GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne razumem zashto da menjam grafichku kad ja hocu da mi igra radi u 1024x768 sve na low. ne zelim da bacam pare na grafichku, jednom sam dao 200e za graf i nikad vishe, klasichno bacanje para.
igru sam pokrenuo na sp2 tako shto sam prevario da je sp3, drajvere za grafichku sam skinuo odavde
http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
i sad sam pustio contig.exe da odradi svoje....
shta josh mogu da uradim?

ne razumem zashto da menjam grafichku kad ja hocu da mi igra radi u 1024x768 sve na low. ne zelim da bacam pare na grafichku, jednom sam dao 200e za graf i nikad vishe, klasichno bacanje para.
igru sam pokrenuo na sp2 tako shto sam prevario da je sp3, drajvere za grafichku sam skinuo odavde
http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
i sad sam pustio contig.exe da odradi svoje....
shta josh mogu da uradim?

OMG kako ne razumes !?
Menjas graficku zato sto hoces da igras GTA IV :lol:

Ljudi,imam problem(veliki):

Instalirao sam GTA IV i kad sve odradim ukljucujuci i crack izadje mi:FATAL ERROR RMN:40
Cuo sam da mi treba neki SP3 ali internet mi je onaj spori tako da ne mogu da skidam 100 MB i vise.
Unapred hvala

evo, posle nedelju dana igranja.... igra me razocharala... i smorila... misije su idi tamo-->vamo, ubi ovo-->ono ali i to je ok da mi nije FPS jedno 10, Bugovi, gadna grafika, MNOGO JE8ENOG BLURA, a kad pojacham da nema blura onda imam jedno 5 FPSa. To na konfi koja tera Crysis u 1280x1024 u High (ne Ultra xD) u 35+FPSa.

Roxtar je failovao... :\

Evo koje greske se pojavljuju posle instalacije igrice i sta su uzroci gresaka:

RMN40- You need to download Windows XP Service Pack 3 from Microsoft Website .
RMN20- Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
RMN30- Windows XP 64 / Server 2003: Need to have Service Pack 2 or higher to proceed.
RMN40- Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
DD3D50- D3D Error - DirectX 9 video card required
TEXP110- D3D Error - Failed to create texture - Please restart the game
DWIN20- D3D Error - Failed to query memory. Please re-start the game.
DD3D10- D3D Error - Please re-boot your system
DD3D10- D3D Error - Please re-boot your system
DD3D30- D3D Error - Please re-boot your system
DWIN30- D3D Error - Please re-boot your system
DD3D20- D3D Error - Please re-install the game and/or re-install DirectX
DWIN10- D3D Error - Please restart the game
DD3D60- D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required
DD3D70- D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
GPUP10- D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP20- D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP30- D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
TEXP80- D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system
DD3D40- D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
TEXP10- D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX
DD3D80-D3D reset failed - Please restart the game.
STRB10- Failed to delete file - Please re-boot your system
RMN10- Failed to read file - Please re-boot your system
STRM10- Failed to read file - Please re-boot your system
STRM20- Failed to read file - Please re-boot your system
BNDL10- Failed to write file – Please re-boot your system
STBF10- Failed to write file – Please re-boot your system
VOIC10- Fatal voice chat error - Please restart the game
RESC10- Out of video memory - Please re-boot your system
BA10- Out of virtual memory - Please re-boot your system
EA10- Out of virtual memory - Please re-boot your system
TEXP60- Unable to create color render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
TEXP70- Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
AE10- Insufficient Memory to Start Game - Please close some applications and restart the game
PC10- Unable to retrieve D3D Device - Please reboot your machine or reinstall your display driver
TF10- Unable to write to disk - Please restart the game
WS20- InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
WS30- InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game.

GTA IV Trainer (+20)

http://rapidshare.com/files/178018431/gta_trainer.rar

Napomena:
IMPORTANT: tested only on the patched GTA IV and only in singleplayer game. I dont know whether this tool works for non-pathed game and MP, its on your own risk.

Nadam se da sam nekom pomogao.z:dm5:z:dm5:z:dm5:
Srecna Nova godina!!!:sanke::sanke::sanke:

Poslednja izmena:
evo, posle nedelju dana igranja.... igra me razocharala... i smorila... misije su idi tamo-->vamo, ubi ovo-->ono ali i to je ok da mi nije FPS jedno 10, Bugovi, gadna grafika, MNOGO JE8ENOG BLURA, a kad pojacham da nema blura onda imam jedno 5 FPSa. To na konfi koja tera Crysis u 1280x1024 u High (ne Ultra xD) u 35+FPSa.

Roxtar je failovao... :\

Igrica je dobra samo sto svi imamo "slabe" konfe.Ustvari su konfe dobre samo sto je Rockstar pustio igricu koja ce za jedno 2 godine moci da se igra na high.
Zato mene boli uvo vise za PC,uskoro uzimam Xbox 360 iz Nemacke,a ne ovde da me oderu (cale ima da mi provuce bez dodatnih troskova).Lepo sa Jasper revizijom maticne da ne brinem za RROD i da uzivam.Nema low-medium-high,nema seckanja i ostalih bugova,sve perfektno.
Bice dobar i za filmove i muziku tako da nema da brinem.
PC gaming polako umire i konzole stupaju na snagu.
Sta mi vredi da uzmem sad najbolju konfu na svetu kad ce za par meseci izaci nesto jos bolje i novije i onda opet budzi i budzi i tako u beskraj...
Xkutija se ne menja (osim ploce-zbog pregrevanja).

Ljudi, ja sam na 60% i nemam da predjem ni jednu misiju ...
Sve je prazno na mapi, samo mogu da idem na kuglanje bilijar, ... Prosla misija mi je bila kada sam ubio mog starog druga, ono kad govori cele recenice na srpskom ...
Sta da radim ??? Pomozite ...

jel moze mala pomoc

verovatno je neko vec piso o ovome al da nebi pretrazivao 44 strane ove teme ako moze neko da mi kaze na brzinu sta da radim

igram par minuta i pocinje da mi ljulja slika i u voznji nemogu da kocim totalno gubim kontrolu

zna li neko o cemu se radi

konfa mi je sledeca
athlon 3800+x2 OC 2,2ghz
asus M2N-e sli nf500
3gb ram gail black dragon 800mhz
gigabyte ati radeon 4670 512ddr3
400w msi

pozdrav hvala

jel moze mala pomoc

verovatno je neko vec piso o ovome al da nebi pretrazivao 44 strane ove teme ako moze neko da mi kaze na brzinu sta da radim

igram par minuta i pocinje da mi ljulja slika i u voznji nemogu da kocim totalno gubim kontrolu

zna li neko o cemu se radi

konfa mi je sledeca
athlon 3800+x2 OC 2,2ghz
asus M2N-e sli nf500
3gb ram gail black dragon 800mhz
gigabyte ati radeon 4670 512ddr3
400w msi

pozdrav hvala

Los pekmez (drunk camera).
Skini drugi pekmez,ako ne nadjes bolji cimni me na pp pa cu ti poslati link.

E ljudi imam problem...Kad udjem u igru u pozadini se cuje zvuk ali nema slike...da li neko zna u cemu je problem?? a igra mi je radila perfektno preso sam jedno 27% i jedno jutro udjem i ovo se desi...i tako sad stalno kadgod udjem u igru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back