glat, grafika je sjajna, dialozi, priča, ma sve, nemam reči. Za ovo vredi dati pare.

Ljudi evo upravo skidam SP3 sa Microsoftovog sajta.
Problem je bio sto mi je komp bio zarazen Antivirusom 2009 ali istrebio sam gamad i evo skida bez problema.Hvala svima koji su mi pomogli.
aaaa!jesam li ja luda!!!:zstidljivko:sad sam bila na sajtu sat vremena i ne mogu da nadjem ni dugme za skidanje!samo silna uputstva...z:((

pomagajte!hocu da instaliram trojku i pokrenem igricu!!!mooolim vas!!!(negde na 33 strani postova sam nasla i onaj link za skidanje trojke,ali mi je posle izvesnog vremena operacija pala...)

Ja sam danas instalirao sp3 glat. Imao sam XP sp2 i skinuo ovo od 316.4 MB mb sa microsoftovog sajta, lepo next next, i na kraju kaze restartuj pc a ne moras odma, ja restartovao i kraj, bootovao se xp,lepo sp3 verzija pise na start run sysdm.cpl ili properies na my comp...
SP3

..mislim tamo lepo pise da nije za individualno koriscenje.prosvetlite jednu zenu koja hoce GTA IVz:girl:

Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
...da se ne mucite oko sp...
z:dm3:pobogu, a gde je ovo..u kompu ili na cd-u od igrice...uf,uf,uf...propade mi praznik...z:cry:z:cry:z:hm:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back